Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Nieuwsdagboek

Fietsen naar het grote olifantenfestival in Thailand

14:19, 22/10/2012 .. 0 comments .. Link

Op de fiets naar het grote olifantenfestival van Surin in het oosten van Thailand: dat kan met de reisorganisatie Asian Way Of Life.

Maar liefst 300 jumbo’s trekken tijdens dit festival in een bonte stoet door de straten van de stad. Dit jaar vinden de hoogtepunten plaats op vrijdag 16 november, zaterdag 17 november en zondag 18 november. Op vrijdagmorgen trekken de olifanten door het centrum van de stad naar de rotonde met het olifantenmonument. Voor de eretribune met hoogwaardigheidsbekleders staat een uitgebreid feestbuffet opgesteld: niet voor de bobo’s, maar voor de jumbo’s. Het gehele evenement is rijkelijk voorzien van Thaise folklore met muziek en dans. Het publiek kan tussen de olifanten lopen en ook een ritje maken op een olifant. Rond de rotonde heerst een feestelijke stemming met veel eet- en drinkstalletjes.

---

Wilt u kennismaken met een typisch traditionele olifantenfestival? Dan is Thailand een echte aanrader!! Het zal een feestelijke dag worden. Een prachtige ervaring is het, 300 olifanten, ieder olifant met een eigen design op hun rug. Overal zult u dan genieten van de Thaise folklore met hun traditionele muziek en dans. U mag kennismaken maken met de Olifanten en voor de liefhebbers kunt u zelf op de rug van het dier.Openbare toiletten in vietnam

14:07, 17/9/2012 .. 0 comments .. Link

Er zijn te weinig openbare toiletten op toeristische bestemmingen in Vietnam. Slechts 30 procent voldoet aan de vraag voor deugdelijke wc’s voor toeristen. Dat laat een slechte indruk achter en veroorzaakt milieuproblemen, vinden ondernemers in de reisbranche. Deze kwestie werd tijdens een videoconferentie met ambtenaren en deskundigen uit Ha Noi, Ho Chi Minh Stad en Da Nang eind augustus besproken.

De Minister van cultuur, Sport en Toerisme, Hoang Tuan Anh, pleit ervoor dat investeringen in de toeristische sector dit jaar een van de belangrijkste taken voor de overheid is. Vorig jaar mei al vroeg het ministerie de Volksrepubliekcommissies in steden en provincies met inbegrip van Ha Noi, HCM City en Da Nang om plannen te ontwikkelen voor het ontwerp en de bouw van openbare toiletruimtes. Tegen het einde van dit jaar moet ten minste 50 procent van toeristische bestemmingen naar verwachting openbare toiletten hebben van goede kwaliteit. In de komende twee jaar moeten alle toeristische bestemmingen in het hele land een dergelijke voorziening hebben.

Een meerderheid van de internationale toeristen klaagt over de slechte kwaliteit van toiletten, zegt Nguyen Ngoc, een ervaren gids. “Een onhygiënisch toilet haalt niet alleen toeristische attractie naar beneden maar is ook schadelijk voor het imago van het Vietnamese toerisme in het algemeen.”

---

We vinden allemaal hygiëne een hele belangrijke zaak, maar dat is niet overal van toepassing. Als u als toerist op vakantie gaat wilt u ongetwijfeld in een hygiënisch toilet zitten om geen infectie/ziekte te krijgen. 

Gelukkig voor de liefhebbers die graag naar Vietnam gaan is wel fijn te weten dat de overheid in het hele land ervoor gaat zorgen dat het een dergelijke voorziening heeft. Openbare toilleten zullen dan in het heden van een goede kwaliteit zijn; zoals de steden  Ha Noi, Ho Chi Minh Stad en Da NangThai AirAsia breidt vluchten in Zuidoost-AziŽ uit

14:05, 17/9/2012 .. 0 comments .. Link

Geplaatst door op augustus 7, 2012 //

Luchtvaartmaatschappij Thai AirAsia gaat in de nabije toekomst haar vluchten in Zuidoost-Azië uitbreiden. De in Bangkok gevestigde maatschappij wil onder meer een nieuwe route starten naar Mandalay, de tweede stad van Birma.

De hoofddirecteur van Thai AirAsia maakte maandag verder bekend dat er ook meer vluchten naar Birma’s hoofdstad Rangoon komen. Daarnaast worden er routes geopend van Bangkok naar Naypidaw en Bagan, beide ook in Birma gelegen.

In de komende jaren zullen er tevens vluchten worden uitgevoerd tussen Bangkok en de Vietnamese stad Danang en er komt een directe route naar Savannakhet, na Vientiane de grootste stad van Laos.

Budgetmaatschappij Thai AirAsia is een samenwerking tussen het Maleisische AirAsia en het in Thailand gevestigde bedrijf Asia Aviation. AirAsia is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot de belangrijkste low-budget maatschappij van Azië.

---

Als u in de toekomst naar Azië wilt gaan, is uiteraad handig om te weten dat de vluchten in Azië uitgebreid zijn. U hoeft dan niet meer bij de meeste gevallen overal een tussen landing te maken om in uw uitgekozen stad te komen, of via auto dat veel tijd en geld bij zal komen.

Vliegen met AirAsia in Azië is een bewuste keuze, het is een goedkope manier van vliegen en u bent in mum van tijd bij uw bestemming.Zuid-Afrika topbestemming voor wijntoerisme

14:21, 10/9/2012 .. 0 comments .. Link

Geplaatst op 7 september 2012

Kaapstad is van 25 tot en met 27 september het decor van Zuid-Afrika’s eerste wijntoerismebeurs ooit. Vindaba, zoals het event heet, is een uitgelezen kans voor belanghebbenden uit de wijnindustrie én uit het toerisme. Deze dagen laten zij de wereld kennis maken met het snel groeiende wijntoerisme in het land.
Wijn

Tijdens Vindaba zijn er verschillende stands, seminars en studiereizen die de bezoekers informatie geven over het wijntoerisme in het Afrikaanse land. De organisatie richt zich vooral op de internationale en de nationale reisbranche.

Wijntoerisme kan van positieve invloed zijn op de economie. De Vindaba draagt bij aan de doelstellingen voor 2020, waarbij Zuid-Afrika in de top 20 reisbestemmingen hoopt te komen.

Vindaba is een samenwerkingsverband tussen South African Tourism, Wines of South Africa, Cape Town Tourism, South African Wine Routes Forum en WESGRO. Gelijktijdig met Vindaba wordt ook Cape Wine, de meeste succesvolle wijnvakbeurs op het zuidelijk halfrond, in het Cape Town Convention Centre georganiseerd.
---
Dus bent u een klant die wel van een lekker wijntje houden? Maak dan eens een tripje naar Zuid-Afrika. U proeft de heerrlijke Zuid- Afrikaanse wijnen.Dolfijnen oververmoeid door de toeristen

14:56, 3/9/2012 .. 0 comments .. Link

ma 03 sep 2012, 09:08

AMSTERDAM - Dolfijnen die bij Hawaï zwemmen kampen met hun gezondheid omdat ze voortdurend lastig worden gevallen door toeristen. 

Chronische oververmoeidheid zorgt ervoor dat de dolfijnen minder goed eten, communiceren en gevaar ontwijken, schrijft LiveScience op haar website.

De langsnuitdolfijn rust overdag en jaagt in de nacht.

Wetenschappers hebben nu speciale kaarten ontworpen voor toeristen die willen kajakken en snorkelen zodat ze rekening kunnen gaan houden met het leefritme van de dolfijnen.

bron: Telegraaf Buitenland

 http://www.telegraaf.nl/buitenland/12880628/__Slaaptekort_dolfijnen__.html

-----

Dus wanneer u tijdens u vakantie wilt gaan kajakken en snorkelen, houd alstublieft rekening mee dat bij sommmige gebieden u in bezit moet zijn van een speciale kaart.

Het gaat vooral om de gezondheid van de dolfijnen, zodat er wanneer gevaar ontstaat ze die kunnen ontwijken, op eten kunnen jagen en met elkaar kunnen communiceren.

Het is van groot belang dat de dolfijnen een goede dagrust hebben. Doordat u rekening houdt met de leefritme van de langsnuitdolfijn jaagt u ze niet weg, en blijven ze in het gebied.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Fietsen naar het grote olifantenfestival in Thailand
Openbare toiletten in vietnam
Thai AirAsia breidt vluchten in Zuidoost-AziŽ uit
Zuid-Afrika topbestemming voor wijntoerisme
Dolfijnen oververmoeid door de toeristen

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer