Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Esthers Mission

3/2/2008 - eind blogg.....

hallo lieve allemaal!

ik heb dus al heel lang niet meer geblogged zoals jullie hebben kunnen lezen! maarja ik heb ook een blogg op mn hyve dus als je mn blogg wil blijven lezen kunnen we ook vrienden worden op hyve! het is gewoon een beteje te veel werk om alles bij te werken!

 dus bij deze stopt dit blogg en kunnen we vrienden worden op hyve!

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

13/7/2007 - treasure hunt!

moet even een stukje schrijven! gebeuren hier zulke gave dingen! afgelopen dinsdag deden we een treasure hunt! dat was echt gaaf ik zal effe uitleggen hoe het werkt!

we waren in een groepje van 4 en vulden een formulier in. voor we het invulden vroegen we God om de antwoorden. er waren 4 verschillende categorien. de eerste was een locatie, de tweede was het uiterlijk van iemand, de derde was de kleding, de vierde was bijzonderheden. daarna gingen we de antwoorden in ons groepje wat vergelijken. als er overeenkomsten waren dan gingen we zoeken voor die mensen. oh er was trouwens ook een categorie met namen.

3 mensen van de 4 hadden coffeeshop als locatie ingevuld, dus daar gingen we als eerste heen, daar zat een knul met een zwatre baseball cap, een ketting met een kruis om z'n nek, dat waren dingen die we ingevuld hadden. dus een knul uit mn groep stapt op hem af en praat een tijdje met hem en heeft toen voor hem gebeden. toen gingen we naar de wallmart waar we 2 mensen ontmoeten die ook minstens 3 van de dingen hadden ddie we ingevuld hadden, de naam of het uiterlijk en de plek...

toen reden we naar een park en op een bankje (ingevuld op een formulier) zat een man met halflang bruin haar (hadden we ook ingevuld) inhet park was een wit huis (hadden we ook ingevuld) en hij had witte sokken aan (hadden we ook ingevuld). deze man had schizofrenie en leefde op de straat. toen we een tijdje met hem praatten en tegelijkertijd onze handen op hem legden en voor hem baden zag je hem gewoon vernaderen, zijn uitdrukking werd veel opener en zijn gezicht veel blijer. en hij zei oh die stemmen stoppen echt nu en ik voel gewoon blijdschap in me en ik verander helemaal, dit bidden werkt echt!

nou ja wel gaaf, we hebben hem uitgenodigd voor de kerk, wie weet komt ie een keer....

het was gaaf, we hebben gewoon wat zaadjes gepland en wie weet gaan ze groeien... maar wat ik eigenlijk nog gaver vond was dat we dus echt mensen vonden op bepaalde plekken met de juiste uiterlijke details! in het begin was ik namelijk nogal sceptisch, maar we vonden 4 personen die aan de beschrijvingen voldeden en we konden wat van Gods liefde aan hen kwijt! geweldig toch!

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

10/7/2007 - California here I am!

Ja eindelijk ben ik dan in California! Het is hier geweldig, een geweldige kerk die een geweldig programma heeft voor verslaafden! De naam van de kerk is "the Fathershouse" . Zo voelt het hier ook wel, we wonen allemaal dicht bij elkaar en werden echt heel warm ontvangen door de kerk!

We zijn erg druk, van smorgens tot savonds, met van alles en nog wat, ministry, voorbereiden van de vakantie bijbelschool, evangelisatie, profeteren etc.

De eerste dagen werden we meegenomen de busch in voor een extreme encounter, echt back to the basic camping en overleven dus, met beren om ons heen.... was heel gaaf en leerzaam en echt teambuildend dus dat was tof!

Ik heb nu niet zo veel tijd om te internetten.... er zijn anderen die ook nog even graag willen internetten voor de dag is afgelopen....

Tot snel!

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

23/6/2007 - laatste lessen....

afgelopen week hebben we de laatste lessen gehad.... wat is de tijd voorbij gevlogen zeg! maar het is nog niet voorbij gelukkig! we hebben nu een paar dagen vrij tot en met woensdag. donderdag en vrijdag hebben we voorbereidings bijeenkomsten voor de outreach en dan vlieg ik zaterdag met mijn team van 11 anderen naar California! heb er veel zin in!

maar ga eerst lekker genieten van mn vrije dagen! de laatse 2 weken zijn druk geweest met een conferentie en alle laatste dingen afronden, zoals boekverslagen en preken die we moesten schrijven enzo. de conferentie was gaaf! helaas niet zo veel mensen als de conferentie daarvoor, maar heb er niet minder om genoten!

afgelopen week hebben we dus de laatste lessen gehad. daarna zijn we donderdagochtend allemaal gezalfd met olie voor we op outreach gaan. daarna was het inpakken en opruimen en grote schoonmaak houden. dit omdat er tijdens de vrije dagen vele naar huis gaan of op vakantie, en dan zou het schoonmaken neerkomen op de mensen die achterblijven. dus met zn allen dus!

het hele gebouw was een grote chaos van spullen iedereen was zn spullen aan het uitzoeken en inpakken. de slaapkamers zijn niet zo heel groot dus elke slaapkamer was bedekt met zooi en koffers zonder veel ruimte om te lopen. nou ja allemaal niet zo bijzonder zul je denken, id het ook niet. maar ja wat gebeurd er uitgerekend op deze middag.... ja hoor het brandalarm gaat af! echt een venijnig alarm dat je het gebouw gewoon wel meot verlaten omdat blijven gewoon je oren bijna vernietigd... iedereen denkt hoe kunnen ze nou uitgerekend nu een oefening houden! maar nee dus het was geen oefening, na een paar minuten stond de brandweer voor de deur! gebouw werd grondig geiinsecteerd! kan je nagaan! die arme brandweermannen die zich een weg moeten ploeteren door alle zooi en koffers enzo! nou ja wat bleek du iemand had wat te veel luchtverfrisser gesproeid naar het rookindicator ofzo! nou ja na een half uur mochten we weer naar binnen en verder gaan met inpakken!

nou ga lekker genieten van mn vrije dagen! hoop nog naar de niagra falls te gaan! die moet je wel gezien hebben natuurlijk als je er zo dicht bij zit! (t is geloof ik een uur rijden...)

plant wel een mooie foto op het blog als ik er geweest ben!

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

2/6/2007 - de laatse paar weken.....

Ja het klinkt gek, de tijd is echt zo snel voorbij gegaan! Nu hebben we nog maar drie weken les dan een week vrij en dan gaan we op outreach naar California!

Ik heb zo'n zin in de outreach! 2 weken geleden hadden we een mini outreach van een weekend. vrijdag avond en zaterdag overdag hebben we pofetisch geevangeliseerd. dat houdt in dat als we in gesprek zijn met iemand vragen aan de Heilige Geest of hij een boodschap heeft voor diegene. die boodschap geven we dan door en vaak heeft dit een enorme inpackt op iemand zijn leven en soms maken ze dan een keuze voor Jezus.

zondag hadden we, de tweede dienst hebben we als team de dienst georganiseerd. ik moest preken. had de weken daarvoor een preek geschreven over zoonschap, met mijn eigen ervaring erin verwerkt. hoe ik zelf van een weesje veranderd ben in Gods dochter. het was gaaf, veel mensen waren geraakt, niet dat mijn woorden nu zo speciaal waren, het is altijd gaaf als de Heilige Geest het gaat overnemen.

de komende week gaat over genezing de week erna hebben we een conferentie, die gaat dromen, visioenen en profetie. heb er veelz in in! wij als studenten werken weer 4 uur per dag vrijwillig mee, het andere dagdeel kunnen we in de conferentie zijn en 's avonds zitten we weer in het ministry team.

de week erna gaan de lessen over hoen en wat na de school, heel praktisch dus. dan lekker een week vrij! zou wel gaaf zijn als ik nog wat van Canada kan gaan bekijken! Maarja, kost allemaal wel veel geld zulke dingen, dus maar kijken of dat lukt....

en dan naar California! heb er echt veel zin in!

vanavond gaan we naar een hillsong concert, leuk hoor het is buiten! aan de waterkant! ga ervan genieten!

hier alles dus tof! hoop dat alles met jullie in NL ook alles goed gaat!

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

13/5/2007 - Heerlijk lente!

Het is hier inmiddels heerlijk lente weer geworden! Echt zo lekker! In de koffie en lunche pauze even lekker in de zon genieten! Heerlijk geen laarzen meer aan geen winterjas meer aan, lekker op slippers! En zonderjas!

Afgelopen week was er weer een conferentie. Dat is altijd erg druk. We worden dan ingezet om te werken tijdens de conferentie, schoonmaken of in de keuken of op de registratie desk. Ik had geluk ik was volunteer in het kinderwerk, dus dat was een stuk beter dan wc's schoonmaken! S mmidags moesten we bij het programma aanwezig zijn en  en 'sdavonds ook en dan zaten we ook in het ministry team! Druk en vermoeiend maar egr leuk! Echt genoten van de sprekers! 

Tijdens de lessen over Gods Vaderhart had ik al veel geleerd over dat God onze Vader wil zijn. Dus ik zag God al wel als Vader. Maar ineens werd het me duidelijk hoe ik mezelf nog niet zag als Zijn dochter!  Maar op een dag probeerden de leugens die ik een lange tijd in mn leven had geloofd ineens weer vat op me te hebben. Toen ben ik gaan bidden en zag ik mezelf op schoot zitten bij Papa God waar ik een tijd gehuild heb, gehuild om al het verdriet wat die leugens veroorzaakt hadden in mn leven en omdat ik daar nog niet eerder om gehuild had. En Papa God bleef maar zeggen het is goed huil maar het is goed. Tot op een gegeven moment de tranen stopten, toen zei Hij Esther elke keer, zo vaak als je nodig hebt zo lang als je wilt kun je bij me komen zitten en schuilen. En ik besefte me toen ineens dat wanneer je zo dicht bij God bent, die leugens geen vat op je hebben, je echt verschuild ben in zijn armen. En als zijn meisje zat ik bij Hem op schoot en vond schuilplaats. En dat is wat Hij ook wil. Hij verlangt ernaar dat wij bij Hem in Zijn armen schuilen, dat we intiem zijn met Hem. Dat is de plek waar je schuiltplaats vindt en dat is de plek en de houding hoe je strijd, in ZIjn armen als Zijn dochter! Dit was zo'n geweldige openbaring voor me. En heeft  m''n leven echt veranderd! Het gaf me zoveel meer vrijheid en vrede en blijdschap in mn leven!

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

22/4/2007 - My roommates, Hanneke Sandra en Yonnie and me!

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

22/4/2007 - Lang geleleden...

Ja het is geloof ik wel drie weken geleden sinds ik voor het laast wat nieuws gaf op mn blog... Het is een beetje druk geweest de afgelopen weken, maar af en toe hebben we ook wat moeilijkheden met de verbinding hier.... Maar nu gaat het goed en zit ik in de het restaurant van de kerk waar ik de beste verbinding heb.

Ik heb veel geleerd afgelopen weken en veel beleefd! Ik vind het nog steeds bijzonder gaaf om hier te zijn! Ik leer veel! De donderdag, vrijdag en zaterdag voor pasen was er hier een conderentie. Dat was gaaf! Zeker 2000 jongeren waren er! Gaaf om te zien hoeveel jongeren hongeren naar meer van God en Jezus en de Helige Geest in hun leven! Overdag gingen we naar de bijeenkomsten, en hadden we allemaal werktaken. Ik heb elke middag 4 uur lang schoon gemaakt. En 's avonds zaten we in het ministry team.

Zondagmiddag was er een outreach in down town Toronto. Je mag hier niet met een microfoon op een podium gaan staan en het evangelie preken. Dus hebben we 3 tenten neergezet, in voor gebed voor genezing, een voor een persoonlijke profetie, en een voor droom uitleg. Er was ook een band die een concert gaf. We hebben voor heel wat mensen gebeden, en verschillende mensen ontvingen meteen genezing! Geweldig! Dus zeiden we, dit was Jezus aan de buitenkant, wilt u Jezus nu ook aan de binnenkant? En ja een aantal mensen kozen voor Jezus die dag! Gaaf he! Ook in de andere tenten gebeurden er gave dingen! Sommigen mensen hadden wat verbetering of helemaal niet, dat is moeilijk, maar er kunnen dingen in de weg staan voor genezing en in ieder geval hebben we dan een zaadje gepland wat misschien op een gegeven moment gaat groeien!

Nu we de eerste weken achter de rug hebben worden we ook veel meer ingezet in verschillende ministries. Elke andere zondag draai ik mee in de kinderkerk. We zijn nu in een ministry team ingedeeld waar we ook mee op outreach gaan. Ik ga op outreach naar California! Ik heb er heel veel zin in! we gaan werken in een getto met kids en verslaafden. Met dit ministry team worden we ook op verschillende andere plekken ingezet, soms gaan we naar het leger des heils, soms moeten we een aanbiddigsbijeenkomst leiden, soms worden we 's avonds ingezet in een kerkdienst of op zondagmorgen. Allerlei verschillende dingen dus! Ik wil ook graag vrijwilliger worden in de 'healingroom'. elke dinsdagavond kunnen mensen die ziek zijn komen voor gebed. Het lijkt me gaaf en interressant om hier meer ervaring in te krijgen en God aan het werk te zien op deze manier!

Ik heb vak getwijfeld oh is het wel Gods wil dat we bidden voor genezing. Nou dat vraag ik me niet meer af! Ziekte komt nooit van God! En Jezus vraagt ons om te worden als Hem, en Hij gebood elke ziekte te verwijnen! Hij bad voor iedereen, weigerde niemand, ook niet op de sabbath. Dus moeten we bidden voor zieken? Ja altijd en meteen! Wij hebben autoriteit gekregen van Jezus om ziekte en demonen te verdrijven in Zijn naam! Die autoriteit heb ik veel te weinig gebruikt! Maar dat ga ik wel veranderen in mijn leven!

Vaak worden we belemmerd door een valse nederigheid om deze dingen te doen. En geloven we niet dat God dat door ons of voor ons zal doen. Maar weet je Jezus is Koning over Koningen! Wie zijn die koningen dan? Wij! Voor mij is het de tijd om in de identiteit te gaan staan die God me gegeven heeft! Als Jezus ons autoriteit gegeven heeft en hij noemt ons koningen, wie zijn wij dan om minder over onszelf en anderen te denken! Het is de hoogste tijd om als koningen het koninkrijk te gaan brengen aan de mensen om ons heen! Een koninkrijk van vrede, liefde en heelheid. En de komst van de grote Koning gaan aankondigen!

Nu ik dit terug lees lijkt het erop dat ik een beetje loop te preken misschien. maar het komt regelrecht uit m'n hart! God heeft mn hart zo veranderd en zo veel vrede en blijdschap en vrijheid gebracht het is zo gaaf! Ik kan het niet voor me houden!

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

2/4/2007 - Profetie

Weer een intensieve week achter de rug! Niet zo zeer intensief dat we het mega druk hebben maar de dingen die er allemaal met jezelf gebeuren. Alhoewel de eerste drie weken echt om jezelf gingen en profetie naar buiten gericht is. De lessen waren echt super interressant en de verhalen die je hoort over profetieen en hoe ze uitkome zijn gewoon gaaf. Maar ik luisterde er toch een beetje naar met een bepaalde afstand... Ja gaaf allemaal voor jullie maar ik vraag me af of dit ook voor mij is... maar meteen diezelfde middag werden we aan het werk gezet! In het diepe gegooid dus. Oefenen maar! Nou echt dat viel niet mee! Ik was zo zenuwachtig! Stond te trillen op mn benen! Ja een prfetie zijn de woorden van God daar wil je toch ook niet onzorgvuldig mee omgaan... Maargoed na een tijdje kon ik me er zelf toch van overtuigen dat ik niet zo zenuwachtig hoefde te zijn en ik gaf God de controle, als U woorden hebt zeg ze me maar dan geef ik ze wel door. Nou ja op een gegeven moment ging dat toch wel een beetje. Profetie moet er wel op gericht zijn om de Liefde van Gods Vaderhart door te geven aan anderen en moet dus opbouwend en bemoedigend zijn niet corrigerend en afbrekend.

Na de laatste dag les werden we het kantoor van de kerk ingestuurd, ga maar profeteren over de staf! Nou ja toen zond de moed me wel enorm in de schoenen! Over de staf! Dat kan ik niet! maarja als je daar dan als groep studenten staat zie je ook wel de kwetsbaarheid in van de mensen over wie je profeteert... En na een tijdje kwam er heus een profetie in me op! En ik kon zien aan de reactie dat het goed overkwam! Niets van mij hoor! Kon alleen de heer maar dankbaar zijn!

De 'corevalue' month is nu voorbij. En nu worden we aan het werk gezet! Vanaf komende donderdag tot en met zondag is er een conferentie voor mensen tussen de 18 en 35. De studenten worden ingezet in het ministry team, we gaan bidden voor mensen, voor genezing van ziekte en gebroken harten, we leiden ze door de zelfde dingen heen als waar we zelf de afgelopen maand door gegaan zijn. wordt intensief! Maar wel heel interressant! Daarnaast worden we ook praktisch ingezet, elke dag werken we 4 uur. Ik ga elke dag 4 uur lang wc's schoonmaken, stofzuigen en ramen lappen! geeft niet lekker werk zonder na te denken, het weekend zal al intensief genoeg zijn! 's morgens is er onderwijs, 's middags werk ik, 's avonds weer onderwijs en zit ik in het ministry team.

Goed je hoort het wel! ik heb het hier nog steeds naar mn zin! ik leer veel, wordt soms voor mn gevoel in het diepe gegooid terwijl ik me amper drijvende kan houden, maar daar leer je wel veel van! Héé volgende keer meer over de conferentie en mn ervaringen daar!

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

25/3/2007 - Weer een intensieve week achter de rug!

We zijn weer een week verder en hebben weer een intensieve week achter de rug! Afgelopen week was het onderwerp 'healing life's hurts'. Ik heb me nooit eerder zo duidelijk beseft dat en hoe je zo veel troep in je hart kan verzamelen. Troep die er niet thuishoort. Het is ongelofelijk, maar waar. Maar het toffe ervan is is dat er een weg uit is, dat die troep opgeruimd kan worden, en dat geeft een enorme bevrijding!

Een van de lessen ging over 'inner vows', judgements, expectancies, en ungodly beliefs. Inner vows kun je maken als er bijvoorbeeld iets pijnlijks in je leven gebeurd. Als iemand die je vertrouwde je verraadt ofzo, dan kun je een afspraak met je zelf maken zoals, ik vertrouw nooit meer iemand ik zal me nooit kwetsbaar meer opstellen. Die inner vow maak je dan vanuit je pijn. Maar die heeft vergaande invloed in je leven. Als je dus zegt ik zal me nooit mer kwetsbaar opstellen, dan kun je dus ook niet meer kwetsbaar zijn voor God en dat heeft vergaande gevolgen in je relatie met Hem. Vanuit pijnlijke situaties kun je ook expectancies maken, bijvoorbeeld in het geval dat je verraden was door een goede vriend, verwacht je elke volgende keer in een relatie veraden te worden. De kans dat je dat dan van God ook verwacht is heel groot. Nou tijdens de les kwam de een na de ander bij mij naar boven, ik ben maar een lijstje bij gaan houden. Want aan het eind van de les is er altijd tijd voor gebed om deze dingen in gebed bij onze Vader te brengen. Belijden dat je een verkeerde keuze hebt gemaakt vanuit je pijn, de Vader vragen om genezing voor die pijn. En dan is er vrijheid!

Ungodly beliefs komen oko voort uit pijn, je kan bijvoorbeeld het ungodly belief hebben dat je er niet toe doet, niet belangrijk bent. Dat is fout dat is een leugen, dat komt niet van God. God verlangt naar je om je te omarmen als een kind, Zijn kind. Dit ungodly belief moet je belijden, je kan de Vader vragen waar het vandaan komt, omdat dit zo diep is dat je vaak zelf niet weet waar het vandaan komt. Hij zal het je laten zien, en Hij laat je ook zien waar Hij was op dat moment. Hij was er namelijk in je verdriet. Hij wil die pijn ook genezen en er iets nieuws voor geven. Nou dat is allemaal zo geweldig om zelf te ervaren in je leven het geeft zo'n vrijheid, echt gaaf!

Ik voel me echt overweldigd door Zijn liefde, voel zo'n vrijheid en vrede in mn leven, echt tof! Ik ben echt benieuwd wat de komende week zal brengen! Het onderwerp is 'profetisch woord'. Ik zie er naar uit! We gaan hier zelf ook meteen actief mee aan de slag!

Nou dit was het weer voor deze week! Volgende week meer over wat ik geleerd heb over profetie!

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

18/3/2007 - Weer een week verder!

Afgelopen week was het thema: Fatherheart. Ik heb zo veel geleerd maar er is ook zo veel in mijn leven gebeurd en veranderd! Echt gaaf! Weet je ik heb eigenlijk altijd een theologie gehad dat je een persoonlijke relatie met de Heer kan hebben. Maar nooit echt zo ervaren als afgelopen week! Ik had het idee dat ik het laatste gedeelte van de week op een andere planeet rondliep, had gewoon zoveel vrede en blijdschap in mn hart!

Niemand heeft perfecte ouders. en we missen allemaal dingen in onze opvoeding, dat komt omdat onze ouders ook veel dingen hebbeb gemist. Het gaat niet zo zeer om die dingen die je gemist heb maar om de keuzes die je erdoor maakt. Vaak zijn dat verkeerde keuzes, sluit je je af. Maar die keuzes hebben ook invloed op de relatie met God. De Heer heeft me gewoon op zo'n zachte manier dingen laten zien deze week. Dingen die me pijn gedaan hebben, waar ik als gevolg koos om me af te sluiten zodat het geen pijn meer zou doen. Soms kan er ook gewoon een leugen zijn in je leven, elke keer als er wat pijnlijks gebeurd lijkt die leugen wel weer bevestigd te worden. Maar het is een leugen! Nou als je dat belijdt geeft dat zo'n enorme vrede en vrijheid het is gewoon geweldig!

Ik had belooft dat ik even een foto zou plaatsen dus dat ga ik nu proberen. Hij is gemaakt toen we in de CN tower waren met een stel vriendinnen.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

11/3/2007 - In Canada!

Ja eindelijk nu iets van mijzelf!

Ben nu een week in Canada! En ik ben blij dat ik hier ben! Heb een goede reis gehad, zag groenland vanuit het vliegtuig en dat was geweldig mooi om te zien!

Ik slaap op een kamer met 3 andere meiden, Hanneke uit nederland, Sandra uit Switzerland en Yonnie uit de US. Leuke meiden en we hebben het gezellig met elkaar!

De lessen afeglopen week gingen over het luisteren naar God. Heel interessant! God verlangt er naar om contact met ons te hebben om een intieme relatie met hem te hebben. We werden uitgedaagd om niet alleen maar een theogie over een persoonlijke relatie met God te hebben te geloven, maar werkelijk een persoonlijke relatie met Hem aan te gaan. Naar Hem te luisteren. En het is geweldig. Ik vind het nog wel wat lastig soms, het is namelijk zo dat mensen die voornamelijk hun linkerhelft van hun hersenen gebruiken het vaak nogal lastig vinden. Die zijn namelijke meer geneigd om te gaan redeneren en dingen uit en door te gaan denken. Mensen de hun rechtehelft meer gebruiken hebben daar minder last van... Daar zit namelijk intuitie, fanatasie, creativiteit etc. Nou ja, in ieder geval, hoop ik de oren van mn hart te trainen de komende maanden! Om God te horen spreken! Om Hem nog beter te leren kennen en klaar voor Hem te staan in Zijn dienst! Volgende week gaat het over het Vaderhart van God, lijkt me ook erg interressant! Zie er naar uit!

Afgelopen week heeft het gevroren en gesneeuwd, was echt koud buiten! maar nu schijnt heerlijk het zonnetje en dooit het. Ze zeggen dat de komende week de temperatuur gaat steigen, het wordt ws 12 graden! maarja het zal ws ook weer gaan vrienzen komend weekend... maar goed buiten is het dna koud maar binnen wordt de kachel aardig opgestookt... Onze kamer is aardig warm en heeft geen raam wat je kunt openen... dat mis ik wil lekker effe frisse lucht in je slaapkamer, vooral als je er met zn vieren slaapt!

Ik had eigenlijk ook even een fotootje willen plaatsen van mn kamer en kamer genoten, maar die heb ik nog niet gemaakt.. Hoop ik komende week te doen en dan komt ie erop volgend weekend als ik dit weer bijwerk! Nou lieve mensen ik stop maar weer even voor nu, hoop snel weer met meer nieuws te komen!

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

19/2/2007 - Start blog

Aan mij de eer om de eerste entry te plaatsen op Esther's blog. Nog twee weekjes en ze vliegt alweer. Dit keer naar Canada, net zo ver weg misschien als Kenya maar gevoelsmatig toch een heel stuk dichterbij. Niet dat dat in de praktijk zoveel zal uitmaken, waarschijnlijk vlieg ik niet even heen en weer terwijl ik vorig jaar om deze tijd bijna (met Annet) in het vliegtuig naar Nairobi zat. Dit laatste jaar is echt omgevlogen, de komende 5 maanden zullen dus ook wel weer omvliegen, voordat we het weten zitten we weer met z'n 4-en (toon, es, puk en eliz) lekker te eten in een of andere gezellige tent in Amsterdam of elders.

 

De blog is ingewijd, laat de rest maar volgen!

 

Greetz,

E

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Hier blijf je op de hoogte van Esthers wel en wee.

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer