Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Ezze Joffi

• 13/10/2005 - Gretta

12/10/2005 - Bij al het slechte nieuws van de week in de krant toch nog één heel goed bericht. Gretta mocht Israël niet in. Sjonge, wat jammer nou. Schandalig hoor die Israëli's....

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 13/10/2005 - Thomas Schlijper

10/2005 - Een van leukste sites op het internet vind ik die van Thomas Schlijper. Dat is een fotograaf die iedere dag één of meer nieuwe foto’s op het net zet. Meestal zijn die in Amsterdam genomen, soms in een andere Nederlandse stad, soms in het buitenland. Verrassend vaak ook in Israël. Op zichzelf zijn die foto’s niet zo bijzonder maar omdat hij letterlijk iedere dag publiceert, vormen vooral zijn Amsterdamse foto’s een schitterende kroniek van het alledaagse Amsterdamse leven. Ik kijk iedere dag even. Aanrader.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 12/10/2005 - Discriminatie

10/10/2005 - In Amsterdam West komt een discriminatiemeldpunt exclusief voor moslims. Binnenkort wordt dat feestelijk door burgemeester Cohen tijdens het drinken van een kopje thee in gebruik gesteld. Handig voor meneer Polak wanneer die het sjoeltje in West wat gehaast verlaat en vergeet zijn keppel te bedekken met een honkbalpetje. Wanneer hij in de Jan Evertsenstraat wordt lastig gevallen door een groepje allochtone jongeren kan hij zich melden bij het discriminatiemeldpunt. Wanneer hij daar hijgend binnenvalt en meldt dat hij bedreigd en gediscrimineerd wordt, kunnen ze helaas niets voor hem doen.  “U bent toch geen moslim?” zegt de pas aangestelde moslimopbouwwerker, glimmend van beroepstrots achter zijn hypermoderne intakebalie. “Nee”, hijgt meneer Polak, “ik ben Joods”. Die jongens die daar aan de overkant staan, slaan mijn keppel van mijn hoofd en roepen vuile rotjood.”  “Tja, dan bent u hier aan het verkeerde adres”, zegt de opbouwwerker,  “wij zijn er alleen voor moslims.”  “Mmmaaar dat is toch discriminatie?”, stottert meneer Polak. "Meneer, u begrijpt er niets van”,  zegt de opbouwwerker. Daar heeft hij groot gelijk in, meneer Polak begrijpt er niets van. Ik ook niet.  

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 27/9/2005 -

Zie zo, ik heb een weblog. Iedereen heeft dat tegenwoordig, logisch…’t is gratis. Eerlijk gezegd heb ik geen idee wat ik er mee aan moet. Nog geen woord geschreven en nu al een writers bloc, dat geeft hoop op een mooi gevulde weblog. Maar enfin, ’t komt wel. Gewoon opschrijven wat er in je opkomt. Jammer, er komt niks op. Hoewel…..

Maar nu eerst maar even Ajax-Arsenal bekijken.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Zo maar iets uit het leven van alle dag. Wanneer je begrijpt wat Ezze Joffi betekent behoort je tot mijn doelgroep. Denk maar zo: a Jewish background is a joy for ever.

Recent Posts

Gretta
Thomas Schlijper
Discriminatie
Untitled

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS

Friends

Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer