Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Ezze Joffi

• 12/10/2005 - Discriminatie

10/10/2005 - In Amsterdam West komt een discriminatiemeldpunt exclusief voor moslims. Binnenkort wordt dat feestelijk door burgemeester Cohen tijdens het drinken van een kopje thee in gebruik gesteld. Handig voor meneer Polak wanneer die het sjoeltje in West wat gehaast verlaat en vergeet zijn keppel te bedekken met een honkbalpetje. Wanneer hij in de Jan Evertsenstraat wordt lastig gevallen door een groepje allochtone jongeren kan hij zich melden bij het discriminatiemeldpunt. Wanneer hij daar hijgend binnenvalt en meldt dat hij bedreigd en gediscrimineerd wordt, kunnen ze helaas niets voor hem doen.  “U bent toch geen moslim?” zegt de pas aangestelde moslimopbouwwerker, glimmend van beroepstrots achter zijn hypermoderne intakebalie. “Nee”, hijgt meneer Polak, “ik ben Joods”. Die jongens die daar aan de overkant staan, slaan mijn keppel van mijn hoofd en roepen vuile rotjood.”  “Tja, dan bent u hier aan het verkeerde adres”, zegt de opbouwwerker,  “wij zijn er alleen voor moslims.”  “Mmmaaar dat is toch discriminatie?”, stottert meneer Polak. "Meneer, u begrijpt er niets van”,  zegt de opbouwwerker. Daar heeft hij groot gelijk in, meneer Polak begrijpt er niets van. Ik ook niet.  

Post A Comment! :: Send to a Friend!

About Me

Zo maar iets uit het leven van alle dag. Wanneer je begrijpt wat Ezze Joffi betekent behoort je tot mijn doelgroep. Denk maar zo: a Jewish background is a joy for ever.

Recent Posts

Gretta
Thomas Schlijper
Discriminatie
Untitled

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS

Friends

Entry 3 of 4
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer