Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

FCDENHAAG

FCDENHAAG

17:50, 15/5/2013 .. 0 comments .. Link

Ik zou zeggen, mail. Ludiek zijn we altijd geweest toch:

 

Naam: Kees Vierbergen   

Adres: Ikbezuinigstraat 1

Postcode en woonplaats: 2525 AE Den Haag

Telnr.: 0612345678

Email adres: ikbezuinig@niet.nl

 

Naam bedrijf: ADO Den Haag

T.a.v. dhr. of mw. (contactpersoon): Cees Driebergen

Adres bedrijf : Haags Kwartier 55

Plaats: Den Haag

 

 

Den Haag, 15 mei 2013

 

 

Betreft: sollicitatie vacature  Algemeen Directeur

 

 

Geachte Meneer Driebergen,,

 

In diverse media is mij ten oren gekomen dat de functie van Algemeen Directeur bij ADO Den Haag per 1 juli open komt te staan. Bij ADO Den Haag zoeken ze iemand die de omgeving kent. Iemand de juist wel weet op een eerlijke en open manier te communiceren. Iemand die weet waar ADO Den Haag voor staat. Iemand die weet dat de supporters, sponsoren en spelers erg belangrijk zijn. Al deze kennis heb ik in mijn bezit. Ik ben juist niet een persoon die met alle winden mee waait, de supporters en sponsoren in de maling neemt en met een grote glimlach staat te vertellen dat alles wel weer goed komt.

 

Hierbij solliciteer ik naar de functie van Algemeen Directeur, ik heb kennis van sport, sponsoren en ken heb mijn netwerk de laatste jaren opgebouwd. Al deze punten zou ik graag mondeling toe lichten maar zal een tipje van de sluier oplichten. Oplichten, waar heb ik dat eerder gehoord. Sport, mijn kennis is enorm, zo kijk ik elke dag studio sport en mocht ik een afspraak extern hebben kijk ik de uitzending terug op uitzendinggemist. Het Haags amateurvoetbal ben ik mee geboren, zo weet ik waar het talent loopt want kopen kunnen we niet. Verder heb ik nog goede contacten bij FC Utrecht en lopen mijn netwerken vooral bij de Jupiler. Over sponsoren heb ik heel veel te vertellen. Sponsoren heb ik al binnen handbereik, ze tekenen voor 3 a 4 jaar en mogen daarna van mij vertrekken, als we onze eigen knip immers maar gevuld hebben. Netwerken kan ik ook, zo heb ik de afgelopen jaren goede contacten opgebouwd bij de politie, ik ken alle cellen van binnen en buiten en heb diverse incidenten meegemaakt. Misschien kunnen mijn netwerken de club op bestuurlijk niveau eens doorlichten zodat ook ik kan doorgaan met het uitdelen van stadionverboden. Supporters? Wie zijn ze dan?

 

De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan als Marketing Manager bij Marktplaats. Hier werden onder andere kaarten van voetbalsupporters doorverkocht en moest ik toezicht houden over de manier waarop dat ging. Aangezien dit een grote onderneming was had ik 125 mensen onder me.

 

Ik ben zeer geïnteresseerd in de functie en hoop u met deze brief overtuigen dat ik voor deze functie een geschikte kandidaat ben.

De functie sluit goed aan bij mijn opleiding en werkervaring.

 

Graag licht ik mijn CV toe in een persoonlijk gesprek.

U kunt mij telefonisch niet bereiken, zit namelijk in categorie 1 en ben afgesloten.

 

In afwachting van uw antwoord,

 

 

hoogachtend,

 

 

 

 

 

 

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

FCDENHAAG

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer