Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Logboek, Fieke, Chantal, Iris & Marloes

Week 7

Posted on 26/10/2011 at 10:00

Beste lezers,

Vandaag hebben wij de laatste dingen op onze website gezet www.proefdierinfo.come2me.nl. We zijn verder gegaan met de persoonlijke invulling dat hebben we de vorige keer niet helemaal af gekregen. Onze website is bijna helemaal klaar op een paar leuke plaatjes na.

We gaan de laaste week aan onze precentatie werken, want die moeten we volgende week over onze site geven. Doel is dat we onze site kunnen verkopen aan onze klas. We zijn al bezig met de powerpoint dus het begin is er.

Groetjes,

FMCI.

Week 6

Posted on 12/10/2011 at 10:08
Haihai, Deze week hebben wij de site meer een persoonlijke invulling gegeven. Hier zijn we nog niet helemaal mee klaar, bijna alle onderwerpen hebben afbeeldingen gekregen, en het tabblad "media" is erbij gekomen. Hier staat een filmpje op over dierproeven 'voor of tegen' ook hier onder staat nog wat aan informatie. Over 2 weken na de vakantie, gaan we echt de laatste puntjes op de i zetten en de presentatie voorbereiden. Fijne vakantie!

week 5

Posted on 5/10/2011 at 10:05

hallo beste lezers.

hier weer een update van de vorderingen die wij hebben gemaakt.

er staat al een hele boel informatie op de site www.proefdierinfo.come2me.nl

soorten, aantal, huisvesting en de vorderingen  van de proefdieren staat er al op.

volgende week het laatste stukje infomatie er opzetten en dan de site pimpen !

groetjes FMCI

 

Week 4

Posted on 21/9/2011 at 10:09

Dag beste lezers,

We waren vandaag weer met z'n allen bezig voor de website. Vandaag stond op de planning informatie zoeken voor de onderwerpen die we hebben bedacht voor onze site. We hebben inmiddels ook wie zijn we in gevuld op onze site. In week 5 gaan we verder met het onformatie zoeken en kijken of we de websit nog mooie kunnen maken.

Groetjes en tot volgende week,

Week 3

Posted on 14/9/2011 at 10:01
Beste lezer, Vandaag waren wij met z'n 3en, Fieke is ziek. We hebben haar via de mail op de hoogte gebracht, van onze vorderingen van vandaag. Vandaag hebben wij de website aangemaakt en de eerste indeling van de site gemaakt. De link van onze website is; proefdierinfo.come2me.nl Daarnaast hebben wij een aantal onderwerpen opgesteld voor onze website deze onderwerpen zijn tot nu toe; - Wie zijn wij? - Soorten en aantal proefdieren - Huisvesting van proefdieren - Wat voor dierproeven worden er gedaan? - Hvh dierproeven per jaar - De wet op dierproeven - Vorderingen in technieken De kop wie zijn wij staat al online maar is nog niet volledig af. Hier gaan wij volgende week mee verder. Tot volgende week!

Week 2

Posted on 6/9/2011 at 13:21

hallo beste lezer!!!

hier een update van ons hoe het staat met het bouwen van onze website,

op onse planning stond dat we vandaag verschillende site's zouden bekijken en beoordelen. en dit is gelukt we hebben met zun alle 6 website's bekeken en beoordeeld. omdat wij proefdieren als keuze richting doen was het wel even puzzelen om goede site's te vinden. we hebben ook onderanderen proefdiervrije site's beoordeeld om informatie te winnen voor onze eigensite. we weten nu wat we men duidelijk moeten maken over het gebruik van proefdieren

dit was de update van fieke volgende week lees je weer een spannend stukje die word dan geschreven door Iris

Week 1

Posted on 30/8/2011 at 13:08

Hallo,

Vandaag heebben we de opdracht voor IOP gekregen.

Wij hebben met z'n 3en omdat Iris vandaag bij het GDL in Utrecht is een weblog aangemaakt en het Startdocument ingevuld & ingeleverd.

Voor volgende week willen wij de 3 website's ( p.p.) onderzoeken.

Tot volgende week!!

Groetjes,

FMCI


Recent Entries

- Week 7
- Week 6
- week 5
- Week 4
- Week 3

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer