Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
The Hottest New Things Around The World

Home - Profile - Archives - Friends

Films downloaden met nieuws-groepen

Posted on 17/9/2008 at 21:49 - 0 Comments - Post Comment - Link

Bijna niemand koopt tegenwoordig nog originele dvd’s maar download ze van internet. De meeste mensen doen dit met behulp van torrents  hierbij ben je volledig afhankelijk van anderen hun verbinding en kan het dus heel lang duren. Een andere manier om film te downloaden is met behulp van nieuws-groepen dit is momenteel de snelste manier om films te downloaden het is iets ingewikkelder maar zeker de moeite waart. Met nieuws-groepen downloaden is sneller omdat je niet meer afhankelijk bent van andere internet gebruikers maar het van een server afhaalt waar het door iemand is gepost.

 

Mening:

Ik zelf downloadde eerst ook met torrents en ben overgestapt op nieuws-groepen wat echt een hele verbetering is qua snelheid en kwaliteit.

 


nissan zij nieuwe conceptcarr!!!

Posted on 17/9/2008 at 10:53 - 0 Comments - Post Comment - Link

de nieuwe nissan is gebouwt volgens een geheel nieu concept zo rijdt hij op stroom en kun je inparkeren zoner achterom te moeten kijken. hoe?? nou heel simpel de cabine waar je je in bevind kan volledig draaien en buiten dat om word het inparkeren je ook een stuk gemakkelijker gemaakt je wielen kunnen namelijk ook nog eens 90 graden draaien

mening:

naar mijn mening is het wel een hele handige auto maar hij is wel heel lelijk. ik persoonlijk zou hem niet zo snel kopen omdat ik hem niet mooi vind, maar het concept met de wielen die draaien de cabine die kan draaien en dat hij op stroom rijd spreekt mij zeker wel aan.


Reclame door middel van een fiets

Posted on 17/9/2008 at 10:44 - 0 Comments - Post Comment - Link

Maken van reclame kan op een hoop manieren, zo kun je gewoon een bord plaatsen posters voor je raam van je winkel hangen of een auto bedrukken. Maar reclame kun je ook aan een fiets hangen wat zo ongeveer de zelfde voordelen heeft als een auto, namelijk dat je als je fietst je reclame mee neemt door de stad en het dus op meedrere plaatsen komt met de reclame. Het verschil naar mijn mening is dat het meer opvalt omdat het minder voor komt, zo zie je op bijna elk busje tegenwoordig wel reclame terwijl je op bijna geen een fiets reclame ziet.

 

 

Mening:

Naar mijn mening is dit een redelijk goede manier om reclame te maken omdat, je met een fiets je reclame verplaatst en zo dus zorgt dat je het op meerdere plaatsen kunt zien.


Een media center

Posted on 16/9/2008 at 10:23 - 0 Comments - Post Comment - Link

Een media center is een harde schijf waar je muziek foto’s en films op kun zetten. Natuurlijk is dat op zich niet zo bijzonder maar met een media center is het ook gelijk mogelijk om deze media bestanden af te spelen met de televisie. De media centers zijn aan te sluiten op alle televisies en lcd schermen. Natuurlijk kun je denken van ik brand mijn films  op dvd maar dvd’s raken kwijt en dat lijkt me met dit kastje een beetje moeilijk, ook nemen dvd’s een hoop ruimte in beslag waar je met dit kastje geen last meer van hebt hier kunnen namelijk ruim 100 films op zonder ook maar enige ruimte in te nemen.

Mening:

Ik persoonlijk vind dit een goede vervanging van de dvd speler omdat hij kleiner is en minder ruimte in beslag neemt en het schilt je enorm veel dvd’s om te branden.


The Must Have Voor de Winter 2008 !

Posted on 8/9/2008 at 10:17 - 0 Comments - Post Comment - Link

Als je ons zou vragen welk kledingstuk deze winter in je garderobe niet mag missen, dan is het antwoord: De jeans met wijde pijp. Je kunt er alle kanten mee op.

Er zijn al veel verschillende uitvoeringen Bijv. donkerblauwe denim, met of zonder stretch. De taille is in het algemeen wat hoger en de meeste broeken sluiten mooi aan om deheupen en billen. Op het dijbeen vallen ze vrij recht wat ervoor zorgt dat de benen enigszins vorm krijgen. Vanaf de knie lopen de pijpen steeds wijder uit in een soort klokvorm. dit soort spijkerbroeken is gemakkelijk te combineren. Alles wat je tot op heden op je skinny jeans droeg, kan je direct overzetten naar je nieuwe wijd-pijpige model. Je kunt het zo casual of zo chic maken als je zelf wilt. De broek leent zich heel goed voor een elegante look en is daarom ook geschikt voor naar je werk.

Mening: Ik vind de trend van de winter 2008 (wijde Pijpen) niets het is niet mijn stijle. Ik zou der veder ook niet snel meelopen omdat ik het niet mooi vind. Veder lijkt het me irritant lopen omdat de pijpen aan de onderkant zo wijd zijn. Ik zelf ben dan bang dat ik er over zou gaan vallen. dus voor mijn geen must have helaas !!

 

JLO. doet mee aan de trend van de winter.


Pinnen met je mobiel

Posted on 8/9/2008 at 10:14 - 0 Comments - Post Comment - Link

 

Rabobank experimenteerd met het pinnen met je mobiel. In de eerste fase van de test zal de Rabobank de stabiliteit en de veiligheid onderzoeken. Als deze goed gekeurd zijn, zullen Rabo Mobiel en KPN elk vijftig klanten van een geschikte telefoon voorzien zodat zij mee kunnen doen aan het proefproject. Om te kunnen betalen met de mobiele telefoon, zal deze voorzien zijn van een nfc-chip. Het zal voor de gebruikers genoeg zijn om hun telefoon in de buurt van de pinautomaat te houden en vervolgens hun pin-code in te toetsen op de automaat. Bovendien kunnen klantenkortingen als tegoed bijgeschreven worden op de chip, net als geld dat klanten terug moeten krijgen wegens het inleveren van leeggoed. Dit opgebouwde tegoed kan vervolgens gebruikt worden bij het betalen van boodschappen, of kan overgeschreven worden naar een Rabobank-rekening.

Mening:
Als het allemaal naar behoren zou werken zou dat op zich wel goed zijn omdat je soms wel weg gaat zonder je pinpas maar je mobiel tegenwoordig eigenlijk altijd bij je hebt.


Hosting door HQ ICT Systeembeheer