Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Kroatie

About Me


Home | Profile | Archives | Friends

Terug reis - 22:28, 13/9/2014

Dinsdag naar Pidding gereden het ging goed. Daarna heerlijk gegeten bij het resturant. Jammer van de saus. Daar heb ik last van gehad een woensdag. Maar de salade met kip was heerlijk.

woensdag ging de reis op zich goed,alleen de weg naar heilbronn is slecht al maar platen en als we dan op de 6 zitten krijgen we file of kan ik beter zeggen stil staan 3 uur. Daar wordt je niet vrolijk van. Oké beter dus richting Stuttgart  rijden Volgend jaar. Maar goed ontvangen op de camping Guldentall. Als we het goed hebben begrepen is de kok overleden dus naar een ander resturant om er te eten dat was goed alleen jammer dat we met de auto moesten.

De laatsts stuk is goed gegaan de volgende dag geen problemen en om 3 uur waren we thuis.


0 Comments | Post Comment

Maandag - 16:41, 8/9/2014

We hebben vandaag dag gezegd tegen de eerste 4 die naar huis gingen. En wij hebben schoon gemaakt en ingepakt. alles betaald en nu even bloggen en dan gaan we eten. Niet te laat slapen en morgen onderweg naar Pidding voor een overnachting , dan verder naar guldental als het lukt horen jullie nog wat anders tot donderdag middag als we thuis zijn.


2 Comments | Post Comment

Zondag - 10:47, 7/9/2014

Gisteravond was de bbq gezellig en ook lekker. Vannacht wat minder geslapen had het erg warm. Maar vanochtend geen haast.Samen met Henk brood gehaald en de visjes brood en pasta gegeven, ze lagen al op hem te wachten. Het was een leuk gezicht. Na het onbijt nog een duikje waarschijnlijk de laatste. Voor 4 zeker die gaan morgen naar huis. Wij de caravanploeg gaan morgen de boel opruimen, schoonmaken ons reis klaar maken. We werden wakker en de zon was al op  dat is heerlijk alles is dan leuker. De temperatuur  is nu goed om te zwemmen, dus zo ga ik even zwemmen.


0 Comments | Post Comment

Zaterdag - 14:44, 6/9/2014

Fijn dat jullie een fijne vakantie hadden. Met het zijn rug gaat het beter. Minder vocht doet een hoop goed. Met mij gaat het neem vaak mijn rust tussen door.  Vandaag zijn we eerst vanochtend met de boot mee geweest. Het was nog een stunt. Een ieder gaat het water in enik geef netjes de camera's aan dat gaat allemaal goed. Zien we ineens wat drijven in het water. De kapitein en de machinist zaggen wat in het water drijven  dus kijken wat het is en uit het water halen. Was het de foto camera van Ali die was niet goed vastgeknipt en los geschoten en naar boven gekomen. Ali had een vervelende duik dacht ook nog camera weg, maar geluk we hebben hem uit het water kunnen halen. Hoi hoi blij blij weer terug bij de basis alles gespoeld en naar boven om te eten. Na het eten  rusten en nu zijn ze met zijn 5 aan het duiken. Melvin zijn 200ste duik. Ze gaan kijken of ze het lang vol kunnen houden. Ligt aan de temperatuur . Vanavond is er een bbq bij de basis dus vlees verbranden , vorig was het lekker  we kijken. Groetjes van ons allen 


1 Comments | Post Comment

Vrijdag - 14:15, 5/9/2014

Zo als gisteren vertelt heeft Henk last van zijn rug. Maar door de betere temperatuur gaat het iets beter. We hebben uitgeslapen tot half 9. Toen brood gehaald samen. Na het ontbijt  op ons gemak koffie gedronken. Na de lunch zijn we naar beneden gegaan en ze zijn nu aan het duiken. Een kantduik is warmer dan met de boot mee want dan gingen ze naar het wrak en daar is het nu 15 graden. We eten vanavond bij de caravan en dan gaan ze nog kijken  voor een duik. Ze willen graag de octopus zien.  hopelijk zien hem en natuurlijk nog andere vissen.


1 Comments | Post Comment

Donderdagmiddag - 16:57, 4/9/2014

Henk heeft de wasroos gevonden en het krabbetje of kreeftje gevonden en gefotografeerd.Er zijn er een paar gelukt . Vanmiddag gedoken op St. Marak daar waren verschillende slakken. Het was weer leuk. Henk is door zijn rug gegaan. Morgen ochtend gaat hij niet duiken. Even wat rust. Om ons heen wort het mooi weer, KRK licht in de zon, in Novdolskie regent het, bij ons miezert het en in Selce is het droog, de zo'n schijnt verdrer weg ook al op het vaste land je raadt het al morgen wordt het beter. Dit horen we al 3 dagen dus we hebben hoop dat we maandag droog kunnen inpakken.


0 Comments | Post Comment

Donderdag - 10:07, 4/9/2014

Het is vandaag al wat beter. Volgens de weer berichten gaat morgen de zon weer schijnen nu nog wat bewolkt naar wel zo dat we in een tshirt zitten. De meesten zijn weer aan het duiken. Henk is kijken of hij bij de wasroos de garnaaltjes kan fotograferen. Hopelijk zien ze nog andere leuke dingen. 

Noa oma en opa komen over 7 nachtjes thuis. Ik vind het dan fijn om te horen hoe het op school gaat. Welke woordjes je al kan lezen. Groetjes van opa en oma xxxxx


1 Comments | Post Comment

Woensdag - 16:25, 3/9/2014

Vandaag is het rustig. We hebben vanochtend visite gehad van Silvia en Rini ze kwamen koffie drinken en daarna hebben we ze Selce laten zien.

Vanmiddag met de boot mee ze hebben en fijne duik gemaakt heel wat slakjes gezien. Elly heeft haar 300ste duik gemaakt dus een klein feestje. Verder gaat het goed de warmte komt er weer aan. Zeggen ze dus we zien het wel we hebben het naar ons zin.


2 Comments | Post Comment

Dinsdag - 13:42, 2/9/2014

Vannachts heeft het vanaf half 3 tot 7 uur flink gewaaid af en toe voelde de caravan schudde.Soms regende het nog. Henk ging om half 8 brood halen en toen kwam de wind van de andere kant en dan staan wij goed, uit de wind. Bij de basis is het ook rustig het water. We houden vanochtend rust bij de caravan, en na het eten tussen de middag gaan ze duiken. Het is nu vrij stil betreft de wind maar de zon is er nog niet jammer.


1 Comments | Post Comment

Aanvulling op maandag - 10:07, 2/9/2014

Maandag zijn we met de auto naar krk gegaan. Een hele onderneming, omdat er een hoop wind is. Als we naar krk gaan valt de kustweg wel mee,omdat we aan bergwand rijden maar als we de brug over gaan dan zien we het en voelen het de wind is actief. Alle auto's met caravan worden tegen gehouden.Ze mogen niet de brug over. Eenmaal op het eiland hebben we weinig last meer van de wind. Alleen het regent nog dus we rijden door naar Baska en daar is het droog. Maken een looppie en drinken koffie en dan gaan we weer verder of terug naar Vrbinck wijn halen en kijken of we nog andere leuke dingen zien. Het oude mannetje van de rode wijn leeft nog en vroeg nog naar Tabitha en dat andere meisje hij was heel blij ons te zien.Intussen hebben we wel trekjes en rijden naar Silo om iets te eten. Intussen voelen we de wind weer. Als we er zijn dan zien we dat een bootje volloopt en omslaat te golven slaan hoog over de boulevard zodat de hamburger die gegeten wordt nat gespetterd wordt door het zeewater. We gaan maar gauw verder. 3 parkeerplaatsen staan vol met auto's en caravans die in de loop van de dag weg wilde maar niet de brug over kunnen. Wij mogen wel maar niet harder dan 30km rijden. Alles gaat goed omdat we voorzichtig doen een heel avontuur deze dag maar wel leuk.op tijd naar bed want we weten niet wat er vannacht komt.


1 Comments | Post Comment

Maandag - 10:11, 1/9/2014

Het is vandaag bar en boos. We hebben een verregende hamburger gegeten. Er is veel wind en dat blijft nog even maar we hebben lol. Misschien lukt het morgen met duiken maar we ien wel. 


1 Comments | Post Comment

Zondag - 16:13, 31/8/2014

Vandaag heerlijk weer misschien hebben jullie het gezien. Vanochtend lekker gezwommen met Ali die bleef aan de kant. Er gingen 4 het water in. Die hebben deze keer geen zeepaardje gevonden .

Vanmiddag met de boot mee naar duikstek punta Silo. ze hebben mooie slakjes gezien en gefotografeerd. Nu alles schoonmaken en dan kijken voor het eten.

Morgen geven ze wind op dus gaan we naar vbrink voor de wijn. En een rondje krk maken. 


1 Comments | Post Comment

Zaterdagmiddag - 15:18, 30/8/2014

Vanochtend gesnorkeld toen ik het water inging was het rustig. En halve wege kreeg ik te maken met golven was er ineens wind er. gelukkig heeft het niet lang geduurd wel zo lang dat toen de duikers er uit kwamen Bert nat werd van een golf,haha.

Na het eten nog even wat rusten en dan gaat heel de groep duiken. Het water is weer rustig geworden de wind is weg. Dus heerlijk om in het water te gaan. Ik heb een half uur in het water gelegen met een snorkel. Monnikvisjes gezien deze visjes zijn niet zo groot ik heb ook nog andere gezien. Het is heerlijk om met dit weer te zwemmen.

Als straks de andere eruit zijn eerst wat drinken Ali heeft haar 150 ste duik gemaakt. Dan gaan we eens kijken wat we gaan eten.


1 Comments | Post Comment

Zaterdag - 09:58, 30/8/2014

Vandaag is het een hele saaie dag de zo'n schijnt de wind is stil. Bert Ingrid en John  duiken vanochtend. Dus zijn er 4 het water in. Gistereavond hebben een octopus gezien en sepia en ook andere mooie dingen onderwater. Na een uur was het koud en konden ze genieten van de warme douche. Nog wat drinken en dan slapen . 

Nu genieten van de warmte zo gaat ik nog even afkoelen in het water


0 Comments | Post Comment

Vrijdag - 19:13, 29/8/2014

Gisteren was de boottocht afgelast vanwege wind. Jammer maar wel verstandig aangezien we nu nog staan te wiebelen of we te veel op hebben. Dat is alleen maar van verantwoordt varen. We zijn naar de winkels gegaan hebben inkopen gedaan van wijn,cola, rum, en nog wat anders kunnen we warm worden van de winter. Ik ben geslaagd voor Noa  voor haar oorbellen de zeepaardjes van zilver. Ze melde dat ze het leuk vindt. Verder hebben we het rustig aan gedaan gistermiddag een ieder is wel moe van het duiken.

vandaag zijn we met de boot meegeweest eerst een uur varen, zonnig was het en het was wind stil. Maar toen we er aan kwamen op de plek voor het duiken was de zee niet zo rustig. Maar ze hebben toch wel fijn gedoken en ik heb nog even  gezwommen. Het water is 22 graden aan de oppervlakte. Vanmiddag om 2 uur aan de lunch dus verder gerust. Vanavond nog een duikje En dan duiken het bed in . Alles gaat verder goed  we worden allemaal iets zwaarder. Nog een prettige avond en welterusten


1 Comments | Post Comment

Woensdag - 14:57, 27/8/2014

Vannacht ineens wind het is nog steeds onstabiel als het goed is wordt vanaf morgen beter. We hopen het. 

Vanochtend zijn we met de boot gegaan en hoopte dat het aan de andere kant bij het eiland krk beter weer zo zien niet zoveel wind.

Onderweg blijkt het niet zo te zijn en daarom gingen we niet zover (timo cave)en bleven we bij Kamenjak jammer maar ze hebben een mooi duik gemaakt.Luipaardslakjes en  en nog veel meer. Het was een hele toer om van de boot te komen. Omdat de wind en de golven precies op de kant stond. Na een boterham en wat rust zijn ze nu onderwater opzoek naar het zeepaardje ze hebben de bruine wel gevonden maar nog niet de gele en misschien kunnen ze een nog mooie foto maken. Het gaat steeds stiller worden op de camping alle kinderen moeten weer een maandag naar school.  Ze zijn nog even weg en ik geniet van alles wat er om mijn heen gebeurt. 


2 Comments | Post Comment

Dinsdag - 09:55, 26/8/2014

Gisteravond lekker gegeten de meeste hebben pizza gegeten en ik heb lekker gegrilde kip gegeten. Daarna nog buiten gezetenen genoten. Vannacht rustig geslapen vanochtend was het bewolkt maar goed van temperatuur. Later werd de wind actief,dus het werd geen bootduik. Ze werden geholpen het water in en duiken nu naar het anker Op het huisrif ja want als je ondiep duik kan je laatst hebben van de wind. Ja er wordt over na gedacht. Ik ga vandaag niet zwemmen maar help wel de duikers


2 Comments | Post Comment

Leuke dag gehad - 18:04, 25/8/2014

Vanmiddag om  14:00 uur vertrokken en anderhalf uur gevaren . Ze hebben een leuke duik gemaakt en koraal en krabbetjes gezien ook slakjes. Het was ook leuk dat we langs de kust gevaren hebben

We zijn laat gaan nu eten en slapen


0 Comments | Post Comment

H hallo allemaal. - 09:10, 25/8/2014

Vandaag geprobeerd om een foto bij te voegen, helaas niet gelukt maar we leren verder. Vannacht storm gehad, maar lekker geslapen.

er is om 12:00 een bootduik gepland met veel fotografen, wij mogen ook mee. Met Lydia gaat het goed, en wij genieten van de vakantie.


1 Comments | Post Comment

- 15:01, 24/8/2014

Vanochtend hebben ze mooi dingen gezien . Bij het anker was wel kouder maar ze hebben wel veel slakjes gezien, hele kleintjes dus ze hebben genoten. 

Tussen de middag gerust. En nu genieten we nog steeds van het mooie weer. Ik heb vanochtend gezwommen en dat ging goed. Moet alleen nog wat konditie opbouwen.

Maar daar hebben we nog een paar dagen voor. De andere liggen in het water of moet ik zeggen onder water. En ik ga zo ook nog even zwemmen. Tot gauw schrijfs


2 Comments | Post Comment
« Last Page   Next Page »
Hosting door HQ ICT Systeembeheer