Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

About beauty, Fashion and more!

Review Volume nanodefinition mascara Nivea

{ 11:56, 14/11/2012 } { Posted in Nivea } { 0 comments } { Link }
De derde van de vier nivea mascara's die ik kocht afgelopen week bij de Action. De mascara kocht ik in de kleur 01 black en was 3,79 euro. De mascara heeft een mooie roze kleur die je onmiddellijk opvalt. Het design van de mascara vind ik er dan ook erg leuk uitzien, een beetje een zandloper figuur, met mooie curves. Daardoor ligt hij prettig in de hand en is hij fijn om mee te werken. Het resultaat zou zijn; Glamoureus volume zonder klontvorming of klevende wimpers (Nivea). Volume geeft de mascara inderdaad en ook klontert hij niet, maar toch vind ik ook deze mascara weer erg kleverig. Ik vind dat over het algemeen de vier mascara's erg kleven en moeilijk opdrogen. Ik moet hierbij wel vermelden dat ik de gewone mascara's gekocht heb en niet diegene die waterproof zijn. Misschien dat het daarbij minder is, maar ik vraag het mij af.
Hebben jullie ook ervaring met kleverige mascara's van nivea of ligt het dan toch misschien aan mijn wimpers??
Zonder mascara:

Met de Volume Nanodefinition mascara:


Review MaxVolume Grandiose Nivea

{ 11:51, 14/11/2012 } { Posted in Nivea } { 0 comments } { Link }
Wekelijks kijk ik op de website van de Action voor de folder en de 100 nieuwste artikelen. Ik zag bij de 100 nieuwste artikelen de nivea mascara's staan, ik dacht leuk die wil ik weleens uit proberen. Over de lichaamsverzorging van nivea ben ik over het algemeen wel te spreken, vooral de bodylotions vind ik zelf erg prettig. Eenmaal staande bij de action zag ik dat er 4 verschillende mascara's waren; MaxVolume Grandiose, LASHELASTIC elastic extension mascara, Volume Nanodefinition en de MaxVolume Twist mascara. Ook zag ik nog een blush en een oogschaduw liggen. De Stay real blush 02 Pink en de Pure Diamond Loose Powder. Ik heb al deze 6 artikelen meegenomen om te reviewen.


In deze review de MaxVolume Grandiose, de rest van de artikelen heb ik apart gereviewd.

MaxVolume Grandiose;
Ik kocht deze mascara voor 3,79 euro. Het uiterlijk van de mascara ziet er erg mooi uit, ik vind hem qua uiterlijk de mooiste van de 4, maar dat zegt helaas nog niets over de kwaliteit. Nivea schrijft dat de mascara een Big Bang effect geeft en dat het je wimpers tot 6 maal meer volume geeft. Deze beschrijving klopt wel redelijk, je krijgt er inderdaad meer volume en lengte door en de wimpers worden redelijk gesepareerd. Echter hoe mooi hij er ook uit ziet van de buitenkant, over de kwaliteit van de mascara ben ik totaal niet te spreken. Toen ik hem op deed dacht ik in eerste instantie nog, hij ziet er best mooi uit, niet slecht, maar gedurende de dag zaten er allemaal zwarte vlekken om mijn ogen van de mascara die was gaan afgeven, dat vond ik een dik minpunt. Zo was ik de hele dag in mijn spiegeltje aan het kijken of ik geen panda ogen had, niet echt prettig dus. Ook de substantie vind ik niet prettig, het is een wat vettige substantie, wanneer ik mijn wimpers aanraakte plakken ze gewoon nog, ook dat vond ik niet fijn. Ik vind dat een mascara goed moet opdrogen en moet blijven zitten. Kortom aan de prijs ligt het niet, wel aan de kwaliteit, want voor die prijs koop ik toch liever een mascara van essence of catrice, die qua kwaliteit beter zijn. Hieronder een look gemaakt met de producten van nivea; MaxVolume Grandiose, Pure diamonds loose powder en de stay real blush 02 pink.


Review Lashelastic mascara Nivea

{ 11:51, 14/11/2012 } { Posted in Nivea } { 0 comments } { Link }
<b>LASHELASTIC Mascara;</b>
Ook deze mascara kocht ik bij de Action. De prijs was, net als de andere nivea artikelen 3,79. Het uiterlijk van de mascara vind ik gewoon uitzien, het heeft niets bijzonders.
Over de mascara zegt Nivea; "De nieuwe Lash Elastic mascara van Nivea verlengt zichtbaar uw wimpers tot 80% en laat zo een onvergetelijke indruk na. De exclusieve formule is verrijkt met natuurlijk bijenwas. De unieke elasticiteit van bijenwas verzekerd een perfecte spreiding en zorgt zo voor een maximale verlening. De dunnen en lichte textuur van de mascara verlengt zichbaar elke wimper voor een intense blik zonder klonters noch zwaar gevoel. Geschikt voor contactlensdragers."
Deze mascara vind ik de prettigste van de vier. De mascara geeft niet heel veel volume, maar droogt wel beter op dan de andere mascara's. Hij separeert de haartjes voldoende, maar niet heel goed, ook klontert hij niet, wat ik wel een pre vindt. Toch gaat mijn voorkeur uit naar andere mascara's van dezelfde prijscategorie, die bereiken hetzelfde effect en plakken niet.
Een foto zonder en met mascara:Review MaxVolume Twist mascara Nivea

{ 11:21, 14/11/2012 } { Posted in Nivea } { 0 comments } { Link }
<b>MaxVolume Twist Mascara;</b>
De MaxVolume Twist mascara, met drie standen:
    - Minimaal=Elegance
    - Medium= Glamour
    - Maximaal=Diva

De mascara kocht ik in de kleur 01 black en was 3,79 euro, het betreft een 7ml mascara. Ook van deze mascara vind ik het uiterlijk niet heel erg aantrekkelijk, behalve dan de paarse draai dop, daar was ik wel benieuwd na. Ik vroeg me direct af wat is nou de functie van die drie standen, waarom zou je bij de ene meer volume krijgen als bij de andere stand? Ik heb eens goed gekeken wat er gebeurd als je de paarse gedeelte draait, er zit een gaatje in wat open en dicht gaat, dus bij de diva stand krijg je meer mascara op je borsteltje dan bij de elegance stand. Echter vraag ik me af of dat nou de essentie is van meer volume? Ik heb de diva stand geprobeerd, want daar was ik het nieuwsgierigst na. Mijn wimpers kregen meer volume, maar echt veel meer zo als op de flyer staat vond ik ook wel meevallen. Bij de diva stand kreeg ik ook meer last van kleverigheid, dat de wimpers aan elkaar gingen kleven. Al met al vind ik het een leuke mascara om een keer uit te proberen, maar ik zal hem niet vaker gebruiken, daarvoor vind ik hem te kleverig.
Zonder mascara:

Met de MaxVolume Twist mascara:


About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Links


Categories

Nivea

Recent Entries

Review Volume nanodefinition mascara Nivea
Review MaxVolume Grandiose Nivea
Review Lashelastic mascara Nivea
Review MaxVolume Twist mascara Nivea

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer