Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Het leven van een Filosoof.

10/9/2011 - Weekend!

Yesss, eindelijk weekend, naja eigenlijk ging het allemaal heel snel. Ja ik weet het, gister geen blog, ik voel me al schuldig, maar goed ik was gister zo moe vanwege school, nederhop etc. Maar nu het weekend is weer tijd om bij te tanken door te feesten, vannacht peer ik em weer met me Broeders; Stefan&Bram, lekker hangen met de mannen. Vandaag was een vreemde en korte dag, een vrij wazige dag ook. Ik weet in ieder geval nog heel goed dat ik heel moe was, maar dat valt nu weer mee.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

7/9/2011 - Druk Druk Druk!

Mensen, mensen, mensen wat heb ik het ontzettend druk! Het is dan wel mijn eigen keus, maar goed pfoeh. Ik ben praktisch 24/7 bezig met de website voor Nederhop, en heb nu maar een calm down ingezet voor mezelf. Want ik moet er niet onderuit gaan of 'te verslaafd raken aan het werk. Het enige wat me van Nederhop houdt is School tot nog toe, vandaag eerste echte lesdag gehad. Het was niet super spannend of vermoeiend, maar was wel weer even wennen om je te concentreren op me velletje met Sommen voor Economie. Sterker nog, ik ben nog helemaal niet gewend, maar dat komt vanzelf wel. Hopen dat het morgen weer net zo gezellig wordt, gelukkig eerste uur vrij, YES! Hmmm terug komend op het feit dat ik zoveel met Nederhop bezig ben, lopen de uren steeds weer op. Maar goed heb mezelf voorgenomen om voor 12 uur op bed te gaan, dus heb nog veertig minuten, haha. Neeee, maar anders kom ik mijn bed weer niet uit enzovoors.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

6/9/2011 - Het leven begint weer!

Ja ook ik moest er vandaag aan geloven, naar school, moest gelukkig alleen me rooster ophalen. Maar goed, het was toch even spannend om het school gebouw weer in te lopen na zo'n lange vakantie. Ik ben weliswaar onnodig de hele dag op school geweest en overal en nergens in Drachten, maar het was ontzettend gezellig. Lekker met de hele groep weer chillen, en het was gewoon gezellig. Af en toe verbaas ik me er toch over, dat we toch een vrij hechte groep hebben. Ik bedoel het zijn bijna altijd dezelfde die mee zijn. Maar goed ik ben één van vele zielen, en heb graag veel mensen om me heen meestal. Kortom het was dat betreft een geslaagde dag. Morgen moet ik echt officieel naar school en dus de lessen gaan volgen. Ik ben benieuwd wat er van komt en wat er van wordt. Ik snak nu al naar de pauze. Ook vandaag heb ik het logo ontworpen voor Nederhop.net tenminste het is nog niet 100% zeker dat dit het logo wordt. Maar er is tenminste iets om te representen. Aan de website wordt hardt gewerkt, ik heb al wat dingen bedacht en natuurlijk de kleuren bepaald. Maar die blijven nog klein beetje geheim! En daarbij, ben ik nog steeds druk op zoek naar mensen die passie hebben voor Muziek... Eigenlijk kan iedereen wel, maar je moet toch wel een beetje kunnen schrijven, iemand die kan reviewen, en interviewen. Maar goed, die komen hopelijk vanzelf wel langs, want wat is er nou mooier dan meehelpen met het groot maken van een 'Online HipHop Magazine + Label, het label is nog lang niet compleet helaas, maar goed met de tijd zal dat er zeker komen. Voor de rest wil ik evenementen gaan organiseren in naam van Nederhop, maar dit zal niet eerder gaan voordat het Team uitgebreid is, even voor de duidelijkheid! Je mag je aan melden voor het team van Nederhop, dit kan via info@nederhop.net, daarbij maakt het totaal niet uit of je Mannelijk of Vrouwelijk bent. Natuurlijk helpt het als je ook HipHop / r&b / Reggea luistert. Dus schaam je niet om ons mee te helpen, maar voor de duidelijkheid, je verdient in principe niks bij ons, behalve bij Evenementen dan wordt de winst verdeeld over het Team, dit is namelijk niet mogelijk omdat we geen winstgevend project zijn. oftewel non-profit!
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

5/9/2011 - De Geboorte van "Nederhop.net"

What The Fuck! Ik ben vandaag weer aan iets raar begonnen, iets compleet nieuws. De plannen voor Nederhop gaan nu volledig door, ik heb de domein naam al geregistreerd. De homepage tijdelijk vernieuwd. en nu begint het echte werk. "Nederhop.net" het platform voor alle Nederhop fans, niet alleen kun je bij ons update's, reviews en laatste weetjes vinden, Nederhop.net gaat zich uiteindelijk uitbreiden, alleen zijn die plannen voorlopig nog geheim. Ja, ik heb eindelijk weer iets gevonden waar de passie voor de muziek mee in zee gaat,dit word een serieus groot project. En bij de geboorte van iets nieuws moeten ook nieuwe mensen, ik ben dus op zoek naar talentvolle mensen, jonge artiesten, of mensen die goed kunnen reviewen etc. Ben je geinterreseerd in een plaatsje bij Nederhop.net contacteer me dan via dave.morrien@gmail.com, chineesbosvarken.hyves.nl, h4ckblood@msn.com.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

4/9/2011 - Life is just starting!

People, People, People, Ive got one word to say, Relax! Most of the Schools are starting ´ Tomorrow. Jaaah, spannend, school gaat weer beginnen, gelukkig hoef ik Dinsdag pas weer maar ik kijk er toch naar uit. Eindelijk weer die sfeer op het plein tijdens de pauze´s van stress, liefde, drank, en drugs. Voornamelijk de laatste twee, gepaard met een Sigaret of 5 in een kwartier om te kunnen relaxen in de les. Weliswaar zo gaan de schooldagen toch echt gevierd worden, al helemaal voor de vierde klassers in aantocht! Zoveel spanning, je wilt slagen, de één zegt het wordt een makkie, en de ander zegt het tegenovergestelde, en weet je wat ik zeg. Het is gewoon één grote bullshit, maar hoe dan ook ik blijf niet zitten. En ik ga geen beloftes maken die ik waar kan maken, maar ik ben zeker dat ik over ga, en nee ik ga niet minder relaxen op school en meer leren. Zeker niet, Ik blijf de klootzak die ik ben in de ogen van de meeste leraren. Bijna nooit onvoldoende´s, altijd hoge cijfers, maar nooit huiswerk af, altijd laat, grote mond, bijdehand, gaat graag in discussie etc... En ik ga ook echt niet minder genieten van een welverdiende sigaret in de pauze´s of een biertje in een tussenuur. Het leven is 1 groot feest, en dat laat ik ook zien. Ik maak de shit af, zoals het moet en ga verder met de toekomst die ik eindelijk heb kunnen vast stellen. Ik wil mezelf gaan settelen, eigen plek om te wonen, een goede opleiding, en voornamelijk productie in de vorm van muziek. Of ik nou zelf gemaakt heb, of de producer, het gaat gebeuren. End `,
Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

3/9/2011 - Wünderbahr.

Wonderbaarlijk genoeg had ik gisteren een top dag. Heerlijk genoten van de vrijheid die mocht genieten, en natuurlijk een perfecte afsluiting. Vandaag gezellig met de hele roedel naar Heerenveen geweest, even wezen kijken bij het Straatfestival, en 'Ja, het was best vermakelijk. Maar helaas kan deze dag altijd weer "breken", Vandaag de brief die ik van de Griffie heb gekregen eens goed doorgelezen. Nou moet ik 20 Oktober om 10:00 uur voorkomen, bij de Straf rechter, vanwege het akkefietje in Maart. De aanklager eist 40 uur werkstraf of 20 dagen detentie. Nou ben ik niet echt bepaald angstig voor één van deze beide, want het is slechts voor korte duur, maar de rechter kan ook wat anders bepalen, en dat feit laat me toch nog best bibberen.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

2/9/2011 - Freedom!

Bespeur ik daar een vleugje vrijheid in het miezerige leven van me ? Ik mag zowaar weer dag lang buiten huiselijke activiteit doen en zelfs een maaltijd bij Douwe, ik verbaas me er zo over dat ik me afvraag of ik niet gewoon nog droom. Voor de mensen die niet weten hoe en of wat, ga ik het je nu uitleggen. Ik ben nooit de "braafste" geweest, maar ben sinds 2 jaar redelijk op het rechte pad gebleven, helaas had ik een 'slippertje, afgelopen maart dit jaar. En kon ik weer een verklaring afleggen op het bureau, niet alleen het feit dat dit dingetje me leven voorgoed ging veranderen was ik er erg "kapot" van, aangezien ik een een snee in me scheenbeen had opgelopen tijdens de vluchtpoging(die overigens wel lukte maar helaas wisten ze wie ik was)tot op het bot was geen pretje. Alles ging weer goed uiteindelijk na een tijdje, maar oké ik ben anders dan iedere andere homosapien, en ja natuurlijk, ik had weer eens een dip. Zo'n beruchte dip van mij is altijd heel vreemd, ikzelf weet niet waar ze uit leiden maar ik ben dan helemaal naar binnen gekeerd, en kan met niemand praten. Dankzij deze "dip" ben ik 2 dagen zogeheten vermiste geweest, Tjah, zo noemen me Pleegouders het ik noem het slechts 'ontsnapping aan zelfmoord, poging 1'. Maar dit is denk ik dan weer een meningsverschil. Maar goed, deze actie had natuurlijk zo weer zijn consequentie's die ik nooit weiger, omdat ik simpelweg me trots niet kan doorslikken. Sinds dat weekend, is me leven in een gevangenis van Depressie verandert. Lang verhaal, vrij kort beschreven. Pff, ik, en een buiten huiselijke activiteit! Ik zou niet eens meer weten hoe het moet, na 5 weken van spanning en stress. Maar goed de dag is nog vroeg, letterlijk, en ik zal dus maar eens een fatsoenlijke maaltijd naar binnen werken voor de dag zo goed als begint.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

1/9/2011 - Ik aan het bloggen?

Ja, ook ik ben uiteindelijk aan het bloggen. Ik hoor al vele vragen op komen doemen, van "waarom?" etc. Nou het is heel simpel, ook ik zit zo nu en dan met tegenslagen, en heb ondertussen wel geleerd dat het goed is om van je af te schrijven. Nou is er niks minder waar dan dit, en daarbij hou ik mijn naaste omgeving graag up-to date. Ik hoor ook al vragen op doemen van "Waarom niet op Hyves, die hebben ook een blog optie." Nou daar heb ik ook zo weer een antwoord op, "Hyves" is leuk om in contact te blijven met je vrienden, maar zoals vele ben ik er geen "fan" van. Ik blijf het altijd nog beter vinden dan Facebook, Partyflock, en ja ook Twitter. Maar de interface van Hyves staat me al niet aan. Ja mensen je leest het goed, ik heb een haat aan "Twitter", nou is het geen directe haat, maar meer een haat liefde verhouding. Maar ik ben er geen fan van, alleen het feit al dat je in een tweet slechts, 140 karakters kan gebruiken, en ze zelfs de "spatie" mee rekenen als een letter. Daarbij is Twitter, net zoals Facebook en Hyves, zo commercieel als wat. Waarom heb ik dan toch Hyves, en jawel Facebook. Zoals ik al eerder zei, is het handig om met je vrienden in contact te kunnen blijven, en MSN is tegenwoord al helemaal "uit" heb ik het idee, je bent pas echt cool als je "Tweet", "Krabbelt" "Pingt" of wat er tegenwoordig ook allemaal is. Nou goed mij daar niet mee gezien. Tuurlijk een BlackBerry zou me ook wel leuk lijken, maar het feit dat je dan pas "cool" bent, schrikt me daadwerkelijk af. Pff, een leuke eerst blog is dit al zou je denken, maar goed het zou niet interresant zijn als ik het over me aller daagse saaie leventje zou hebben dat ik me eigen gevangenis van depressie noem. Ben slechts 15 jaren jong, maar weet al precies hoe het leven werkt, in 1 woord "KUT|!". Ja er zijn ook leuke dingen aan het leven, zoals het schrijven van nummers, en weet ik veel wat nog meer. Maar laten we het hebben over "school", vele zullen nu wel denken van godverdomme, dat begint ook weer etc. Maar ik ben blij als ik weer naar School mag. Eindelijk een paar uur weg uit het "ouderlijke" huis die me frustratie's slechts voed. Het ligt niet perse aan me opvoeders, maar ze helpen zeker een handje. Uiteindelijk komt overal een eind aan, dus ook nu deze eerst "blog". Yours Sincerely, Dave
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Hierin beschrijf ik mijn dagen, maar ook mijn meningen over bepaalde feiten. Ondanks dat ik met muziek bezig ben filosofeer ik graag over aller daagse dingen.

«  March 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Links

• Home
• View my profile
• Archives
• Friends
• Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer