Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Spellen spellen en nog eens spellen

Wold of Warcraft

Wold of Warcraft moet je in de winkel kopen. Als je het wilt spelen kost het 26euro voor twee maanden. Zelf vind ik het erg mooi en leuk. Je kan kiezen voor horde en alliance dan kan je nog races en claces kiezen. Soms word er een stad aangevallen zo kan je er een over nemen. Op Wold of Warcraft moet je elke twee levels kan je een paar extra anvallen of spreuken kopen. Het hogste level dat er is is zestig behalve met de uit bereiding dan kan je tot zeventig.

10:15 - 6/1/2006 - comments {0} - post comment

Runescape

Runescape is ook op het internet net als habbo. Op runescape moet je een mannetje maken en die kan je dan trainen. Maar er is ook een wildernis daar kunnen andere sterkere jou verslaan je houd je drie beste spullen de rest kan hij pakken. Je kan er ook werken voor geld. En dan kan je sterkere wapens en panser kopen. Als je member bent kan je naar andere werelden maar dan moet je geld betalen.

10:04 - 6/1/2006 - comments {0} - post comment

habbohotel

Habbohotel is een spel op het internet. Je moet je eigen kamer maken. Maar dat kost credits en credits kosten geld. Op habbohotel is het normaal als je hv hebt (habbo verkering). Het is leuk tot dat je gedumpt word zoals ik. Ik stond op springen. Maar moest net niet huilen, daar heb ik geluk mee.

07:57 - 6/1/2006 - comments {2} - post comment

Grote spellen op het internet

Zelf ken ik maar twee grote spellen dat zijn:www.runescape.com ,R.O.S.E. en www.habbo.nl. Als je er meer weet maak dan graag een opmerking.

20:22 - 4/1/2006 - comments {10} - post comment

Description
Spellen

Home
User Profile
Archives
Friends
runescape

Recent Entries
- Wold of Warcraft
- Runescape
- habbohotel
- Grote spellen op het internet

Friends
Hosting door HQ ICT Systeembeheer