Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Ons wonderkindje! Home | Profile | Archives | Friends
Te vroeg geboren, een slechte start, ons grote wonder, heeft littekens verzacht!

Finndiaan31/5/2007

Je hebt een nieuwe naam: Finndiaan!

Opa en Oma waren op vakantie geweest naar Spanje en ze hadden cadeautjes voor je meegebracht. Een heel leuk legerpakje met een stoere pet en een indianentent!!!

De tent is een groot succes, mama heeft samen met jouw een echte indianentooi geknutseld en papa kwam met het idee voor je nieuwe naam: Findiaan!!! Leuk he?!!! Samen spelen in de tent is leuk! En natuurlijk zit Kenji er ook maar wat graag bij!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Kenji15/5/2007

Inmiddels is Kenji, zo hebben we hem dus genoemd alweer een paar weekjes bij ons en ziehier, mams heeft helemaal geen tijd gehad om je weblog bij te houden Finn. Jullie twee samen, Kenji en jij zijn twee kleine druktemakers en ik heb mijn handen er vol aan!

Kenji was de eerste dagen heel erg braaf, echt helemaal voorbeeldig, netjes buiten plassen en gewoon heel erg lief.. Tot hij na een paar dagen goed gewend was en allerlei streken uit begon te halen!! Schoenen bijten, broekspijp hangen enz. het zijn allemaal leuke spelletjes!! Kenji bijt soms nog een beetje hard, daarom moeten we goed opletten als jullie twee samen aan het spelen zijn, Kenji wil altijd jouw sokjes uittrekken en dat mag hij niet... maar o, o het blijft toch een leuk spelletje! Gelukkig 'bijt' je wel van je af en verkoop je Kenji soms een tik, of een sjor aan zijn haren....

Kenji gaat nu ook lekker iedere dag mee wandelen, dan mag hij lekker los rennen en dat heeft 'ie nodig, want wat is hij toch energiek!!

Kenji is een schatje, maar nog heel speels, we moeten hem nog goed op gaan voeden en dat lijkt een hele klus, want hij is lekker eigenzinnig en luistert over het algemeen prima, op een paar momentjes op de dag na, dan trekt hij zich van niets of niemand wat aan en wil alleen maar razen..

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Jaaaaa! we krijgen een nieuw vriendje!!27/4/2007

Woensdagavond waren we naar een pup wezen kijken, mama was helemaal verliefd op het meisje, maar toen we daar kwamen voelde het toch niet zo goed. Het pupje had niet zo'n mooie vacht, schilfertjes en glansde niet zo. Verder was ze erg passief, stond wankel op haar pootjes en poepte wel 4 x in de korte tijd dat we daar waren.

Papa en mama wisten het zeker deze pup komt er niet... onze speurtocht ging verder! En toen vonden we een geweldig nestje, heel dichtbij waar we wonen en daar zijn we gisteravond gaan kijken, let wel alleen kijken, NIET DUS....

5 prachtige pups bestormden ons, wij wilden graag een mannetje, dus bleven er nog 3 pups over waar wij interesse in hadden, pup 1 was wit en die viel af, want dat lijkt te veel op ons hartendief Jimmy. Pup 2 was beige, net een golden pupje, prachtig gewoon en pup 3 was een plaatje wit met grijs/bruine vlekken, grijze oogjes en grijze oortjes...  We werden verliefd op 'm, een hele tijd met hem en jou op schoot gezeten Finn en je probeerde zelfs zijn pootje in je mondje te stoppen!!!! En je brabbelde er flink op los tegen deze pup!!!!! Dus jij maakte de keuze voor ons!!!

Papa en mama hoefden elkaar maar aan te kijken of wisten al genoeg, niks niet alleen kijken, gewoon NU beslissen!! En dus hebben we netjes een aanbetaling gedaan met de wetenschap dat er als het goed is volgende week een plaatje van een pup hier rondloopt!!

Nu nog de naam... we denken dat het KENJI wordt!!!!!!

Later meer, van ons nieuwe gezinnetje met pup Kenji er bij!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Puppie kijken!25/4/2007

Vanavond gaan we naar een puppie kijken,  wellicht allemaal wat snel, maar we verlangen zo naar weer een beestje om ons heen, ook voor jou lijkt het ons ontzettend leuk om met een vriendje op te groeien, zeker omdat jij waarschijnlijk geen broertjes of zusjes zult krijgen...

De pup is een meisje, haar mama is een Cavalier king charles spaniel en haar papa een ruwharige teckel, een super leuke kruising dus!! We zijn erg benieuwd en vinden het reuze spannend!! Hoe zal jij op een pup reageren en een pup op jou??? We wachten vol spanning af!!!

Later meer hierover en wie weet zelfs heel wat avontuurtjes over deze leuke pup en jou!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Het gemis24/4/2007

We missen Jimmy enorm, vandaag is hij in zijn urntje weer thuis gekomen, dat was wel even slikken hoor.. Maar hij is nu weer thuis, daar waar hij hoort, waar hij zo'n geweldige tijd met ons heeft gehad, in moeilijke tijden trok Jimmy ons er door, we hebben zoveel aan het beestje gehad!

Ook met jou Finn, hij was zo lief, jullie waren dikke vriendjes en hadden het altijd leuk samen. Soms ben jij ook wat verdrietig, al kijkend om je heen, net alsof ook jij beseft dat Jimmy er niet meer is, ik weet het niet, wellicht ben je daar nog te klein voor, maar die druktemaker hier in huis missen we gewoon allemaal..

Voor altijd in ons hart.... JIMMY

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Je vriendje Jimmy is niet meer...20/4/2007

En dan ineens is het voorbij...

Vanmorgen was Jimmy ineens heel ziek, dus wij naar de dierenarts met hem, daar bleek het zo slecht met hem te gaan, nog veel erger dan we dachten, een temperatuur van 33 graden en een opgezet buikje, ademhalen ging steeds moeilijk. nadat ze Jimmy hebben geprobeerd op te warmenm, maar helaas tevergeefs.......

Het ging steeds slechter, Jimmy was aan het lijden en dus hebben we gekozen voor de moeilijkste beslissing, Jimmy moest worden ingeslapen, dat was ook het enige wat de dierenarts nog voor hem kon doen...

Rustig is hij ingeslapen, het ging zo snel.. papa en mama kunnen het maar moeilijk bevatten, ineens is Jimmy er niet meer, het is zo vlug gegaan, vanmorgen ziek en 3 uur later al ingeslapen...

Lieve Jimmy, we zullen je nooit vergeten...

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Consultatiebureau..19/4/2007

Papa is met jou naar het consultatiebureau geweest en je hebt weer een dikke vette stempel op je billen gekregen: GOEDGEKEURD! Gelukkig maar, al hechten papa en mama niet zoveel waarde aan het cb, we vinden het oordeel van jouw kinderarts in het ziekenhuis vele malen belangrijker.

Je weegt 7605 gram en bent 66,5 cm lang en je hoofdomtrek is nu 45 cm.

Voor je leeftijd van ruim 9 maanden ben je wat te klein en te licht, maar dat heeft natuurlijk alles te maken met jouw vroeggeboorte, je hebt nog heel wat in te halen.

Over 2 maandjes moet je terugkomen en dan krijg je weer 2 prikjes....

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Communiefeest Esra16/4/2007

Gisteren was het dan zover, Esra deed haar eerste heilige communie en wij waren ook uitgenodigd voor het grandioze feest wat ze daarna gaven!! De broertjes van Esra ( zij zijn net als Beau en Jona een tweeling in de hemel... ) hadden voor prachtig weer gezorgd! Het was dan ook een fantastische dag, wel een end rijden, maar het was het meer dan waard!

Finn, je bent zo ongelooflijk lief geweest, je bent zo'n makkelijk kindje, dat hebben we gisteren van heel wat mensen gehoord, dat hun dat echt niet hadden hoeven te doen met hun 9 maanden oude baby. Papa en mama waren stiekempjes ook wel een beetje bang dat je herrie zou gaan schoppen, maar het tegendeel was waar. Zelfs bij de goochelaarsshow en dansshow gedroeg je je voorbeeldig!!

We hebben ook balonnen opgelaten, dat was speciaal voor de broertjes voor Esra: Milan en Timo.. maar wij dachten natuurlijk ook aan jouw zusjes Beau en Jona. Papa en mama hadden het er wel even moeilijk mee hoor, we missen je zusjes nog iedere dag, maar voor jou mogen zorgen is iedere dag weer een feestje en dat maakt heel veel goed...

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Fietsen!!14/4/2007

Een paar weken terug had mama een fietststoeltje gekocht en nu met dit prachtige weer moesten we hem toch een keer uit proberen!! Samen met Jimmy bij mama op de fiets, Jij voor, Jimmy achter op!! Jullie vonden het erg leuk! maar mamsie had het zwaar hoor... ineens 18 kg zwaarder.......

Vast dat we nog heeeeeeeeeeeeeeel vaak gaan fietsen!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Bij opa en oma14/4/2007

Gisteravond gingen papa en mama een avondje samen weg, jij ging daarom naar opa en oma!! Papa en mama vinden het nog best moeilijk hoor, zo'n avondje zonder jou. Maar natuurlijk is het prima gegaan! We hebben je 's nachts weer opgehaald, logeren is nog net even een te grote stap voor ons.. Dus je werd uit je diepste slaap gehaald om vervolgens in de auto naar huis te gaan.... We verwachtten eigenlijk wel een beetje problemen van jouw kant... Maar net uit bed begon je al weer te lachen!!! En eenmaal thuis sliep je na 2 seconden krijsen in je eigen bedje verder tot vanmorgen 9u!! Wat een voorbeeldig kindje ben je toch!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Peuterastma12/4/2007

 

De diagnose is gesteld, je hebt peuterastma....... hier iets meer over peuterastma.

Je gebruikt nu 2 x daags een pufje Flixotide 125 en zo nodig daarbij nog ventolin. Helaas vermoedt de kinderarts dat jij er niet over heen zult groeien, maar als dit alles zou blijken te zijn wat je hebt overgehouden aan je vroeggeboorte.... dan mogen we gewoon echt niet klagen.....

Wat is peuterastma?
Omdat het tijdelijke piepen en hoesten bij peuters vaak behandeld wordt met medicijnen voor astma, noemen artsen dit soms peuterastma of in het Engels 'wheezing'. Bij peuters met voorbijgaande klachten komt astma meestal niet in de familie voor. Zij hebben ook geen andere allergieklachten zoals hooikoorts, eczeem of voedselallergie.
Dit peuterastma kan komen door een rokende moeder, vroeggeboorte, een laag geboortegewicht, kleine longen of het doormaken van een luchtweginfectie door bijvoorbeeld het RS-virus.


 

Diagnose vaak onzeker bij peuters en kleuters
Bij jonge kinderen is het vaak moeilijk de diagnose astma te stellen. Testen heeft bij kinderen tot een jaar of vier geen zin en de symptomen van astma kunnen vaak op meerdere aandoeningen wijzen. Bovendien is bij veel peuters met astmaklachten niet duidelijk of de klachten rond hun vierde jaar zullen overgaan.

Als uw kind allergische klachten heeft en 'positief' uit de allergietest komt, wijst dat op een allergie. Wanneer uw kind na de kleuterjaren astmaklachten houdt, is de kans groot dat uw kind 'echt', allergisch astma heeft, zeker als dit ook in de familie voorkomt. In dat geval zal uw kind waarschijnlijk prikkelbare luchtwegen houden.


0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Hoe ziet je dag er uit?..12/4/2007

's morgens slaap je tot ongeveer 8.30, met af en toe een uitzondering van 9.30.. wat een luxe voor papa en mama zeg!! Dan eet je je boterhammetje en een bekertje/flesje melk. Daarna spelen we samen en gaan we ons aankleden, natuurlijk iedere dag mooie kleertjes aan! Vervolgens ga je weer even slapen en krijg je zo rond 12u weer een boterhammetje met bekertje melk. Na gewandeld te hebben met onze Jimmy ga je weer even slapen, daarna is het spelen, spelen, spelen en een fruithapje eten, met een bekertje ranja. Om 17u krijg je dan je warme maaltijd met een lekker toetje na. Dan is het tijd om met papa te spelen en weer even te wandelen met z'n allen mits het goed weer is. Dan ga je in badje en krijg je nog een laatste beetje fles, waarvan je niet meer zo veel moet hebben de laatste dagen.

En vervolgens: SLAPEN! Vanaf 20.30 tot de volgende morgen 8.30! Papsie en Mamsie mogen echt niet klagen met jou, onze perfecte, ideale, makkelijke baby!!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Pooh en vriendjes12/4/2007
    Om de boel hier een beetje op te leuken, een plaatje van Winnie en vriendjes, je kamertje is een heus Winnie kamertje! En vooral mama is dol op Winnie!
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

John Travolta is er niets bij!12/4/2007

Grease komt terug... met in de hoofdrol..... FINN.

We oefenen al driftig op zijn mooie kuif, iedere dag weer.... gel er in en lekker omhoog!! het staat zo stoer!! John Travolta pas maar op, aan Finn heb je een ware concurrent!!

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

NEEEEEEE!!!12/4/2007

Gesprekje tussen Mama en jou,

M: Is je boterhammetje lekker?

F: Schudt driftig NEE...

M: Wil je iets anders op je boterhammetje?

F: Schudt weer NEE

En eet ondertussen smakelijk zijn boterhammetje met... jawel hoor WEER appelstroop op!!!

M: Vraagt is mama lief?

F: NEE

Gezellig zo'n ontdeugend neeschuddend mannetje in huis! Alles is NEE, maar wat je daadwerkelijk bedoeld? Kom maar op met die eerste woordjes!! Wij zijn er klaar voor, we zijn in ieders geval al gewend aan....

NEE

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Zusjes10/4/2007

Finn heeft twee zusjes in de hemel: Beau en Jona. Zij zijn geboren op 25 augustus 2005, veel te vroeg en daardoor helaas gestorven...

Vanmorgen hebben we samen gevingerverfd, iets moois gemaakt voor je zusjes. Papa en mama zullen je altijd vertellen dat je twee zusjes hebt, ook al zie je ze niet, ze zijn er toch.. Vanaf hun wolkje kijken ze op je neer en passen heel erg goed op jou.

"In een zee van liefde geboren

Op de golven van verdriet gestorven".

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Gesignaleerd: ontdeugende dreumes..10/4/2007

Jij klein boefje, zo jong, maar al zo ontdeugend..

Vanmorgen was het weer raak, in je loopautootje de keuken in, daar staan lege flessen op de grond.... kaboem..beng... alles omgegooid! dankjewel Finn!

Daarna gingen we vingerverfen, domme mama zette een bakje met water voor je handjes schoon te maken net iets te dichtbij... en die lag dusss.... Op de gond... En dan dat snoetje he?...... heerlijk gewoon... Mama geniet ervan hoor en heeft nog moeite met boos worden op jou, dus ehm... ga je gang met je dreumes streken!!!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

En dit is 'ie dan!!10/4/2007
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Naar de dierentuin!10/4/2007

Zaterdag zijn we met jou naar Ouwehands dierenpark geweest!! Jimmy, je vriendje, onze hond ging ook mee.

Je vond het reuze interessant!! Vooral de giraffen, die zijn ook zo groot en ze komen zo dichtbij!

Het weer zat lekker mee, heerlijk in het zonnetje genoten we van alle mooie grote dieren! Samen met papa en mama in de monkey rail geweest en ook nog naar de Zeeleeuwenshow. Kortom het was een topdag, een super begin van een heerlijk paasweekend!!

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Ik wil alleen maar....7/4/2007

Sinds Finn appelstroop op zijn boterhammetje heeft ontdekt wil hij niets anders meer, nou goed, wat jij wil, dan krijg je appelstroop, maar mama probeert stiekem wel eens iets anders hoor! maar dat loopt regelrecht uit op een klein drama.

Wel, de appelstroop was op, dus mama kocht nieuwe, van een ander merk... ( daar merkt hij toch niets van, dacht deze naïeve mama ) Niet dus! Hij weigert het te eten, wil alleen maar...

De oude vertrouwde appelstroop!!

Zucht... zo jong en dan al zo'n eigen willetje!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Page 1 of 2
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer