Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

FlamingStar Golden Oldies, Blues, Country, Revival Rockabilly en Psychobilly muziek

Mededeling voor eigenaren van muziek blogs

18:39, 16/9/2008 .. 0 comments .. Link

Bent u een bezitter van een webblog met muziek welke zich richt op golden oldies uit de 50's en 60's, country, blues, revival rockabilly of psychobilly en bent u op zoek naar bepaalde albums. Vraag dan gewoon een account aan op Flaming Star hub waar u minimaal 2.5Tb aan deze muziek vindt om te downloaden bij mij. Beheerders van goede webblogs krijgen automatisch een vast slot om te downloaden bij mij zodat u op elk gewenst moment kan downloaden bij mij.

U hoeft alleen maar aan te tonen dat u een eigen muziek webblog heeft welke zich richt op de boven omschreven muzikestijlen en uw account wordt gemaakt voor u.

Veel download plezier toegewenst.Verslag van de reunie van Jaihouse Place en Flamingstar

08:40, 16/9/2008 .. 0 comments .. Link

Op zondag 31 augustus 2008 vondt er een reunie plaats voor oud bezoekers van 2 Rotterdamse sociteiten uit de 70er en 80er jaren waar destijds liefhebbers van rockabilly en rock & roll muziek bijeen kwamen om te genieten van deze schitterende muziek. Helaas is dit allemaal voltooid verleden tijd te noemen omdat de gemeente Rotterdam halverwege de jaren 80 de laatste sociteit heeft gesloten.

Inmiddels zijn oud bezoekers van de Flaming Star sociteit druk achter de schermen bezig om een nieuwe sociteit op te zetten omdat het gewoon te gek is voor woorden dat een stad als Rotterdam totaal niets heeft voor rock * roll, rockabilly, teddyboy's/girls en bikers de echte liefhebbers van de betere muziek uit de 50er en 60er jaren en de revival periode.

Het begon al om 11 uur dat we weggingen op weg naar café het Haasje aan de Boezemdreef in Rotterdam nabij het Kralingse Bos (veel muziek liefhebbers uit de 50's en 60's wel bekend van Kralingen Pop uit 1970). Dus met de Rot En Traag de Rotterdamse benaming voor de RET het Rotterdamse openbaar vervoer bedrijf op weg. Eerst even nog iemand ophalen die in het oude noorden woond en dan op weg naar de reunie.

Het was niet zo ver lopen dus we hadden alle tijd om er om 14 uur te zijn want dan zal het feest los barsten. Een vriendin was gekleed in petticoat terwijl ik en dirk (welke staat afgebeeld op de foto) in drapecoat waren uitgerust liepen we rond half twee 's middags richting het feest. De stomzinnige opmerkingen die je dan van sommige mensen krijgt als ze iemand in rockabilly kleding zien lopen zijn dan niet van de lucht. Zo was er een bijdehandje die volgens mij alleen maar van die hedendaagse pillenslikkers muziek kan genieten zoals ik die klere herrie maar voor het gemak noem van heden ten dagen die vroeg of we moesten optreden in het circus. Waarop ik antwoorde ja dat komt effe goed uit joh ik zoek noch een apie die pootjes kan geven dus bij deze jij ben angeweze. Even op zijn plat Rotterdams gezegd, deze persoon was meteen stil en UPG (uit positie geluld) en had hier niks meer op te zeggen en wij lachend verder.

Door dat heel Crooswijk ongeveer op de schop gaat en er het nodige wordt gesloopt aan huizen (wat gewoon belachelijk is overigens omdat er dure huizen voor terug komen en de oorspronkelijke bewoners nooit meer terug kunnen naar hun oude vertrouwde buurtje) moesten we aardig wat omlopen en kwamen klokslag 14 uur aan in de buurt van het Haasje. Jaap de organisator kwamen we onderweg al tegen die was bezig bordjes op te hangen zodat mensen die van buiten Rotterdam kwamen het gemakkelijker zouden vinden. Kon niet meer missen zal je zeggen want Jaap had het goed voor elkaar overal bordjes met de rebelvlag er op zoals te zien is bij mijn introductie dus iedereen wist het nu wel te vinden.

OK we waar er eindelijk en werden meteen begroet door een aantal bekenden. En we moesten even onze naam invullen op een formulier met adres, telefoonnummer en email adres zodat je op de hoogte gehouden kon blijven van komende evenementen dus dat deden we maar al te graag want wie wil nu niet een vervolg hebben. We betaalden de entree en waren dan meteen ook gratis lid van Flaming Star sociteit in oprichting (te gek man) en werdt het dus tijd om naar het terrein te gaan.

Eerst even wat te drinken halen want Indorocker had van al dat lopen dorst gekregen ook door dat het enorm warm was die dag en me vader zij vroeger altijd dat je beter van het bier kon pissen dan van een korstje brood en die raad heb ik altijd onthouden.

In het begin werdt er muziek gedraaid omdat ze nog bezig waren met het opbouwen van het podium voor de bands.

Rond een uur of 3 begon de eerste band te spelen een Nederlandse band genaamd The Crazy Beats welke heel goed waren en schitterende rockabilly muziek speelde welke in de wijde omtrek volgens mij te horen moet zijn geweest.

Ondertussen kwam er een groep bikers aan bij de meeting een harley club uit Rotterdam en natuurlijk kickte meteen iedereen op deze motoren. Want welke rocker, rockabilly of ted wil er nu niet zo een harley en menig een maakte foto's en de vrouwen wilde natuurlijk met zo een biker en harley op de foto. (I have a dream zoals Martin Luther King zei) Mijn droom is zo een Harley en denk van menig een is dat een droom.

Er werdt wat afgelult onderling vooral oude herrinneringen kwamen natuurlijk boven uit de periode van de oude Jailhouse Place en Flaming Star en met een pilsje er bij gaat dat altijd wat beter dat bleek nu wel weer.

De tweede band was een band afkomstig uit Italie en genaamd The Hellcats zeker geen onbekende in het wereldje van rockabilly's en teds en deze speelden echt waanzinnig.

Om 21 uur stopte de band er mee waarschijnlijk ook om geen problemen te krijgen inzake geluids overlast omdat vlakbij er ook mensen wonen en het geluid dus aardig door dreunde die richting heen. Er werdt nog wat muziek gedraaid maar nu wat zachter dan dat de bands speelden en om 22 uur was het echt over en uit en was de reunie weer voorbij.

Bij het verlaten van het terrein werdt al geroepen tot een volgende keer en deze volgende keer gaat er echt aankomen dat kan ik je verzekeren maar ook Jaap de organisator zei dat die druk bezig was met een vaste locatie ergens in de buurt van de wijnhaven in Rotterdam.

Keep on the good works Jaap en rockabilly rules the world OK

Voor meer informatie over sociteit Flaming Star kijk even hierDownloaden via rapidshare

08:06, 16/9/2008 .. 1 comments .. Link

Misschien ziet u het helemaal niet zitten om in een hub te zitten en daar uw muziek met andere te delen of wilt u alleen maar downloaden dan kan dat ook uiteraard. Via rapidshare kunt u heel veel muziek ook downloaden.

Echter voor niets gaat de zon op zo ook bij rapidshare want het kan niet zo zijn dat u totaal niets behoeft te doen en alleen maar kan gaan zitten binnen halen terwijl andere muziek liefhebbers hun vaak zeldzame en kostbare materiaal gratis op de server zetten van rapidshare. En daarom heeft rapidshare ook beperkingen ingesteld voor mensen die gratis willen downloaden en gelukkig maar een beetje bescherming tegen zogenaamde leechers (personen die alleen maar zitten te halen maar zelf niets terug aanbieden aan anderen). Zo mag u slechts een beperkt aantal albums downloaden per dag en dit is heel beperkt. Daarnaast moet u ook nog eens elke keer 45 seconden wachten tot dat uw download begint en kunt u slechts 1 download per keer doen.

Neemt u een premium account bij rapidshare er zijn er diverse zo kunt u al een abonnement nemen voor 3 dagen welke u gewoon betaald via uw telefoon rekening (vrij duur overigens) maar ideaal om eens kennis te maken met rapidshare en zijn mogelijkheden. Waarna u later kunt beslissen om een maand, halfjaar of zelfs jaar abonnement te nemen waarmee de kosten dan in eens enorm laag blijken te zijn. Bij een jaar abonnement betaald u nog geen €55 per jaar wat neer komt op slechts 15 cent per dag waarmee u dan wel 10Gb per dag mag en kan downloaden dus waar praten we dan nog over als 15 cent per dag al te veel is voor sommigen dan kunnen we beter maar een andere hobby gaan zoeken.

Het voordeel van een premium abonnement is ook dat je veel sneller download namelijk met een highspeed snelheid hetgeen je bij het free (gratis) account dus niet hebt omdat ze je snelheid afknijpen bij rapidshare. Ook kan je meerdere downloads te gelijk doen en grotere bestanden downloaden.

 Muziek downloaden binnen een private hub

07:30, 16/9/2008 .. 0 comments .. Link

Misschien ben je net als ik in het bezit van veel muziek uit de 50er en 60er jaren, country, blues, revival rockabilly of psychobilly en heb je dit in mp3 of wma formaat op je computer staan en wil je deze graag ruilen met andere mensen om zo zelf ook weer aan leuk en bruikbaar materiaal te komen voor je eigen collectie. Dan kan dat allemaal doormiddel van direct connect.

Even voor hun die misschien niet weten wat direct connect is, direct connect is een zogenaamde peer 2 peer verbinding waarbij men onderling bestanden kan uitwisselen op een hele snelle manier via internet. Dit gebeurd doormiddel van zogenaamde hubs welke zich veelal richten op een speciale doelgroep. Zo heb ik een hub opgestart genaamd Flaming Star en die zich specifiek richt op liefhebbers van golden oldies muziek uit de 50er en 60er jaren, country, blues, revival rockabilly en psychobilly muziek. Binnen Flaming Star hub vindt je diverse andere mensen van over de gehele wereld welke allemaal de zelfde muziek interesse hebben en die het allemaal leuk vinden om elkaar te helpen aan muziek en er geen probleem mee hebben om hun muziek te delen met andere mensen binnen Flaming Star hub. Het is er reuze gezellig en veel mensen zijn er 24 uur per dag te vinden om onderling hun bestanden uit te wisselen. Uiteraard is het geen verplichting om 24 uur per dag in de hub te zijn maar dat spreekt natuurlijk van zelf.

Wat heb je allemaal nodig om verbinding te kunnen maken met Flaming Star hub. Allereerst natuurlijk een programma ook wel client genoemd welke je gratis hier kunt downloaden. Ik adviseer om de versie 0.674 te gebruiken omdat deze het meest compatible is en dus de minste problemen opleverd bij het onderling van elkaar downloaden binnen de hub. Om compatibiliteits problemen te voorkomen binnen Flaming Star hub is niet toegestaan om versies ouder dan 0.401 en nieuwer als 0.689 te gebruiken. Ook is het niet toegestaan om strong gerelateerde clients te gebruiken binnen Flaming Star hub (zie hier over mijn bericht elders op de webblog).

Nadat u het programma heeft geinstalleerd moet u even per e-mail een account aanvragen bij mij om toegang te krijgen tot Flaming Star hub. U vermeld als onderwerp toegang private hub en vermeld in uw bericht ook een gebruikersnaam en paswoord welke u wilt gebruiken om toegang tot Flaming Star hub te krijgen.  Zonder deze gebruikersnaam en paswoord kan ik namelijk geen account voor u maken en kunt u dus geen gebruik maken van Flaming Star hub. U krijgt bij uw aanvraag dan ook van mij het adres van de hub want het heeft geen nut het adres hier te vermelden omdat anders mensen die niet zijn toegelaten tot de hub gaan proberen er binnen te geraken en dat is nu net wat ik en mijn bezoekers niet willen ongenode gasten in de hub die niets te doen hebben met onze muziek en muziek interesse.

Er zijn wel een voorwaarde om toegang tot Flaming Star te krijgen een die is als volgt. U dient zelf minimaal 50Gb aan muziek uit de 50er en 60er jaren, country, blues, revival rockabilly of psychobilly in uw eigen share te hebben. Dit mogen volledige albums zijn, l.osse nummers, video clips, video concerten maakt niet uit als het maar betrekking heeft op de 50's en 60's, country, blues, revival rockabilly of psychobilly. Want ik wil niet zo als veel van die andere hubs een hub vol met mensen die eigenlijk niets te doen hebben met de muziek waarvoor de hub bedoeld is. Daarnaast is het voor u eigen maar ook voor de veiligheid van de bezoekers en natuurlijk ook voor de veiligheid van de hub zelf niet toegestaan om gelijktijdig in Flaming Star te zitten en te zitten in publiekelijke hubs en semi private hubs welke zijn opgenomen in de publiekelijke hublijst. Een speciaal programma binnen Flaming Star hub controleerd hier op en zodra deze ziet dat u in een zo 'n hub zit zal deze uw verbinding met Flaming Star hub verbreken tot dat u de publiekelijke hub of semi private hub heeft gesloten.

Elders op mijn webblog vindt u wat informatie over de gevaren en nadelen van een publiekelijke en semi private hub zodat u mogelijk beter begrijpt hoe en waarom deze regel.

Probeer elkaar zoveel mogelijk van dienst te zijn en elkaar te helpen binnen de hub alleen dan kunnen we uitgroeien tot een van de beste zo niet beste hub op het gebied van golden oldies muziek uit de 50's, 60's, country, blues, revival rockabilly en psychobilly.Doel van mijn blog

07:01, 16/9/2008 .. 0 comments .. Link

Het doel van mijn blog is om de muziek uit de 50er en 60er jaren maar ook country, blues, revival rockabilly en psychobilly beter bekend te maken onder een breder publiek. Vaak wordt gedacht dat de liefhebbers van deze muziek allemaal kaal of grijs en bejaard zijn. Met mijn webblog wil ik laten zien dat ook jongeren van deze muziek houden en dat deze muziek zeer zeker niet dood is gezien de enorme belangstelling om deze schitterende muziek te kunnen en te mogen downloaden. Zie de enorme aantal webblogs die er zijn gericht op deze muziek. Ook zijn er een aantal hubs binnen direct connect welke zich bezig houden met deze muziek. Er zijn een aantal Nederlandse publiekelijke hubs welke zeggen zich te richten op liefhebbers van de beschreven muziek stijlen maar als je dan goed gaat kijken zie je overwegend mensen met van die piratenzender muziek en Nederlandstalig. Ook niks mis mee hoor ieder zijn favoriete muziek stijl maar noem je dan geen golden oldies hub want deze muziek heeft totaal niets te doen met golden oldies muziek want bij golden oldies muziek denk ik en mogelijk vele andere liefhebbers van deze schitterende muziek aan de muziek uit de 50er en 60er jaren en dus niet aan Nederlandstalige piraten zender hits.

Omdat ik en met mij vele andere liefhebbers van golden oldies muziek uit de 50's en 60's niet zitten te wachten op een hub boordevol met Nederlandse piraten hits of moderne disco, trance en techno muziek in hubs die zeggen een golden oldies hub te zijn ben ik per mei 2008 gestart met een eigen private hub genaamd Flaming Star welke zich uitsluitend bezig houdt met muziek uit de 50er en 60er jaren, country, blues, revival rockabilly en psychobilly. Dus echt gericht op de doelgroep.

Het doel van deze blog is om liefhebbers van deze schitternde muziek te vinden die het leuk vinden om deze muziek onderling te downloaden en uit te wisselen binnen mijn private hub om zo deze muziek in stand te houden voor de ware liefhebber.

Mede daar ik zelf beschik over een zeer uitgebreide verzameling aan muziek uit de 50er en 60er jaren, country, blues, revival rockabilly en psychobilly biedt ik maar liefst meer dan 2.5 Terra Byte aan materiaal aan om direct te downloaden bij mij. Eventueel kan ik ook het een en ander uploaden voor de liefhebbers op rapid share op verzoek gewoon even een berichtje met daarin suggesties wat je graag zou willen downloaden en wat je niet kan vinden op rapid share of in andere webblog. Heb ik het dan zal ik het zeker voor je uploaden zodat je het dan weer kan downloaden en ook kan genieten van deze schitterende muziek.Welkom op mijn blog

06:51, 16/9/2008 .. 0 comments .. Link

Hartelijk welkom op mijn webblog. Welke bedoeld is voor muziekliefhebbers van golden oldies muziek uit de 50er en 60er jaren ook wel golden oldies genoemd, country liefhebbers, blues liehebbers en liefhebbers van revival rockabilly en psychobilly.

Als u een liefhebber bent van deze schitterende muziek kijk dan even verder op mijn webblog en lees hoe u eenvoudig en gratis veel van deze schitterende muziek kan en mag downloaden en hoe dit te doen.

Omdat je met een webblog aan beperkte ruimte zit vindt je geen muziek hier om te downloaden maar vindt je deze op rapid share om te downloaden of kun je deze vinden in mijn eigen private hub. Over beiden elders op mijn webblog meer informatie.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links

JeansMusicBlog
Indorockers muziek website

Categories


Recent Entries

Mededeling voor eigenaren van muziek blogs
Verslag van de reunie van Jaihouse Place en Flamingstar
Downloaden via rapidshare
Muziek downloaden binnen een private hub
Doel van mijn blog

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer