Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

FransMulder

2/8/2006 - 2-8-2006

De politiek ligt relatief stil en dus veel tijd voor andere dingen. Tijdens het reces merk je pas hoeveel tijd je in de politiek stopt. Tijd om aan het restylen van mijn weblog te werken. Hopelijk bevalt dit nieuwe uiterlijk en ik heb ook alle oude items verwijdert. Een schone start.

 

Na de heerlijke warme periode hebben we nu weer wat kouder weer en ik merk dat verschillende mensen daar zichtbaar van opknappen. Duidelijk is wel dat het werkritme van mensen weer wat hoger ligt en dat is prettig. We krijgen wat meer gedaan met de paar mensen die we op het werk nog over hebben.

Het is vandaag papadag en dat betekent dat ik alles een paar tandjes rustiger aan kan doen dan gemiddeld. Omdat het vandaag regenachtig is moet ik de activiteiten goed timen want anders heb ik straks wat natte kinderen in mijn handen. Na de markt (wekelijkse inkopen doen) gaan we nog even naar Zaanstad omdat ik wat zaken moet afgeven die vandaag nog verder afgehandeld moeten worden.

 

Verder vandaag weinig bijzondere dingen gedaan behalve dan het eindelijk bijwerken van mijn weblog. Binnenkort meer!

 

Frans Mulder.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Politiek, werk en privι

Recent Posts

• 2-8-2006

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer