Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Dagboek van een Franse bullen dame

Description

Het dagelijke wel en wee van een Franse Bulldog dame en haar familie


«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Vrouwtje spoort niet hoor

Het is nu 10 dagen geleden dat ik ge-date heb. Ik moet zeggen dat ik hier in huis redelijk tot erg verwend ben, maar nu moet het toch niet gekker worden hoor, ikke krijg als eerste eten, echtra knuffels en het vrouwtje zit steeds maar naar mij te kijken. Dan draait ze me weer op mijn rus en zit ze naar mijn buiki te starten, dat mens spoort echt niet hoor. Ze zegt dat mijn tepeltjes al zijn gegroeid (haha den DENKT ze hoor hoe kan dat nou toch...)

Ik denk dat ze we gewoon dingen wil zien en ze denkt zeker dat er babies in mijn buik gaan groeien als zij er alleen maar over aait, ja duhhh

Ze zullen echt nog zeker drie weken heel veel geduld moete hebben hoor, dan zal de dierenarts zeggen of ik wel of geen babies in mijn buikie heb. Tegen die tijd weet ik dat zelf natuurlijk allang.

Maar ik laat het allemaal maar zo, vind het wel best dat ik zo verwend wordt, nog even en ik mag mee eten aan tafel en krijg een glas champagne en biefstukjes whahaha.

 


Posted: 18:32, 26/11/2013
Comments (0) | Add Comment | Link

Brr koud

Het is nu 5 dagen geleden dat ik heb ge-date, ben nog wel een beetje in de mood hoor, ik zou best nog wel een keer willen daten.

 Als het baasje naar benden komt is het gewoon midden in de nacht, het is dan nog helemaal donker en ik snap niet wat hij ’s nachts al op doet.

Het vrouwtje volgt dan al snel. Ik doe dan net of ik nog slaap natuurlijk, ik beweeg niet, nog geen snorhaartje beweegt er. Natuurlijk gluur ik wel door een spleetje van mijn oogje om te zien wat er gaande is.

Dan krijg ik een halsbandje om en moet ik mee gaan wandelen, nou ja……midden in de nacht, pfff met moeite ga ik dan maar mee want ik krijg dan eten en als ze naar hun werk zijn doe ik gewoon weer een tukkie.

 Het wordt koud!!!!

Gister zat er gewoon ijs op de ramen van de auto, brr de winter komt eraan.

Maar ik mag niet klagen hoor, we gaan lekker aan de wandel en als we dan weer thuis zijn kruip ik lekker met mijn bullenbillen tegen de verwarming en lig daar lekker op mijn zachte kleedje of in mijn warme mandje. Ja ik kom de winter zo wel door denk ik.

 Het is nu af te wachten of er bullenbabies in mijn buik aan het groeien zijn, natuurlijk weet ik dat nu nog niet, we zitten nog in de fase van de bloemetjes en de bijtjes geloof ik. Nou ik vind het wel best zo en laat me lekker verwennen, ja toch?


Posted: 07:45, 20/11/2013
Comments (0) | Add Comment | Link

ge-date !

Nou nou nou wat een gedoe allemaal zeg, vrouwtje stond gister strak van de stress, snap er niks van hoor. Eerst mocht ik weer mee om weer een gat in mijn pootje te laten prikken, ik heb toch maar even laten merken dat ik dat toch eigenlijk niks vind om steeds maar gaatjes in mijn poot te laten prikken. maar ja het is ook weer zo gebeurd, dus als t vrouwtje dat nodig vind dan moet het maar toch?

Gister scheen het zonnetje het was lekker om te wandelen dus we hebben lekker genoten buiten van het zonnetje, toppie!

Vandaag ben ik zover zegt het vrouwtje, beetje streste ze nog maar ze was ook wel blij en opgelucht denk ik. Ik heb vandaag dus ge-date ! Wat heb ik toch een enorme knappe lover, een stoere knappe bullenvent joh, daar loopt het water van in je mond, mmmm. Ik ben na de date heerlijk in dromenlang gesukkeld en geniet nog even na.....

Nu is het afwachten of mijn date een vruchtbare date is geweest,. Het is vandaag wel harstikke koud aan het worden, bah de winter komt eraan. Lekker thuis in mijn nieuwe mand (die ik heb gekregen na mijn date, jippie) en met mijn heerlijke dames-bullen-billen voor de verwarming liggen, ja dat is pas relaxed. En gelukkig hoef ik nu die schattige roze broek niet meer (is toch ook stom een bull met een broek aan toch?)


Posted: 15:33, 16/11/2013
Comments (0) | Add Comment | Link

De belevenissen van een Franse Bullen dame

Hallo, ik ben een klein lief bullenmeisje en ik woon bij een best gezellig stel met nog een paar hele leuke bullen.

Ik wil graag mijn dagelijkse belevenissen en beslommeringen met jullie delen, soms maken we van alles mee en soms ook helemaal niks, dan slapen we gewoon.

Ik ben dus een (hele lieve en knappe vind ik zelf) bullendame van twee jaar jong.

Nou ben ik vorige week loops geworden en daar wordt ik dan een beetje anders van, sjaggie en bitcherig.Met eten loop ik weg van mijn bakje, maar o wee als er iemand anders naar mijn bakje loopt of er alleen maar naar kijkt, wow dan ben ik echt een felle bitch, maar dan kan ik niks aan doen denk ik, ik ben gewoon harstikke loops  Mijn broer woont ook bij mij en wij zijn de beste vriendjes, alleen nu vind hij mij wel heel erg leuk, hij springt steeds boven op mij, het lijkt wel of hij harstikke verliefd is, nou ja!!

Nu mag ik deze keer keer puppy's gaan krijgen zeht het vrouwtje, nou ja ik moet natuurlijk eerst zwanger worden anders komen er ook geen puppy's natuurlijk.

Mocht ik afgelopen zaterdag mee naar de dierenarts, ikke helemaal saampjes met het vrouwtje, zo gezellig, maar wat denk je.... Komt de dierenarts met een spuit met een echte naald erin, pfff en gaat hij gewoon een gaatje prikken in mijn voorpoot en haalt hij gewoon bloed uit mijn pootje, nou ja ze zijn gek geworden denk ik. Gelukkig deed het geen pijn maar wat er toen gebeurde......

Pakt de dierenarts een ijzer ding en gaat hij zo met dat koude ding vanachter in mijn edele vrouwelijke deel, nou dat vond ik niet leuk hoor en dat heb ik dan ook even laten horen, wat een gedoe zeg.

Gelukkig mocht ik gelijk weer knuffelend et t vrouwtje en zijn we weer naar huis gegaan. Twee uur laten hoorde ik het vrouwtje aan de telefoon met diezelfde dierenarts en hij zei dat ik nog maar op 0,5 stond. Nou ik weet echt niet wat dat betekend hoor.

's avonds liggen we altijd gezellig bij het vrouwtje en het baasje op de bank, kroelen, spelen of mee tv kijken. Ik moet nu een schattig roze broeje aan met een onderbroek eronder. Waarom zo ingewikkeld? Nou het schattige roze broekje heeft ons vrouwtje ooit eens gekocht maar de meeste honden hebben een staart en in zo'n broekje zit dus een gat, en ja hoor als ik dat broekje aanheb zit precies dat gat voor mijn edele deeltje, wat dus niet de bedoeling is. Nu is ons vrouwtje heel inventief en dan haalt ze jongensbroekjes bij de Hema, kleine maatjes 98 en 110 en die krijgen wij dan eerst aan en daarover komt het schattige roze broekje.


Posted: 18:41, 14/11/2013
Comments (1) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer