Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Unknown Home | Profile | Archives | Friends
Unknown

Meeting14/2/2006

Hallo iedereen.... Als er al iemand deze weblog leest...

Ik ben niet van plan mijn echte naam te noemen want dit zal fungeren als een soort dagboek voor mij waarvan ik niet wil dat iedereen het leest.

Ik zit in 5 vwo maar weet niet of ik de 6e ga halen dit jaar, mijn cijfers zijn zeer laag net als mijn motivatie, ik heb dus geen hoop dat die cijfers ooit weer goed worden. Ik heb niet zoals je vaak hoort of ziet of leest een goede vriendin of vriend waar ik alles mee kan delen. Daarom schrijf ik het hier, ze zeggen altijd dat het het gemakkelijkste praat met vreemden en wie is er nou vreemder dan je computer en alle mensen die daarachter zitten.

Ik zoek eigenlijk al heel lang naar een vreemde, iemand aan wie ik mezelf durf te laten zien, iemand bij wie ik niet constant bang ben dat ik iets verkeerds zeg of doe, iemand die me begrijpt en die ik kan vertrouwen. Maar zoekt niet iedereen in zijn leven zoiemand? Iedereen om mij heen heeft al lange relaties of hebben die al achter de rug, durfen zij zich zo makkelijk open te stellen of ben ik gewoon nog niet de juiste persoon tegen gekomen.

Altijd als ik het gevoel heb dat een jongen te dichtbij komt klap ik dicht, ik trek me terug en zou het liefst alles vergeten. Meestal lees ik dan een boek of kijk ik een film, ik droom weg in de fantasie van de maker, alles loopt goed af (meestal) en niemand schijnt ooit moeite te hebben met het uiteindelijk vinden van 'The Perfect Partner'. Vaak hoopte ik dat mij iets magisch zou overkomen zodat ik niet langer vastzat aan dit leven vol twijfels, huiswerk en kapotte liefde(?). Wat is liefde eigenlijk, is jouw soulemate de ultieme geliefde voor jou of de ultieme vriend, is jouw tegenovergestelde, jouw tegepool een van deze beiden of is liefde gewoon een vriendschap maar dan net iets meer die je niet kan leiden maar waarin je verdrinkt als in een bodemloze put. De grote vragen in het leven, zal iemand ooit het antwoord erop weten, Shakespeare kwam erg dichtbij de waarheid met zijn gedichten. Maar misschien zijn er vragen waar we het antwoord nooit zullen weten en dat is maar goed ook, wat is er leuk aan een leven zonder vragen en twijfels. Je leeft maar verder niet je leeft om te ontdekken anders zou het leven maar saai zijn. Je ontdekt antwoorden op vragen, misschien wel op al jouw vragen maar niet voor iedereen zijn de antwoorden op een vraag hetzelfde. Het hangt van je milieu en je opvoeding af, van je standpunt in het leven, van je leeftijd. Een kleuter kan snel te vreden zijn met een antwoord maar stelt veel vragen omdat alleen een antwoord hem niet kan bevredigen. Als je ouder wordt ga je nadenken over de dingen van het leven en als de antwoorden te snel komen wordt het te veel en wil je het even niet meer weten. Een voor een wil je erachter komen, het gaat er dus niet om wat de vragen zijn maar om de antwoorden die we willen horen, iedereen heeft een eigen antwoord. Misschien is je soulemate wel diegene die hetzelfde antwoord als jou zoekt en wie weet vinden deze 'soulemates' het antwoord in elkaar. Ik heb in dit stuk veel dingen gevraagt maar geen antwoorden gegeven, alleen mogelijkheden. Morgen zal ik verdergaan met mijn verhaal..

 

slaap lekker iedereen

 

kus

1 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer