Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
All that happens in my life

Description
My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends

Even voorstellen...

Hallo allemaal,

Hier ben ik dan, een nieuwe blogger op blogeiland. Ik ben Jetty, ik ben 16 jaar en ik woon in het fantastische Friesland =) Ik zit nu in 5Havo, dus dit jaar examen doen. Dubbel examen zelfs, want ik ga ook voor mijn D-diploma voor dwarsfluit.
Nou ja, dit ben ik in het kort. Waarom nou Fret? Dit is al iets van een hele tijd geleden. Ik had zo'n vage vriendin die we allemaal wel hebben (denk ik), die de hele tijd vage namen voor iedereen bedenkt en overal op rijmt enzo. Zo werd ik eerst Jettepet, Jetteflet, enz. enz. tot Jettefret. En daar is door een andere vriendin weer Fret van gemaakt. En zo heet ik voor velen nu nog. =)
Jullie zullen nu wel denken, 'wat is dat voor zielig meisje, die in plaats van uit te gaan op haar vrije zaterdagavond een suffe blog maakt?' Nou, daar heb je gelijk in. Ik bedoel, ik ben 16 ik hoor over een uur in de kroeg te zijn, toch? Nou ja, dat zal ik dus niet zijn.. -_-' Ik zal maar meteen even vertellen waarom, dat zijn we daar ook weer vanaf.
Het gaat de laatste tijd niet heel goed met mij. Ik ben steeds oververmoeid (ik ga uit school gewoon meteen naar bed, pth), heb last van stekende ogen, heel droge mond, drink heel veel (wat heel uitzonderlijk is voor mij, want normaal drink ik altijd veel te weinig -__-'), daardoor natuurlijk weer tachtig keer per uur naar de wc, je kent het wel. En wat doet een mens als hij of zij zich niet goed voelt? Juist, ik ging naar de dokter. Eigenlijk een beetje nutteloos, want ik wist toch wel wat ze ging zeggen: 'ga jij maar lekker even bloedprikken.'
Nu zeggen de meesten 'ja, nou en?' Dit zijn natuurlijk de mensen die prikken niet erg vinden. En natuurlijk behoor ik níet tot die mensen -_-' Ik ben als de dood voor naalden, daarom had ik er op z'n zachtst gezegd niet echt zin in.
Maargoed, het moest, dus even op mn tanden gebeten en daar ging die gigantische naald mn verkeerde arm in. (Kijk, als iemand tegen mij zegt: ik ben geopereerd aan mijn knie, en ze deden dit en dat, dan wordt mijn hele knie slap. Nu had ik me voorbereid op een prik in mijn rechterarm, dus die was helemaal slap en gevoelloos. Kon dat stomme mens mn ader niet vinden, MOEST HET IN DE ANDERE ARM!! Dat geloof je toch niet!)
Kon ik afgelopen week bellen voor de uitslag. Zegt die assistente op woensdag tegen mn moeder (ja, ik mag om een of andere reden niet zelf bellen) 'ik kan er zo eerst niet raars op zien... Maar bel of ga vrijdag toch nog maar even naar de dokter' Pth, wat heb ik daar nou aan?!
Nou ja, vrijdag naar de dokter dus. Dat was gisteren. De dokter (er was opeens een of andere vent..?) zei dat er inderdaad niks mis was met mijn bloed. Jay ^^ Ik werd trouwens getest op pfeiffer, bloedarmoede, diabetes en iets met de longen.
Nou, en nu word ik deze week gebeld, en moet ik een longfunctie-onderzoek ondergaan! Zo blijf ik aan de gang.. Jemig. Maargoed, ik wil wel beter worden ofzo, dus ik hoop dat dat gaat helpen. Ik had vroeger altijd last van astma, en toen had ik zo'n pompje, maar na een paar jaar hoefde dat niet meer van de dokter. Maar deze dokter zei dat het misschien toch niet zo'n goed idee was dat ik er toen mee gestopt ben.. Iedereen (inclusief ikzelf) dacht dat ik eroverheen gegroeid was, maar nu komt het dus terug ofzo. Nou, ben ik mooi klaar mee. Pth.
Dat is dus het hele dokter-verhaal.. Weet iedereen dat ook weer.
Zo, nu vind ik het verhaal wel lang genoeg voor vandaag. Bij wat ik heb, wat dat dan ook is, hoort dus ook vroeg naar bed gaan. Al heb ik vandaag uit mijn werk (ik werk in de bediening) ook al een uur geslapen.. Ik ga nog wel even tv kijken ofzo..
Voor de mensen die nog weg gaan: doe niets dat ik ook niet zou doen, niet met vreemde mannen meegaan en uitkijken bij de stoplichten (dat zegt mijn vader altijd. En ik woon in een gat waar je dus nooit ook maar een klein stukje van een stoplicht zal vinden. Dat zegt genoeg denk ik). De andere mensen: alvast trusten voor straks =)

Cya, Jetty

Posted: 21:27, 20/9/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer