Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

De rit

14/3/2008 - Een interne bestelling naar meneer van Dalen

Met een dirigerde blik wijst Rob mij op een bestellijst. "Waarom is dit nog niet besteld?" De vraag was te verwachten. Door veel drukte ben ik er nog niet aan toe gekomen terwijl ik goed weet dat hij er over zou struikelen. "Sorry ik ga het gelijk regelen". Op de gang ben ik me mentaal al aan het voorbereiden voor het bezoek aan onze interne besteller, een wat norse, lange man met een klotebaantje eerste klas. Hoe hard je ook werkt, goed zal het nooit zijn en als het verkeerd gaat ben je het makkelijkste doelwit in de schietlinie. "Chirs kan jij voor mij even deze bestelling regelen?". Na een tel of tien kijkt hij mij wat geiriteerd aan alsof hij nog een appeltje met me te schillen had. Kortaf maakt hij mij duidelijk dat het geregeld wordt en gaat weer gestrest verder met zijn werk.

Ik vraag me wel eens af of deze mensen nou ook echt gelukkig zullen zijn in het leven. Ik ben nou zelf ook niet de grootste optimist die er bestaat maar naast elkaar kunnen we een contrastregelaar van een T.V. vervangen.

Tijd voor een lekkere goudgele afkoeler en een potje pool later op de avond doet dit alles weer vergeten. Maandag zien we verder.

 

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Niet meer dan een dag uit mijn leven

«  December 2017  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer