Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
GTA San Andreas Home | Profile | Archives | Friends
Grand Theft Auto: San Andreas kwam in oktober 2004 voor het eerst uit op de PlayStation 2. De game deed het publiek versteld staan door zijn enorme omvang. San Andreas stelt een complete staat voor, met drie grote steden en een tiental kleinere dorpjes. Naast de storyline en de gebruikelijke submissies heeft de speler talloze mogelijkheden in GTA San Andreas, zoals auto's tunen en pimpen, sporten en uitgaan met vriendinnen. GTA San Andreas is zonder twijfel een van de uitgebreidste spellen van deze tijd.

GTA San Andreas7 August 2007

Omschrijving

Vijf jaar geleden is Carl Johnson (CJ) ontsnapt aan het zware leven in Los Santos, San Andreas...
Een stad die geterroriseerd wordt door rivaliserende bendes, drugs en corruptie. Filmsterren en miljonairs proberen zoveel mogelijk buiten schot van de dealers en bendeleden te blijven. Het is begin jaren 90. Carl moet terug keren naar huis. Zijn moeder is vermoord en zijn familie dreigt uit elkaar te vallen. Ook zijn jeugdvrienden zijn op het verkeerde pad en het ziet ernaar uit dat het niet goed met hen gaat aflopen.
Als Carl terugkeert in zijn oude buurt, wordt hij er door de lokale politie agenten ingeluisd en hij beschuldigd van moord. CJ ziet zich genoodzaakt om zijn naam te zuiveren en zijn buurt en familie te redden van de ondergang. Hiervoor dient hij de hele staat San Andreas te doorkruizen om zo weer controle over de straten te krijgen.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer