Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Groepzondernaam

Home - Profile - Archives - Friends

Dinsdag 29 november 2005

Posted on 29/11/2005 at 13:07 - 1 Comments - Post Comment - Link

Voor onze laatste samenkomst hadden we afgesproken om half 11 's morgens om nog de laatste hand te leggen aan onze opdrachten. Vooral het afdrukken heeft nog enige tijd in beslag genomen. Tot slot van deze dag werden nog de laatste foto's voor het visueel dagboek genomen.


maandag 28/11/2005

Posted on 28/11/2005 at 10:49 - 1 Comments - Post Comment - Link

De laatste rechte lijn is begonnen. Iedereen was op post en benieuwd hoever we stonden met de opdrachten. En wat bleek we zijn al ver gevorderd. Koen heeft al zijn opdrachten al af buiten psychologie(maar wel een onduidelijke opgave), Saliha maakt zich sterk dat ze tegen de avond ook alles zal af hebben, wat goed mogelijk is, Marc heeft zijn interview volledig afgewerkt en denkt tegen vanavond ook de laatste details van zijn opdrachten klaar te hebben en Olivier moet ik niet zoveel meer doen. Onze enquete is ook vlot verlopen, de meeste mensen waren joviaal en behulpzaam. Saliha heeft al een conclusie van de enquete op papier staan. Er werd afgesproken dat morgen de laatste details worden afgehandeld en dan kunnen we deze plezante, leerrijke en geslaagde exploratieweek afsluiten... 


vrijdag 25/11/2005

Posted on 25/11/2005 at 18:57 - 0 Comments - Post Comment - Link

Om half tien hadden we een afspraak met begeleider Weuts. We hebben de verschillende taken besproken, waaronder de enquete, het interview, de reclamecampagne, en ga zo maar door. Zowat alles dus. Na de bespreking zijn we op zoek gegaan naar een beschikbare pc in het EMI, maar die zoektocht leverde niets op. Uiteindelijk hebben we een pc buit kunnen maken op de derde verdieping. De laatste hand werd gelegd aan het voorblad, wat ook niet zonder kleerscheuren verliep. De zwarte achtergrond werd wit afgeprint, de juiste instellingen voor A3 papier te selecteren werden ook pas na enige tijd gevonden, en dit met de hulp van de zeer behulpzame mensen van het EMI. Uiteindelijk, na even een nieuwe exemplaar te maken van het voorblad, heb ik het voorblad op kunnen hangen aan de valven. Marc heeft zich 's middags beziggehouden met het zoeken naar een geschikt persoon voor het interview en heeft dat tot ons groot genoegen tot een goed eind gebracht. Morgen om 11.30 heeft hij een afspraak met iemand van een winkel die computergames verkoopt. Saliha heeft de laatste aanpassingen aan vakopdracht psychologie uitgevoerd en is begonnen met het ontwerp van het moodboard. Olivier heeft zich eerst mee beziggehouden met het voorblad, en is daarna begonnen aan Spaans.

Stap 1 van de hoofdopdracht heb ik afgemaakt. Olivier en Marc zullen zich dit weekend nog storten op stap 2 van de opdracht. Saliha neemt stap 3 voor haar rekening. Stap 4 en 5 worden dit weekend in orde gebracht.

Tot slot hadden we het advies gekregen de weblog te specifiëren. Dat maakt dat ik hier nu aan het typen ben. Ik heb, zoals aangeraden, de weblog van woensdag en donderdag bewerkt met een paar kleine aanvullinkjes. Marc heeft het leeuwendeel van de weblog van woensdag en donderdag zelf gedaan, maar was niet specifiek genoeg volgens onze begeleider, vandaar de bescheiden aanvullingen.


donderdag 24/10/2005

Posted on 24/11/2005 at 18:56 - 1 Comments - Post Comment - Link

Vandaag was het tijd om concrete afspraken te maken. De opdrachten werden één voor één bekeken en verdeeld onder de groepsleden. Marc nam de taak van Frans op zich en was ook bereid het interview af te nemen en uit te typen. Saliha bekommerde zich over de taken psychologie en bedrijfscommunicatie, terwijl Olivier zich bezighield met Spaans en economie. Ikzelf (Koen) ontfermde me over de vakopdracht sociologie en Engels. Economie, psychologie, Engels en sociologie zijn ondertussen al klaar. Iedereen zag het zitten en zal er met goede moed aan beginnen. Hopelijk zijn we ook zo optimistisch tegen dinsdag. We hebben ook maar besloten om ons voorblad te hermaken, want het was artistiek niet echt verantwoord. Het voorblad heb ik de avond zelf nog snel in elkaar kunnen draaien.

En dan is iedereen begonnen aan zijn eigen opdrachten, want zoveel tijd rest er niet.

Woensdag 23/11/2005

Posted on 24/11/2005 at 18:46 - 0 Comments - Post Comment - Link

We begonnen de dag met een inleiding over de exploratieweek. Daarna konden we dan eindelijk kennis maken met de andere groepsgenoten. En tot ieders verbazing bleek dat het klikte tussen ons. We bleken elkaar wel te kunnen appreciëren en we zagen het uiteindelijk wel zitten om deze helse week met elkaar tot een goed einde te brengen. Na de middag hadden we dan de eerste opdracht, een opdracht om elkaar beter te leren kennen. Deze opdracht verliep vrij vlot al hebben we ze wel niet foutloos uitgevoerd. Met ons groepje liepen we de stad in om op zoek te gaan naar de folders, belangrijkste reclamebureaus en PR-bureaus. De zoektocht naar de items verliep vlot, enkel hadden we wat problemen met het vinden van die reclamebureaus en PR-bureaus, met het gevolg dat we ze niet allemaal juist hadden natuurlijk. maandag bijvuldag dus. Deze opdracht hebben we steeds tesamen uitgevoerd. Daarna hebben we nog geprobeerd van een voorblad te maken die perfect bij onze groep paste en misschien zijn we daar ook wel in geslaagd.

Maar uiteindelijk hebben we een goede start genomen en er is een goede basis om verder te werken. 
Hosting door HQ ICT Systeembeheer