Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
verhaaltjes

Description

Hier kun je verhaaltjes lezen over alles,sommige echt gebeurd en andere heb ik uit mijn duimpje gezogen.Verhaaltjes over carnaval enzo.


My Links

Home
My Profile
Weblog Archives
Friends
My Photo Album

carnaval!

                               hoofdstuk n

                         waar is Joris????????

'Hallo Charlie,' Zei Staf tegen een jongen met een jurk aan.

'Wijze jurk,van je moeder geweest?'Grinnikte Staf en keek toen naar zijn vampierenpak.

'Nee,die jurk is van m'n zusje.Ik wou dat ik ook z'n gaaf kostuum had,maar nee hoor.Ik heb geen verkleedkeren en nu moet ik in een jurk naar school.Ik haat carnaval!'Zei Charlie terwijl hij naar zijn vriend keek.

'Kom we gaan naar school,'t is de ganse dag een feestje en niemand zal zien dat je een jurk aan hebt,Charlotte,!'dat laatste zei hij al grijnzend en Charlie keek naar Staf of hij hem wou slaan,maar gelukkig ging hij in de richting van de school.Op weg naar school zeiden ze allebei niets, ze zaten allebei te denken aan iets.

Staf zat zo diep na te denken dat hij pardoes tegen de school poort liep en een bloedneus kreeg.

'Je kan je bloed opzuigen,vampiertje,'Zei Charlie grinnikend en deed toen de poort open.

'Hmmm,da's eigenlijk wel een goed idee Charl,'zei Staf en hij lekte met zijn veel te grote tong aan het bloed tot dat allemaal weg was.

'Het was maar een grapje,Staf.Je moest het niet echt doen hoor!'zei Charlie verbaasd dat zijn vriend dat deed.Maar toen hij na dacht besefte dat hij een rare vriend had,hij deed alles wat iedereen zei.Nouw ja,bijna alles.Hij ruimde zijn kamer niet op,terwijl zijn moeder dat elke dag vroeg,hij maakte zijn huiswerk niet.

'Mooie jurk, mijn oma heeft er net zo n,'zei Stief, de grootste pestkop van de klas.

'Ja?Dan heeft je oma smaak,Stief.Jammer dat je dat niet van haar hebt gerfd,'Stafzei dat voor dat Charlie zijn mond kon open doen.Stief liep boos weg en mompelde iets dat leek op 'Grmbl,'k heb meer smaak dan u....smaak....gij wel zeker'.

Charlie bedankte Staf  en keek naar de kostuums van de anderen, en zag dat Ellen in een man was verkleed,Joey in een clow,Stief in een leeuw,Steffie ook in een vampier,Laila in een konijn,Cedric in een monster en Kathie in een heks,Lilo en Simon waren nog steeds ziek waarschijnlijk.Hij was vooral blij dat Ellen in een man was verkleed.

RIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING,de bel ging.Iedereen ging in de rij staan.

'Ga maar naar de klas, Staf geef jijJoris wat eten?'zei een man van ongeveer dertig.

'Ja meester Jens'zei Staf, hij en de rest gingen naar binnen.

word vervolgd


Posted: 19:45, 26/7/2006 in verzonnen verhaaltjes
Comments (1) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer