Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
The girl next door

Description

Gewoon verhaaltjes van een gewoon meisje.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
*My Photo Album

De eerste

Ja het is weer zover, ik begin weer eens aan iets nieuws. (Ik ben zo iemand die vaak zeer enthousiast aan dingen begint om er na een tijdje niet meer naar om te kijken, ik hoop dat het me lukt om dit vol te houden.)


Het leek me leuk om wat van me af te schrijven. Gewoon vertellen wat ik meemaak zo elke dag. Niet dat dat nou zo spetterend is natuurlijk, maar ik denk wel dat het leuk is, en dan vooral voor mezelf natuurlijk. Want ik ben begonnen aan deze blog 'just for me' en niet om aan anderen te laten lezen eigenlijk. Ik geloof niet dat dat echt de bedoeling is van een blog, maar het is een beetje de moderne manier van een dagboek bijhouden voor me denk ik.


Mijn weblog heet niet voor niks the girl nextdoor. Zo zie ik mezelf ook. Ik ben gewoon een meisje waar iedereen naast zou kunnen wonen. Niks bijzonders. Maar nou moet ik wel eerlijk bekennen dat ik vind dat juist een 'girl next door' ook heel bijzonder kan zijn, zij is degene die soms ook 'het verschil maakt'. Daarom heb ik gekozen voor deze titel, gewoon maar toch ook niet. (Lekker vaag weer he?)

 

Maar goed, schrijven wat je meemaakt op een dag, dat is dus de bedoeling

 

Goed, vandaag was een gewone werkdag, ik was zoals altijd weer een beetje te laat, maar ik geloof dat ze dat al gewend zijn op mijn werk. Daarna snel aan de slag gegaan, want er staat een zeer lang weekend voor de deur (Heerlijk trouwens!) en wilde alles zo goed als af hebben zodat ik dinsdag (ja heb de maandag ook nog vrij, lekker) weer een beetje zonder al teveel chaos aan de gang kan.


'S middags had ik vrij, dus ben naar huis gegaan en heb de middag doorgebracht met mijn vriend. Die is inmiddels alweer aan het werk, nachtdienst bah. (af en toe 's avonds het huis voor jezelf hebben is best lekker hoor, maar zo'n hele week is soms best saai!) Toen hij weg was ben ik aan mijn studie gegaan. Vervelend soms die studie, maar ben wel blij dat ik het doe. Een beetje een doel wat ik moet afmaken. Geeft soms ook stress, maar als ik erdoor heen ben kan ik erg trots zijn op mezelf. Dus daar leef ik naar toe.

 

Verder heb ik vanaaf heerlijk voor mezelf gekookt. Meestal heb ik daar niet zoveel zin in als ik alleen moet eten, maar ik dacht: laat ik eens gezond doen. Broccoli met gebakken aardappeltjes en een varkenshaasje. (Had mijn vriendlief speciaal voor mij gehaald omdat hij er zelf niet van houdt.) En ik heb heerlijk gegeten. Daarna ben ik eigenlijk hier een beetje mee begonnen.

Goed, nieuwe voornemens:

1) Elke dag een stukje bloggen (en dan niet denken, wie leest dit nou? Want het antwoord is waarschijnlijk niemand, wat ook wel weer prettig is eigenlijk.)
2) Vaker zo lekker voor mezelf koken als ik alleen thuis ben.

3) Vroeger naar bed gaan zodat ik wat vaker op tijd op mijn werk ben (ookal vinden ze dat niet echt heel erg geloof ik?)
4) Meer tijd aan mijn studie besteden.

5) Mijn examen in 1 keer halen.

 

Ik kom er nog op terug of ik me aan mijn voornemens heb gehouden

Nou, dit was 'm wel voor vandaag, ga zo lekker mijn mandje in. (Of misschien nog even zappen? Kan wel heerlijk uitslapen morgen hmmmm...)

 

Truste!


Posted: 00:26, 24/5/2006 in Dagelijkse dingen
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer