Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Gooische Catering

About Me

Gooische Catering uw cateraar in het Gooi en Bussum, Hilversum,Naarden, Weesp, Laren, Blaricum, Huizen en Utrecht Catering Amsterdam - Catering Muiden - Catering Gooi
Home | Profile | Archives | Friends

Uw cateraar voor Feesten, Bruiloften, Diners, Borrels en Barbeque - 22:50, 6/9/2011

Uw cateraar voor Feesten, Bruiloften, Diners, Borrels en Barbeque

Midden in het mooie Bussum, gelegen aan de Honoré Lambostraat, bevind zich de Gooische Catering. Dit jonge ambitieuze cateringbedrijf in het Gooi is het levenswerk van drie vrienden, Jan, Maarten en Ronald. Al enige jaren actief in het Gooi met catering en sinds kort in een nieuw pand met eigen demo keuken en proeflokaal.

De Gooische Catering is uw uw cateraar voor (bedrijfs) Feesten, Bruiloften, Diners, Borrels, salades en Barbeque. Bij u thuis of op locatie, Gooische Catering neemt graag de zorgen van u over en verzorgt een feestavond, evenement, diner, borrel of lunch in uw stijl naar uw wensen. Bekijk hiervoor ook onze speciale catering arrangementen.

Gooische Catering Bussum gaat verder dan alleen uw catering afleveren. Wij denken mee over de ambiance het assortiment en natuurlijk de kosten. Kwaliteit tegen een betaalbare prijs, dat is ons moto.

Wilt u vrijblijvend een afspraak voor het bespreken van uw catering of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Gooische Catering in het Gooi?
Mail naar info@gooische-catering.nl of bel 06-452 752 63


Met culinaire groet,

Jan, Maarten en Ronald

 

Wij bezorgen altijd gratis uw catering in het Gooi, Bussum en onderstaande plaatsen:

Catering BussumCatering HilversumCatering NaardenCatering Weesp

Catering LarenCatering BlaricumCatering HuizenCatering Utrecht

Catering Amsterdam - Catering Muiden - Catering Gooi


0 Comments | Post Comment
Hosting door HQ ICT Systeembeheer