Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Hopla... Lachen doet kopen ?!

Description

Gefundeerd onderzoek naar de functie en werking van humor in de reclamesector... Werkt het of niet ?


My Links

Home
My Profile
Weblog Archives
Friends
My Photo Album

woensdag 15 maart 2006: goed begonnen is half gewonnen

Goed begonnen, half gewonnen zo luidt het gezegde. Daarom stonden we deze morgen stipt om 8u45 te wachten aan klaslokaal 1.20 om onze "ruwe schets" van de posterpresentatie over humor in de reclame te laten evalueren. Met de nodige motivatie van onze leerkracht voor het vak bronnen werden we aangemoedigd om er deze week een mooi geheel van te maken. Zoals ik al zei, goed begonnen is half gewonnen.

Na deze korte evaluatie zochten we een computer op in het EMI om deze weblog aan te maken, na te denken over een groepsnaam en de taken onder ons zessen te verdelen. Met zessen bedoel ik Dana Sledsens, Leen Van Goitsenhoven, Ted Maas, Michael-John Joosen, Tom Raes en Ilse Van Turnhout. Aangezien iedereen goed overeenkwam, was het verdelen van de taken snel gebeurd en konden we aan de slag gaan met het echte werk. Dana en Leen legden zich toe op de hoofdopdracht en raakten daar vandaag al een flink eind mee vooruit. Tom zocht een grappige reclamecampagne uit de jaren '60 en schreef hier een kort verslag over. Ted zocht merknamen waarvan hij vond dat ze een betere naam verdienden en bedacht die dan ook. Michael John en ikzelf dachten na over de vragen van het interview (dat we trouwens met Ted's vader kunnen doen, een specialist ter zake!) en die vragen heb ik daarnet uitgeschreven en geordend. We hebben vandaag ook al een idee bedacht over de reclamespotjes die we gaan maken voor het vak Engels.

Al veel gebeurd vandaag, nog veel te doen de volgende dagen, maar zoals ik al zei....

half begonnen is goed gewonnen!

(of hoe zat het ook alweer?;)


Posted: 17:16, 15/3/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer