Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

My life

Home :: Profile :: Archives :: Friends

Ons weekend

Over 2 weken is het dan eindelijk zover, we gaan elkaar eindelijk weer wien heb er reuze zin in.

Het is vrijdag je belt dat je voor de deur staat en ik loop naar je toe om je een flinke knuffel te geven en je tas aan te pakken.

We lopen samen naar binnen waar de koffie al klaar staat.

Ik draag al netjes mijn collar en heb alles al klaar liggen want weet niet wanneer we exact gaan starten met ons spel ik ben er al wel helemaal klaar voor.

Ik merk aan je dat we gaan beginnen en ga in de juiste houding zitten voor je op de grond.Met wat je precies gaat beginnen is voor mij een verrassing maar dat het goed en fijn gaat zijn is een ding wat zeker is.

Ik laat alles toe wat je wil gaan doen ookal betekend dit dat ik eerst geduldig moet afwachten voor je op de grond.

Jij hebt al je spullen in je tas zitten die je nodig hebt. Ik heb zelfs al een uniform overhemd beneden liggen voor je zodat je die aan kan als je dat zou willen.

 

U vroeg me om een uitgebreid verhaal te schrijven maar ik weet natuurlijk niet wat u allemaal van plan bent. Ik kan daar dus weinig over vertellen.

Wat ik wel kan vertellen is dat ik u volledig zal dienen en verwennen zowel beneden als boven in bad in bed en op de andere plekken die u wil. Ook gaat u die dag iets van mij krijgen

(u weet wel wat) en dan op uw teken ga ik beginnen met hulp van u natuurlijk. We gaan dat hele weekend allemaal hele spannende dingen beleven samen en vooral genieten en ons zelf zijn want dat is heel erg belangrijk.

 

Word vervolgd


Posted on 10/2/2014 at 07:04

Voor Mrs Veertje

Pfff wat baal ik er van, gisteren 2 opdrachten niet kunnen uitvoeren voor mijn Mrs.

De eerste opdracht snapte ze.

Voor de 2e opdracht had ik het al helemaal in mijn hoofd zitten hoe ik het zou gaan doen.

Ik had toestemming gekregen om te gaan "knuffelen" met mijn partner, ik kom thuis en ga naar boven want ze lag in middels al in bed.

Zoals vaak ben ik na een middag dienst nog niet moe om gelijk te gaan slapen, en zeg dat ook tegen mijn vrouw.

Nou toen gebeurde het ze werd boos omdat ik eerst wilde knuffelen en daarna nog even naar beneden zou gaan(om dus netjes zo als beloofd verslag te doen aan mijn Mrs.)Echter werd mijn vrouw zo boos dat het eerder een ruzie werd due we kregen die een hele tijd duurde  en ik uit einderlijk niet heb kunnen knuffelen en niet heb kunnen vertellen zoals beloofd .

 

Ik wil hierbij dus mijn excuus aanbieden aan mijn Mrs dat het niet goed gegaan is gisteren en ik hoop dat ze me wil vergeven

Het spijt me heel erg Mrs, Veertje

 

Liefs uw subje -x-


Posted on 10/2/2014 at 06:47

Hoe het begon. door M

Sinds een paar weken ken ik je. 

Al sinds het eerste contact op facebook hadden we een klik.

Na al vele foto's te hebben gehad van begonen we elkaar op voice chats te sturen via de app en al snel hadden we een datum geprikt om elkaar te gaan ontmoeten

Het klikte ok in het echt super goed

Jij bent een hele mooie en lieve vrouw die dag ging als een speer voorbij en voor we het wisten moesten we alweer afscheid nemen wat we beide niet leuk vonden.

Ik mag wel zeggen dat ik stiekum verliefd ben op je.

en  al snel was je mijn vriendinnetje en meer.


Posted on 5/2/2014 at 02:23
Hosting door HQ ICT Systeembeheer