Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Reizen

Winterweer tijdens de vakantie

13:36, 28/3/2011 .. 0 comments .. Link

Bottighofen, woensdag, 9 mrt. 2011

Met het einde van de winter in zicht, is het soms heerlijk zomer weer. Helaas kunnen de winterse buien soms nog overheersen, daarom heeft HolidayCheck een aantal tips met indoor-activiteiten samengesteld, deze kunnen mogelijk een vakantie redden.

Museum
Ze zijn er in verschillende soorten en maten, gelukkig meestal overdekt. De meeste steden en dorpen hebben een aantal musea, met verschillende thema’s onderwerpen en een gunstige prijs.

Musicals & Evenementen
Via het internet of het hotel kan men aan aanvangstijden en kaartjes komen. In de grote steden zijn er vaak leuke musicals en vermakelijke evenementen te vinden, naar ieders smaak zoals: sportwedstrijden, tentoonstellingen, optredens en nog veel meer!

Restaurant
Regenachtige dagen geven u de perfecte gelegenheid om bars, pubs en restaurants in de stad te verkennen. Hier kan men de lokale culinaire hoogstandjes proberen of een lokaal product kopen, dat laatste is vaak het ideale cadeau voor vrienden en familie. Of blijf in het hotel en zoek een verwarmd terras op, en neem een heerlijke warme chocolademelk!

Brief of kaart
Het is een traditie die verloren gaat ten gunste van de technologie, maar wie is niet blij om iets anders tegen te komen dan rekeningen in de brievenbus? Er is ook een tussen weg, tegenwoordig kan men kaarten online schrijven, dan worden ze in Nederland gedrukt en verstuurd.

Spelletjes
Altijd een leuke optie, ook voor thuis. Neem een spel kaarten mee of voor hen die geen fan is van kaartenspellen, is het vaak mogelijk om van het hotel een bordspel te lenen. En als het hotel een casino heeft, kun je het een stuk spannender maken!

Bibliotheek
De meeste hotels hebben een foyer of bibliotheek. In ieder geval hebben ze vaak een plek waar men rustig de krant kan lezen of converseren kan met andere gasten. Wanneer dat niet aanwezig is, heeft men altijd nog de bar!

Spa & Shopping
Ontspan heerlijk in een spa met een massage, schoonheidsbehandeling of de warmte van een sauna, genoeg om de dag in genot door te brengen. En als er meerdere slechte dagen zijn, dan is de kombinatie van verzorging en winkelen geen slecht idee, daarom hebben overdekte winkel centra vaak een pedicure specialist of een kapper.

Film
In de meeste hotels is het mogelijk om films te huren, met een simpele druk op de afstandsbediening. In de meeste gevallen zijn het recente releases, zo niet is er altijd nog de optie om naar de bioscoop te gaan (let goed op want bioscopen in het buitenland vertalen vaak de films of de ondertiteling).

Contactpersoon voor de pers

HolidayCheck AG
Müligässli 1
CH-8598 Bottighofen

Tel.: +41 (0) 71 686 5015
Fax: +41 (0) 71 686 9009
IVW-PixelAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Winterweer tijdens de vakantie

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer