Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
My life Home | Profile | Archives | Friends
Hierin schrijf ik soms mijn gebeurtenissen van die dag op. Soms is het boeiend, soms wat minder. Maar er zal altijd iets in staan :)

5 + 6 december 2009 6/12/2009

5 + 6 december 2009:
Samen met neefjes, oom en tante sinterklaas vieren en neefjes en tante en oom blijven logeren

5 december was het heel gezellig, vooral om ongeveer zeven uur. We waren druk bezig met pakjesavond en iedereen had het naar zijn zin. Mijn oom en tante waren met hun kinderen op bezoek gekomen om sinterklaas te vieren, gezamelijk, samen met mij, mijn ouders en mijn broers en zussen. Ik heb hele leuke cadootjes gekregen, o.a. schaatsen en een Nintendo-DS spelletje. Mijn tweelingbroertje heeft GTA gekregen en dat is heel grappig. Best wel grof spel eigenlijk, want je moet er mensen aanrijden en de politie ontwijken. Zorgen dat nje niet verdringt of gepakt wordt en auto's stelen. Mensen doodschieten. Maarja, niet een spelletje voor elke leeftijd dus. Verder had iedereen de cadootjes gekregen die die wou.

6 december was ook heel leuk, maar vooral de ochtend en de middag. In de ochtend waren mijn neefjes er nog en gingen we stiekem een beetje vuurwerk afsteken. Het was heel leuk om te kijken, maar ik heb zelf niks afgestoken. Alleen mijn broertje en mijn neefjes, die het natuurlijk helemaal tegek vonden.

Tegen de middag van 6 december waren mijn oom en tante en neefjes weg en gingen we op bezoek bij mijn oma. Daar gingen we ook nog een soort van sinterklaas- pakjesmiddag vieren. Een stuk of drie vier cadootjes had mijn oma gekocht voor ons allemaal. Het was wel heel gezellig, want mijn oma woont in een flat en dan gaan we altijd in de lift dollen en op de trappen heen en weer rennen. Best wel kinderachtig eigenlijk, maar toch had ik lol.

Toen we weer naar huis gingen was het eigenlijk niet zo leuk. Het was weer een doodgewone avond waarvan we de volgende dag naar school moesten, dus niet mogen opblijven. Weer gewoon huiswerk maken maar natuurlijk wel weer een beetje genieten van onze gekregen spulletjes en chocoladeletter natuurlijk!

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer