Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Help Mikkie Marino Molenaar te vinden!

Mikkie Marino Molenaar

22:00, 3/12/2013 .. 0 comments .. Link

Mikkie Marino Molenaar

Laatste update: 23-10-2012 | 17:15
Zaaknummer: 05131794
Vermist sinds: 03-12-2005
Laatst gezien in: Amsterdam

Mik wordt vermist sinds 3 december 2005. Hij is verdwenen vanaf zijn woonadres en liet zijn hond Spyki achter. Zijn huisgenoten hebben hem voor het laatst gezien. Sindsdien heeft niemand meer iets van hem vernomen.

 Heeft u een tip over deze zaak? Laat het ons weten via het tipformulier

Mik heeft een slank postuur, zware wenkbrauwen, een kuiltje in zijn kin en twee kleine tatoeages op beide armen.

Vragen

Een ieder die informatie heeft over deze vermissing wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Het gratis nummer van de Opsporingstiplijn is 0800-6070. Mailen kan ook naar info@lbvp.info.

Gegevens

Foto Mikkie Marino Molenaar

Mikkie Marino Molenaar

Voornaam: Mikkie Marino
Roepnaam: Mik
Naam: Molenaar
Geboortedatum: 30-07-1970
Huidige leeftijd: 43
Lengte: 177 cm
Geslacht: Man


Acht jaar stilte rond Mik Molenaar (afkomstig website Vermist)

21:49, 3/12/2013 .. 0 comments .. Link

Acht jaar stilte rond Mik Molenaar

dinsdag 03 december 2013

 

Het is vandaag precies acht jaar geleden dat de toen 35-jarige Mik Molenaar, neef van de befaamde couturier Frans Molenaar, spoorloos verdween. De Amsterdammer werd op zaterdag 3 december 2005 voor het laatst gezien door huisgenoten op zijn logeeradres aan de Overtoom in Amsterdam. Hij vertrok daar met onbekende bestemming en liet zijn hond Spyke achter. Later die zaterdagmiddag, zo rond half drie, belde Mik vanuit het Vondelpark naar een kennis met de mededeling dat hij “een transactie” ging doen en de volgende dag, op zondag 4 december, nog even langs zou komen. Sindsdien is Mik echter nooit meer gezien.

In 2009 onthulde een vriend van de Amsterdammer aan VERMIST dat Mik kort voor z'n verdwijning vrachtwagendieven een loer heeft gedraaid, iets wat hem mogelijk fataal is geworden. “Hij moest een heler zoeken voor een lading, maar regelde dat de wagen door rippers werd leeggehaald.”, aldus onze tipgever. Mik had recentelijk twee Duitse kennissen van zijn hospita ontmoet, zo bleek, die in Duitsland een vrachtwagen met computers hadden gestolen. De lading, met een winkelwaarde van zo’n 250.000 euro, was “koud gezet”  in een bosperceel bij Sloten en de dieven hadden aan Mik gevraagd de handel voor hen te verkopen. Mik schakelde onze tipgever in, maar die kon niet veel doen. “Ik ken wat helers, maar die boden een tiende van het bedrag, dus die Duitsers haakten af.” Uit angst zijn bemiddelingsbonus mis te lopen, regelde Mik via dezelfde kennis dat de oplegger werd leeggeroofd. “Mik heeft die Duitsers belazerd en het kan dat ze op hun manier met hem hebben afgerekend.”

Hoewel de tip toen niet tot een doorbraak leidde, heeft VERMIST onlangs nieuwe informatie ontvangen over de mislukte transactie, die dus mogelijk tot Miks dood en verdwijning heeft geleid. In een van onze komende uitzendingen zullen we uitvoerig ingaan op de nieuwe ontwikkelingen. “Daar zijn we natuurlijk er blij mee,”, reageert een familielid van Mik. “We zijn er nog erg veel mee bezig en vooral op een dag als vandaag spookt het voortdurend door je hoofd. Ik weet dat de moeder en broer van Mik niet meer geloven dat hij nog leeft, maar zolang er geen lichaam is gevonden blijf ik hoop koesteren.”

 

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links

Politie
Vermist
Trace Watch

Categories


Recent Entries

Mikkie Marino Molenaar
Acht jaar stilte rond Mik Molenaar (afkomstig website Vermist)

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer