Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Mijn blog

Ben ik weer

01:58 PM, 17/10/2010 .. 0 comments .. Link

Heey allemaal

In de vakantie ben ik met mijn ouders en zusje naar Noorwegen gegaan. Deels reizen en deels bij me oom en tante op bezoek. Het was erg gezellig, in die weken dat we daar waren heb ik een dagboek bij gehouden. Dit heb ik later thuis uitgetypt en me vader heeft het op zijn werk laten inbinden, een erg leuk aandenken voor later dus.

Ondertussen ben ik weer begonnen aan mijn tweede studiejaar en het bevalt me nog erg goed. Ik heb nu ook EINDELIJK een kamer gevonden! Het is een kwartiertje fietsen van de stad af en 20minuten fietsen naar school, 21m2 met een eigen douche en WC, de keuken en de woonkamer deel ik met 7 andere huisgenoten.  Aankomende dinsdag krijg ik de sleutel en dan kan ik aan de slag! Er moet nog geschilderd worden en waarschijnlijk een nieuwe vloer erover heen. Van me ouders het ik  voor mijn verjaardag de inrichting van mijn kamer gekregen, wat erg handig is.

Volgend jaar moet ik twee keer een half jaar stage lopen, waarvan een stage in het buitenland. Ik zou erg graag naar Noorwegen willen en ben dus al gaan zoeken. Er is daar een groot instituut die onderzoek doet naar o.a. biodiversiteit(wat mij interessant lijkt). Op die site stond een link naar twee grote onderzoeken (die wel gelinkt zijn aan dat instituut), één over de wolf en één onderzoek over de lynx. Nu waren deze sites alleen in het Noors(er stond wel een Engelse vlag maar als je daarop drukte gebeurde er niks), gelukkig heb ik een oom en tante in Noorwegen wonen dus heb ik die sites doorgemaild naar hun met de vraag of zij er even naar willen kijken. Ze zouden dit weekend even naar de sites kijken, ik ben benieuwd of het wat is.

Voor de andere stage heb ik een maandag een gesprek met een docent van school, zij is contact persoon van Ouwehands dierenpark, het lijkt me leuk om in een dierentuin stage te lopen. Om te helpen met een inrichting van een hok of een verbetering. Het is erg moeilijk om bij een dierentuin stage te kunnen lopen, ik hoop dus dat die docent dus misschien met meerdere dierenduinen contacten heeft waar ik contact mee kan opnemen.
Nog even afwachten dus.

Nu heb ik het al een paar keer gezegd maar deze keer probeer ik het wel een beetje bij te gaan houden. Ik heb al een paar keer gehad dat ik iets in me hoofd kreeg om hier te gaan schrijven, maar dat gebeurd dat wanneer ik in bed lig of op de fiets zit. Omdat ik nu weer een begin heb gemaakt gaat het schrijven misschien ook weer makkelijker.

Jullie merken het wel weer.

Liefs,

 

 Vergeten!

01:55 PM, 17/10/2010 .. 0 comments .. Link

Heey allemaal,

Omdat het zo lang is geleden dat ik wat had geschreven op mijn blog wist ik mijn wachtwoord niet meer, ondertussen had ik ook een nieuw e-mailadres dus ik kon me wachtwoord ook niet meer opvragen.
Nu een anders site gevonden die precies dezelfde lay-out heeft om verder te gaan.
Mensen die mijn andere stukken ook willen lezen kunnen naar deze site gaan:
http://rarewezensdiejongens.blogsnel.nl/About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Ben ik weer
Vergeten!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer