Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Untitled Home | Profile | Archives | Friends

Sir Paul rocks!10/12/2009

Ik heb het uiteraard over Sir Paul McCartney die gisteren een fantastisch concert gaf in ons landje. Ik vond het echt ontzettend indrukwekkend om één van de belangrijkste artiesten ooit live te zien. Respect voor de oude man! Hij had duidelijk heel veel plezier, daar op dat podium en dat wist hij over te brengen naar het hele Gelredome. In het begin stond iedereen rustig op z'n plekje te klappen, maar naarmate het einde dichterbij kwam en steeds meer geweldige beatles-nummers de revue passeerden gingen zelfs de vele opa's en oma's in het publiek volledig los!

 

Misschien wel de laatste keer in Nederland, maar hopelijk niet! Het was een feestje en ik ben blij dat ik erbij aanwezig mocht zijn.

 

all we are saying

is give peace a chance...

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Klimaattop8/12/2009

Mooi woor is dat toch: klimaattop. Het is een woord wat een soort natuurlijke autoriteit uitstraalt. Alsof het belangrijker is dan andere woorden. Toch kllinkt het niet zo lekker als je het uitspreekt. Dat komt natuurlijk omdat het weliswaar als één woord geschreven is, maar je het niet zo kunt uitspreken.

 

Maar goed; ik dwaal een beetje af van de inhoud (komt wel vaker voor!). De klimaattop, dus. Wat kunnen we daar nu al over zeggen? Het is een spannende tijd, dat is zeker. Hoe spannend het precies is weten we echter pas over 10 dagen. Wat gaan we nu écht bereiken in Kopenhagen?

 

Ik heb eerlijk gezegd een beetje medelijden met Obama. Ik heb namelijk nogal bewondering voor deze man en het is duidelijk dat hij zich in een vrij onmogelijke spagaat bevindt. Aan de ene kant vertegenwoordigd hij het land waar mensen geen boodschap hebben aan het klimaat. Ik bedoel; probeer jij maar 's een Amerikaan zijn derde SUV te ontzeggen terwijl ze wapens verkopen bij de Walmart... je moet maar durven! Aan de andere kant staan de andere grote machthebbers der aarde die, na de weigering van de USA om het Kyoto-protocol te ondertekenen, nu echt wel eens daden van meneer Obama willen gaan zien.

 

Het venijn zit 'm zoals altijd in het staartje. Het is nu afwachten wat de groten der aarde (én Nederland natuurlijk!) uiteindelijk gaan beslissen voor onze nu nog prachtige wereld. Ik wacht met spanning af tot 18 december!!!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Respect!7/12/2009

Ik wil dit blog graag beginnen met iets wat me al lange tijd erg dwarszit, namelijk het gebrek aan respect in onze samenleving. Er is veel mis in Nederland; het respect voor elkaar is vaak ver te zoeken. Ook in 'Den Haag' is dit niet anders. Ik ben absoluut van mening dat onze politieke leiders hier een voortouw in moeten nemen. Elkaar beledigen en proberen elkaar het leven zuur te maken is niet het goede voorbeeld! Het is natuurlijk de vraag of 'de mensen in Den Haag' uberhaupt als voorbeeld kunnen dienen voor de bevolking van Nederland aangezien zij zeker geen afspiegeling zijn van diezelfde bevolking, maar zij kunnen het allicht proberen!

 

De weg naar een gezond en gelukkig Nederland ligt niet in het beldigen van andersenkenden, niet in het verbieden van tradities die misschien niet de jouwe zijn.

 

Heb respect voor elkaars opvattingen, voor elkaars geloof, voor elkaars kleding, voor elkaars tradities. En bovenal: heb respect voor elkaar als mens.

 

Amen!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer