Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Hoevenaar Art Home | Profiel | Archief | Vrienden
Kunstenaars in het geslacht Hoevenaar, een nederlandse familie door de eeuwen heen. Kunstschilders, klokken- en instrumentmakers en glaskunstenaars.

Welkom op de Weblog van Hoevenaar ArtWednesday, May 31, 2006

Welkom op deze site. Met deze site wil ik een verzameling aanleggen en delen van alle (kunst-) werkstukken van leden van mijn (voor-) familie, het geslacht Hoevenaar. Van dit geslacht verschijnen de eerste namen in de archieven en wel in de regio Vianen/Culemborg rondom het jaar 1430. Het geslacht komt vanuit Culemborg in Utrecht en Amsterdam terecht en verspreid zich later ook in Den Haag en Rotterdam. De Hoevenaars uit dit geslacht brachten bekende kunstschilders, klokken- en instrumentmakers en glasgraveerders voort, waarvan menig werk te vinden is in musea en geregeld verschijnt op nationale en internationale veilingen.

Vanuit eigen verzamelde gegevens zal ik de site de komende tijd verder aanvullen en hoop ik dat ik via deze site aanvullingen binnenkrijg.

1 Reacties | Reageren | Permanente Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer