Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Hollywood! Waarom deze naam? Omdat het leven een film is!

About Me

Verandering lijkt altijd zo ver weg, maar het gaat om de stap, de eerste stap om je toekomst bereikbaar te maken. Dan is de koers pas vooruit, je doel dichterbij dan ooit.
Home | Profile | Archives | Friends

Mijn kreidler - 17:01, 28/9/2015

Als kreidler fan moet je af en toe toch even je praten over je hobby. Vandaar deze post. De mensen die mij kennen weten dat ik over alles wat mij interesseert schrijf. Deze blog heb ik al lang niet meer gebruikt. Op een gegeven moment ben ik overgegaan op facebook, maar ik vind een blog toch handiger. Het ligt me meer. Dus ik zal dan ook meer gaan bloggen dan dat ik op facebook berichten plaats. Wel zal ik facebook blijven gebruiken om mijn blog posts te delen. Dat is het fijne van facebook; dat je al je vrienden gemakkelijk kan bereiken.

Waarom ben ik kreidler fan? Zoals de meeste mannen die hun tienerjaren in de jaren 60 of 70 hadden kennen kreidler maar al te goed. Het is een van de bekendste brommermerken uit die tijd. Ik zal zelf had een kreidler en was helemaal weg van mijn brommer. Ik deed hem opvoeren en reed er dagelijks ettelijke kilometers mee. Ik heb er veel plezier van gehad. De laatste jaren zie je ze steeds meer rondrijden. Dat zijn overigens geen 16 jarigen, maar 55 plussers die terug willen naar hun jeugd. De roerige jaren 60 of 70. Dat je rond je 50ste steeds meer over het leven ga nadenken en dat het zo kort is laat je teruggaan naar je jeugd. En wie wil dat nou niet. Uiteindelijk is dat natuurlijk niet mogelijk, maar je kunt wel doen alsof. En als je weer op die brommer kruipt krijg je toch weer een beetje dat gevoel toen je jong was. Dat is eerlijk gezegd ook de reden voor mij om weer op die kreidler te kruipen. Daarnaast zijn er veel mannen die die passie met mij delen. Ik zit dan ook bij een brommerclubje. Mannen die toen geen brommer hebben gereden zullen het misschien niet begrijpen, maar laat ik het zo stellen het wekt in ieder geval veel sentiment in je op. Als 16 jarige; zijn behalve meisjes, brommers het meest interessant. Hoe dan ook hier is de link naar de oltimer brommer club waar ik bij zit.

Heb je ook een kreidler of een andere brommer neem dan eens contact op. We zijn blij met iedereen die onze passie deelt. Een belangrijke tip. Sluit je brommer altijd goed af. Het liefst met een kettingslot. Ik heb het te vaak moeten zien de laatste tijd dat iemand van ons zijn oude brommer verliest door diefstal. De brommers zijn ook bij dieven steeds populairder. De meeste van ons hebben er ook enorm veel tijd in zitten en de verzekering schiet altijd te kort. Al ben je zo goed verzekererd. Koop een goed gekeurd brommerslot. Die moet een kettingslot zijn. Het liefste een van minmaal 120 cm lang, want je moet je brommer er natuulijk mee vastleggen.

Hieronder een filmpje van een geretaureerde kreidler. Heel goed gedaan. Echt top!


0 Comments | Post Comment

Hollywood! - 13:41, 19/5/2009

Hollywood leek me een leuke titel voor een blog. Zeker omdat ik erg gesteld ben op de hollywood films. Ook het sterren leven interesseert me. Verder is het hele leven een verhaal. Sommige noemen het ook een spel. Ik zie het wel iets anders. Het is een film een film die je deels zelf kunt invullen. Deels met dromen. Niet iedereen kan zijn dromen waar maken, maar ik probeer het toch. Veel hiervan zal ik ook mijn blog plaatsen, zoals gebeurtenissen in mijn leven. Hopelijk kan ik jullie interesseren met mijn blog. Ik schrijf namelijk graag.


0 Comments | Post Comment
Hosting door HQ ICT Systeembeheer