Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Hondenvoer

Description

Alles over Hondenvoer


My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends

De "Juiste beslissing"

De juiste beslissing nemen bij het aanschaffen van honden

De meeste mensen hebben de film 101 dalmatiërs wel eens gezien of een andere honden film gezien, zoals bijvoorbeeld Turner and Hooch.

Wat hebben deze 2 films nou gemeen ze gaan allebei over honden. Daarnaast zie je ook nog eens de band tussen de mens en de hond. Na het zien van deze films smelt je helemaal weg van de lieve hond (en) die je hebt gezien in de film.

Aan de hand van het gezien te hebben van de bovengenoemde films schaffen sommige mensen ook een puppy aan. Wat veel mensen op dat moment nog niet realiseren is dat puppies niet altijd puppies blijven. Maar dat ze op een geven moment ook groter worden.

Puppies brengen daarnaast ook nog eens een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Want op het moment dat je een pup neemt, zonder echt na te hebben gedacht over de verzorging. Kan het de komende jaren knap druk worden in u huis door het gedrag dat een pup vertoont. Maar al met al ga je zeker een leuke tijd met je pup tegemoet. Je gaat amusement met hem beleven en veel leuke dingen met hem doen.

Honden kan je net als mensen groente en fruit geven, maar ook is er een gelegenheid om brokken te geven. Vlees is voor honden veel gezonder en veel beter. Het beste voor de hond is als hij niet dezelfde voeding krijgt als bij mensen het geval is. Mensen eten is beslist geen voeding voor honden. Daarnaast is het ook nog eens heel slecht voor de hond. De gevolgen die een hond kan krijgen van het eten van hetzelfde voeding als mensen zijn  darm- en maagklachten, ontlasting en meer. Het beste is om je hond gewoon hondenvoeding te geven zoals rauw vlees en brokken.

Bekijk hier hondenvoer


Posted: 11:00, 18/6/2014
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer