Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
HuizeVanAlff

Home - Profile - Archives - Friends

Ook wij hebben nu onze eigen weblog

Posted on 13/12/2005 at 09:30 - 1 Comments - Post Comment - Link

 

Vandaag mijn eigen weblog aangemaakt. Of beter gezegd: onze weblog: Huize Van Alff. Wij wonen met z'n vijven in deze eensgezinswoning. Wij zijn: mama Anita, papa Richard en onze drie dochters Julia (8), Wies (6) en Pien (3). Heel gezellig voor Richard zoveel vrouwen om hem heen.

 

Julia en Wies zitten op de Zonnebloemschool in Den Haag, Juul in groep 5 en Wies in groep 3. Kleine Pien zit nu nog op creche Teddy Bear, maar het liefst zou zij morgen al naar school gaan. Ze kan bijna niet wachten. Na de meivakantie in 2006 is het dan zover, ook dan gaat zij naar school!

 


Onze opbouw in aanbouw

Posted on 13/12/2005 at 08:30 - 0 Comments - Post Comment - Link

 

 

In de vrije weekeinden is met name Richard druk bezig met klussen aan onze dakopbouw. Begin april is gestart met het plaatsen van de opbouw (zie foto) en na diverse tussenpozen konden wij zelf beginnen met de afwerking. Het begint er nu aardig op te lijken. Julia slaapt sinds afgelopen zondag boven in haar nieuwe paars/lila kamer. Helemaal leuk! Komend weekend gaan we onze slaapkamer naar boven verhuizen en daarna kan Wies doorschuiven naar onze oude slaapkamer. Pien blijft in de kamer die ze nu nog met Wies deelt. Heerlijk, kunnen we eindelijk orde scheppen in die enorme chaos. Lekker schoonmaken en opruimen!

 

Als dit allemaal klaar is blijft er toch nog genoeg te doen, hoor. De badkamer in onze nieuwe slaapkamer moet nog helemaal gedaan worden, de wanden van het trappenhuis moeten worden geschilderd en de trap. Dus we zullen ons de komende tijd zeker niet vervelen.


Hosting door HQ ICT Systeembeheer