Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Verslag exploratieweek 1

The last day

Goedemorge morge goedendag!

 

Het is nu 10.15: we zijn allemaal weer vroeg uit ons bedje gekropen om er vandaag weer stevig tegenaan te gaan. Het is immers de laatste dag en hoewel we het echt een leuke week vonden, het heeft ons toch wat uitgeput. We zijn dus blij dat deze dag is aangebroken. Vandaag moeten we ons visueel dagboek presenteren en onze kaft met opdrachten afgeven. We zijn best wel trot op onszelf. Het resultaat mag er best wezen  Nu gaan we de finishing touch nog aanbrengen en dan is het afwachten tot 13.30: DE PRESENTATIE, pompompom! We vonden het een fijne week en een toffe groep. Een leuke ervaring!

 

xxx

10:11 - 28/11/2006 - comments {0} - post comment

Dag 4

Hallo allemaal,

 

Vandaag de voorlaatste dag van de exploratieweek!! We beginnen allemaal te voelen dat het een vermoeiende week is. Toch zijn we tevreden met het resultaat dat we behaald hebben tot nu toe. Sommigen onder ons hebben nieuwe kantjes van zichzelf ontdekt, bijvoorbeeld dat we toch nog creatiever zijn dan we eerst dachten. We hebben vandaag ondervonden wie samen als een team een goed resultaat wil bereiken en wie niet.

Vandaag heerste er een goed groepsgevoel. We hielpen elkaar met de creatieve opdrachten, namelijk het dagboek en het moodboard. Wanneer iemand even vastzat, kwam een ander groepslid helpen. Zo hebben we vandaag ons visueel dagboek van de drie dagen afgekregen én hebben we ook ons moodboard gemaakt. De overheersende sfeer van dag 1 was redelijk chaotisch. Dit vinden we terug op ons visueel dagboek. Dag 2 stond dan weer in het teken vaneen rustige werksfeer. Dag 3 staat in het teken van het overheersende groepsgevoel, maar er zijn ook veel tegenstrijdige gevoelens opgeborreld. daarom is ons visueel dagboek van dag 3 in zwart-wit.

Van andere groepjes kregen we veel positieve kritiek op ons visueel dagboek. Dit was een boost voor ons zelfvertrouwen en zo kregen we weer energie om er tegenaan te gaan. Alle opdrachten zijn nu reeds beeïndigd, zodat we morgen rustig de tijd hebben om de laatste puntjes op de i te zetten en om alles te evalueren. We hopen dat ons harde werk beloond zal worden.

 

Tot morgen!

 

Groetjes

 

The Jokers

 

15:53 - 27/11/2006 - comments {0} - post comment

Dag 3

Hallo iedereen!

nadat we gisteren een gesprek hebben gehad met onze begleidster zijn we er vandaag weer ingevlogen. Eveline en Anouck hebben de hoofdopdracht afgewerkt. Hierna zijn ze begonnen met dag 1 van het visueel dagboek. Evi en Tine hebben voor de opdracht van medialeer gezorgd, terwijl vincent zijn best deed om de opdracht van Engels tot een goed einde te brengen. Soufiane zal dit weekend de opdracht van Frans afwerken en een enquête afnemen.

De opdracht van sociologie werd samen door Evi en Tine afgewerkt. Daarna zijn zij begonnen met dag 2 van het visueel dagboek.

 

Tot maandag!

14:54 - 24/11/2006 - comments {0} - post comment

De foto's!

Dir is het adres waar je foto's kunt bekijken: http://www.bloggers.nl/albums/Groep011/

 

Greetz

17:51 - 23/11/2006 - comments {0} - post comment

Update dag 2!

Zoals al eerder vermeld zijn we deze morgen om 10:00 in het EMI gestart aan onze taakverdeling en opdrachten. Anouck en Eveline hebben aan de hoofdopdracht gewerkt (de taak voor bronnen). Deze is bijna af.Vincent heeft zich met fotoshop kunnen uitleven op de taak van Engels, Evi en Tine hebben de taken van economie en sociologie opgesplitst en hebben hier afzonderlijk aan gewerkt. Soufiane heeft aan de opdracht voor Frans gewerkt.

Morgen afspraak om 9:00 aan het EMI om alle opdrachten af te werken en te beginnen aan het dagboek!

17:32 - 23/11/2006 - comments {0} - post comment

The Jokers: Dag 2

Hoi allemaal!

 

Vandaag hebben we om 10u in het EMI afgesproken. Daar hebben we alle taken netjes verdeeld. Dan zijn we allen enthousiast aan de slag gegaan.  Spaans, Duits, en de enquete (de vragen) zijn zo goed als klaar. De rest is in de running.

 

Greetz

11:46 - 23/11/2006 - comments {0} - post comment

The Jokers: de eerste dag

Hallo allemaal,

 

Er was eens een grote aula vol met mensen die van niets wisten. Het was zeer gezellig totdat de grote boze wolf kwam. Iedereen keek zwijgend naar haar. De wolf kon praten, WOW! Ze heeft ons opdrachten gegeven. En we hebben een week tijd om deze opdrachten op te lossen anders zou ze ons opeten. We zijn vandaag dus angstig aan deze taken begonnen en hopen dat we deze zo goed mogelijk zullen oplossen, zodat we in leven blijven. Je hoort nog van ons!

 

CIAO!

12:01 - 22/11/2006 - comments {1} - post comment

Description
Dit is het weblog van Vincent fraussen, Eveline Symoens, Anouck Oudermans, Evi de Kam, Soufiane Toufali, Tine Coumans.

Home
User Profile
Archives
Friends

Recent Entries
- The last day
- Dag 4
- Dag 3
- De foto's!
- Update dag 2!

Friends
Hosting door HQ ICT Systeembeheer