Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

ISO 14001 Certificaat


Waar te beginnen bij duurzaam ondernemen?

Home | My Profile | Archives | Friends

Duurzaam ondernemen

Posted at 08:22 on 17/7/2013

Meer dan ooit wordt de focus gelegd op duurzaam ondernemen. Om niet achter te blijven bij concurrenten ben je als bedrijf dan ook genoodzaakt hier in mee te gaan. Makkelijker gezegd dan gedaan, want hoe pakt u dit aan? Waar te beginnen? 

Bij duurzaam ondernemen wilt u zorg dragen voor onder andere het milieu. Dit kunt u als onderneming doen middels het ISO 14001 Certificaat. Hiermee laat u zien dat u het milieu belangrijk vindt. Maar er zijn meer voordelen. Met het ISO 14001 certificaat verloopt een (milieu)vergunning op hoofdzaken (VOH) gemakkelijker en hebben banken en financiers meer vertrouwen in uw organisatie. Ook mogelijke fusiepartners en overnamekandidaten hechten waarde aan ISO 14001, het geeft informatie over de milieuhistorie en het huidige milieubeleid van uw organisatie. Via een milieumanagementsysteem wordt structureel aandacht besteed aan milieu in de bedrijfsvoering. Hierbij staan twee belangrijke uitgangspunten centraal:

- Voldoen aan wet- en regelgeving en het beheersing van milieurisico’s.
- Streven naar een permanente verbetering van de milieuprestaties van uw organisatie.

ISO 14001 biedt een goede systematiek om aantoonbaar de impact op het milieu te beheersen en te verminderen. Het gaat daarbij niet alleen om de milieueffecten verbonden aan de eigen bedrijfsactiviteiten, maar ook degene die gekoppeld zijn aan producten en diensten die worden geleverd. Daarmee is ISO 14001 een bewijs van goed milieumanagement en verantwoorde ketenzorg.

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer