Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Just Keep Going

Mijn Blog - gemaakt voor onder andere school. Hierin zal ik regelmatig deze blog bijhouden en jullie dingen vertellen over mijn leven en dingen die mij interesseren.

Korte Update.

Dus... We zijn inmiddels weer een paar weken verder. We hebben maandag een tussentijdse presentatie... We zouden dus al heel ver moeten zijn met ons Merk-Ik. Nou niet dus. Ik zit helemaal vast. Op dit moment kijk ik naar buiten. Wat zie ik? Auto's rijden voorbij. Bussen vol met studenten. Het winkelcentrum van Presikhaaf. Niet echt dingen die mij interesseren.

Just Keep Going.

Dat wordt mijn slogan...

Misschien een eerbetoon aan mijn moeder? Het is tenslotte een heel groot deel van mijn leven. Maar is dat dan wel zo'n goed idee? Ik denk er nog wel over na. Maar als ik het daarover doe. Wat dan? Uitleggen wat er gebeurd is? Ik denk eigenlijk dat dit wel werkt! Dan ga ik nu weer verder met mijn opdrachten!

- Korte update.

Mijn Merk-Ik Dus...

2 weken geleden, begon ik aan mijn nieuwe opleiding. Na vorig jaar gestopt te zijn na 1 week, was dit best wel 'spannend'. Vrijdag 29 augustus was de introductie. Leuke klas enzo. Maar het 'echte leven' begon pas 1 september. De eerste echte schooldag. Lange dag meteen hoor. 8:45 tot 17:30 met maar 2 vakken. DICA en MMD, onze vakken voor dit blok, dat 9 weken duurt. Multimedia Design dus, het vak waar ik dit nu voor schrijf. We moeten voor dit vak uiteindelijk ons Merk-Ik presenteren. Wat houdt dat eigenlijk in? Dat Merk-Ik? Nouja... Ik weet het zelf ook nog niet zo goed... Het doel is denk ik om jezelf te leren kennen. Wat zijn jou sterkste punten. Uhm. Ja, wat zijn mijn sterkste punten? Doorzettingsvermogen? Nieuwsgierigheid? Eigenwijsheid? Ik denk dat ik maar ga voor doorzettingsvermogen. Er is veel gebeurd in mijn jeugd en ondanks dat ga ik toch door. Ik denk dat dat een heel groot deel is van wat mij gemaakt heeft tot wie ik nu ben. Ik ga niet in detail, de meeste mensen die dit straks lezen die weten al wat er is gebeurd. Nu zitten we alweer in week 2. We hebben verschillende opdrachten al uitgevoerd en nog steeds weet ik niet precies wat ik wil doen. We moeten onszelf presenteren als een merk... Met een naam en alles er om heen. Ik denk dat deze blog mij wel gaat helpen om wat interessante dingen over mezelf los te laten. En niet alleen dat, maar ook mezelf helpen. Helpen met mijn problemen. Want ja, niet iedereen is 'perfect'? Zijn er perfecte mensen op deze wereld? 'Perfect', het is een raar begrip. Want niets is toch perfect? Achja, ik denk dat dit iets is voor een nieuwe blog.

Het leven is anders nu.

Doorzettingsvermogen...

'Just Keep Going'!

Mijn Merk-Ik Dus...

Hosting door HQ ICT Systeembeheer