Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Informatica

• 18/12/2005 - RAMBooster 2

Automatisch het geheugen vrijmaken

Veel computers zouden profiteren van wat meer RAM-geheugen. Niet iedereen kan zich echter extra geheugen veroorloven of weet hoe het moet worden geοnstalleerd. RAMBooster weet het maximale uit uw huidige systeem te halen. Het programma is klein, eenvoudig ιn gratis. RAMBooster houdt uw RAM-geheugenverbruik in de gaten en maakt ruimte vrij die wordt ingenomen door afgesloten schermen en programma's die onnodig op de achtergrond draaien.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 18/12/2005 - myWIFIzone 2

Misschien kunt u omwille van technische redenen uw WiFi-netwerk niet beveiligen of behoort enkel de gemakkelijk te kraken WEP-encryptie tot de mogelijkheden. En toch wil u niet dat vreemden toegang krijgen tot uw draadloos internet. In zo'n gevallen biedt myWIFIzone toch een manier om de toegang tot uw netwerk af te sluiten voor jan en alleman.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 18/12/2005 - TweakNow RegCleaner 2.6.5

Eenvoudig het Register opschonen

Windows stopt cruciale informatie over applicaties in het Register, maar na verloop van tijd kan dit vollopen met overbodige gegevens, bijvoorbeeld omdat de betreffende programma's al lang zijn verwijderd. Met RegCleaner kunt u het data-afval op de stoep zetten, zodat uw besturingssysteem weer wat sneller draait.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 18/12/2005 - PC Wizard 2006 1.66

PC Wizard is een zeer uitgebreide suite van systeemtools. Het programma kan u veel vertellen, gaande van hardware-informatie tot software-instellingen. Daarnaast zijn er ook enkele benchmarks beschikbaar die u op uw pc kunt loslaten.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 15/11/2005 - MS Office 2004 voor OS X klaar voor introductie


Microsoft is klaar met de ontwikkeling van Office 2004 voor Mac OS X en start de massaproductie van de software. De nieuwste versie van het Office-pakket voor het Apple-platform moet in mei in de winkelrekken liggen. Office 2004 voor Mac OS X is sneller geworden en kent een notitie-uitbreiding in Word en een speciaal Project Center voor het organiseren van projecten. Prijzen voor het nieuwe softwarepakket zijn nog niet bekendgemaakt. De huidige standaardversie van Mac Office gaat nu voor 399 dollar over de toonbank; een studentenversie kost 149 dollar. De Professional-versie kost 499 dollar en is uitgebreid met Virtual PC voor de emulatie van een x86-pc op een Mac. Microsoft heeft kort geleden nog laten weten zich voor te kunnen stellen dat het nog jaren software zal schrijven voor het Mac OS X-platform. Het bedrijf bekijkt dit proces echter opnieuw na elke grote softwarerelease.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 5/11/2005 - Winzip


November 1, 2005: WinZip 10.0
Better Compression, Enhanced Productivity Features, and an Automation Tool for Data Backups


Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 2/11/2005 - Opdracht

Deze blog is gemaakt als opdracht voor het vak informatica.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Nieuwste ontwikkelingen op het gebied van software

Links

• Home
• View my profile
• Archives
• Friends
• Email Me
• My Blog's RSS

Friends

Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer