Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
De belevenissen van de Saarlooswolfhond Iraya

Home - Profile - Archives - Friends

Het heeft even geduurd....!

Posted on 16/3/2006 at 20:30 - 2 Comments - Post Comment - Link

Het heeft even geduurd, maar Marcel en Simone hadden het ook zo druk, inmiddels is mijn maatje Abbey hier ook komen wonen. Abbey is een leonbergermeid van nu 14 weken oud, dus wel even vier weken jonger dan ik. Simone vind vaak dat ik véél te hard speel met Abbey, maar dat valt best wel mee vind ik zelf. Abbey kan best goed van zich af bijten als ze het er niet mee eens is. Wij zijn dus aan elkaar gewaagd zegt de baas, maar ik ben wel veel sneller en ik kan ook al heel goed klimmen. Marcel en Simone hebben speciaal voor mij een kammerkennel gemaakt, deze bestaat uit panelen van 1.20 bij 1.00 m. Ik heb dus nu een huis van 3 meter lang en 1 meter breed. In de ene hoek hebben ze mijn mand neergezet. Al na een paar dagen heb ik laten zien hoe goed ik kan klimmen, Simone kwam s'morgens beneden en vond mij heerlijk slapend op de bank aan. ik had alles heel gelaten. goed hé.

Marcel vond het heel knap van mij dat ik zomaar over die hoge panelen kon klimmen en zei dat dit door mijn wolvennatuur komt.

Toen heb ik besloten om iedere nacht eruit te klimmen. in het begin hebben ze een paar oude dekbedovertrekken over mijn hol gespannen, maar daar laat ik mij echt niet door tegenhouden!!

Ik merk ook dat er in zo'n nacht als iedereen slaapt heel wat te beleven valt, er zijn altijd dingen die ik kan pikken en versnipperen, dat is mijn grote hobby.

Alleen die baasjes hé!! ze hebben nu weer iets nieuws gevonden. ze hebben de bovenkant van mijn hol nu afgedekt met stevig gaas, ik kan nu s'nachts niet meer uit mijn hol. Maar toch verzin ik iedere keer weer iets anders. Vandaag kwam ik er achter dat als je bij de achterdeur op je achterpoten gaat staan je heel gemakkelijk bij de klink kan komen. het enige wat je dan nog maar hoeft de doen is de klink naar beneden te duwen en de deur gaat open. Ook de rest van de hondenfamilie vind dit leuk want we kunnen nu met z'n allen buitenspelen als we daar zin in hebben.... kunnen we lekker gaten graven en op de tuintafel klimmen. Helaas durven de andere honden dit niet, maar ik laat me echt niet tegenhouden, want het uitzicht over de tuin is mooi, van hieruit kan ik dan ook alles in de gaten houden.

Ik heb vandaag een foto van mij erbij geplaats, zodat jullie weten wie ik ben.  Tot binnenkort, dan laat ik een foto van mijn maatje Abbey zien en zal ik ook een foto plaatsen van mijn hol.... echt gaaf om hier te mogen wonen..

 

groetjes,

 

Iraya


Thuiskomst

Posted on 19/1/2006 at 22:35 - 1 Comments - Post Comment - Link


Hoi, Ik ben Iraya, Ik ben een Saarlooswolfhond.
Vanmiddag rond 14.00 uur arriveerde ik met mijn nieuwe baasjes Marcel en Simone in mijn nieuwe huis.

Ik was een klein beetje ziek geworden tijdens de autoreis, maar ik heb maar één keer moeten spugen, dus dat valt wel mee... toch!

Toen wij thuis kwamen mocht ik met de andere bewoners van het huis kennis maken. De kinderen Stephanie, Kimberley en Michael en de andere honden Nick, Joni, Ivana en Nanda.... drie collies en een Leonberger. Het is dus een drukke bedoening hier, maar wel erg gezellig.

Ik voel me hier al echt thuis. eerst heb ik bijna de hele middag geslapen om uit te rusten van alles wat ik tot nu toe heb meegemaakt, Daarna werd ik uitgelaten en kreeg ik eten. Ik had best wel trek gekregen dus heb ik bijna alles opgegeten.

Ze vonden mij erg braaf en werd lekker aangehaald dus ik doe het goed.

Vanavond heb ik laten zien dat ik heel goed kan spelen.. lekker knokken met de andere honden en ze hebben hier héél véél speelgoed, Ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen, Ook de stoelen smaken erg lekker, maar daar is het baasje minder blij mee, want de stoelen zijn nog van oma geweest en wel 40 jaar oud....Misschien een keer als ze niet kijken?

Nu heb ik net om 22.00 uur mijn laatste avondmaal gekregen, maar het baasje zegt dat er nog vele zullen volgen dus heb ik maar meteeen weer alles opgegeten en werd ik uitbundig geprezen voor deze prestatie van formaat!

Nu geloof ik dat ik mijn gekken uurtje krijg, en dat is toch wel erg leuk hoor voor het slapen gaan.

Morgen vertel ik weer verder wat ik zoal meemaak en hoe de eerste nacht gegaan is..... tot morgen!!!


Hosting door HQ ICT Systeembeheer