Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Diary

• 13/4/2006 - Shoptime

Goh ik dacht, laat ik maar weer eens gaan schrijven! Beetje de mensen op de hoogte houden, snapje? Nou, nu ben ik aan het schrijven en dan weet ik niks meer! Zul je altijd zien! Ooh, wacht! In Zwolle is vorige week donderdag een nieuwe H&M geopend! Ik ben er jammer genoeg nog niet geweest maar ik ben al wel wat aan het regelen..met een vriendin die in Zwolle woont.. altijd handig hè! Ik heb van haar trouwens gehoord dat ze er alleen maar dameskleding hebben make-up en accesoires! Dus mannen en kinderen wensen ze niet binnen daarzo..grapje! Ik denk overigens wel dat dat er nog bij komt maar dat zemisschien tijd te weinig hadden ofzo dat er al 2000 mensen elkaar plat stonden te drukken voor de deur..hahhaa.Maar toevallig (haha grappig..) ben ik een dame (uchh) en dus kan ik wel naar de H&M!

 

Met koninginnedag is het trouwens ook wat zeg! Wodt het op zaterdag gevierd! Maar aan de andere kant is het ook wel lollog want dan kan je tenminste feesten en hoe je niet de volgende ochtend al weer aan het werk...!! Ik heb dan ook afgesproken dat we op de grond kouwe billen gaan krijgen door spulletjes voor het goede doel ( dat wij kunnen shoppee) gaan verkopen.. ik heb al veel kleren, een enorme berg, en mijn vriendin 2 dozen met speelgoed dus ik denk dat we daar wel een miniscuul stringetje van kunnen kopen..Neejj.. hopelijk zit het mee en hebben we 30 eurootjes of iets in die richting..alhoewel is een euro ook richting de 30 euro als je het groot wilt inzien..hmmmm.. minder.

 

Maar nu ben je weer eventjes ge-update van mijn bestaan hier op aarde..haha

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 15/2/2006 - De doorbraak

Nou, ik heb een week geleden een belsuit genomen dat ik wel naar het valentijnsgala ga maar dan zonder jongen maar met de single meisjes van de klas (en ja, die zijn ook leuk). Ik heb ook al een jurk, een hele leuke met een haltertopje en tot de knieen en dan op je buik zit ie helemaal gerimpeld! Heel nice..

 

Vrijdagavond voor het gala gaan Simone en ik naar Marique en Roos toe om een beetje te tutten en te kletsen enzo..Na het gala blijft Simone bij mij logeren tot zaterdag en dan moeten we wel vroeg opstaan want ze heeft een voetbalwedstrijd zaterdag..Woeehaaaaah..gaaap! "verkeerde doel", "ooo, zijn we van goal verander?", "Wanneer is het rust?" whahah ik zie het al voor me want we gaan natuurlijk niet echt slapen natuurlijk, dat snap je zeker wel! whaha ik lig in een deuk?

 

En dan hadden we bedacht dat ik dan meega en dan slaap ik die nacht bij Simone! Leuk he! Vooral voor haar zusje Karin want die vond het geloof ik wel leuk dat ik er was de vorige keer..! :p

 

Enne.. Simoontje, als je dit leest? Hoe staat het ermee? Whhaaahaa...srry had ik eventjes zin in..!

Enne.. Karin? Zullen we weer op simone haar bed gaan liggen?

 

Naja... meer heb ik niet echt op te schrijven..

Ik ga naar het gala zonder jongen met vriendinnen met een leuke jurk en met leuke schoenen (had ik nog niet verteld maar ik heb ook nieuwe schoentjes! :-) ) met voor en na pret!

De doorbraak is gedaan..

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 25/1/2006 - Twijfel, twijfel, twijfel...

14 februari. Wie kent het niet! Valentijnsdag...(zucht) En bij ons op school is er een valentijnsgala.

Vorig jaar ben ik niet geweest, maar dit jaar zou ik eigenlijk wel willen gaan. Probleem 1: ik ken geen leuke jongen met wie ik wil gaan. Probleem 2: ik heb geen jurk. Allebei de problemem zin op te lossen, ik weet het maar ja..Ik weet het niet! Ik denk er nog maar even over na, en anders sla ik nog maar weer eens een jaartje over. Twijfel, twijfel, twijfel...

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 24/1/2006 - nu weet ik hoe dat voelt..

Soms vertelt iemand je wat en dan denk je: hoe zou dat voelen...?? Ik had al vaker mensen gehoord die over onderkoeling praatten maar ik dacht dat zal wel meevallen..

Nou, vandaag moesten we door door het dorp fietsen voor wiskunde en dan de verschillende gebouwen van wiskundige figuren onderscheidden.

Koud, Koud Koud en nog een Koud!

Helemaal bevroren, de speurtocht niet afgemaakt omdat iedereen in ons groepje het helemaal gehad had, kwamen we op school. Ik zakte bijna door mijn knieen heen, voelde niks meer in mijn tenen en had buikpijn. Moesten we naar drama, naar het bijgebouw (!) dat was dus nog een keer door de kou..

Kom ik daar, moest ik van de leraar op de bank gaan zitten voor de verwarmingmet een dubbele deken om me heen, kopje thee erbij. Bibberend en klappertandend een half uur lang, toen ging het wel weer. De rest had natuurlijk niks zodat het wel opviel..maar goed, ik kan er niks aan doen hè?!

De leraar zei dat ik onderkoeld was. Weet je ook weer hoe dat voelt..

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 20/1/2006 - Ouders

Oké, klein raadseltje, iedereen heeft het en je bent erdoor gemaakt. Rara, wat is dat? Goed!

Ouders...

Denk je dat ze zich voor ze interesseren..Kom ik thuis van school is het eerste wat ze vragen: 'Heb je nog cijfers?' Ik zeg ja, vertel het, vragen ze of ik nog huiswerk heb!!

Ik dacht echt bij zelf..%$#  Naja..laat ook maar.

 

Nou, verder heb ik niet echt meer meegamaakt.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 17/1/2006 - Breekweek

Op school hebben wij breekweek, ook wel genaamd braakweek.

Dat is een week waarin je allemaal repetities. Dat was altijd heel stom, maar ja was altijd wel vroeg vrij. Je merkt dat ik in de verleden tijd praat, en dat doe ik om de volgende reden: de breekweek is afgeschaft en er is breekweek anders voor in de plaats gekomen. Elke klas heeft nu de hele week allemaal projecten. Wij hebben dit keer (volgende week) iets van wiskunde en gym en tekenen. Heel leuk! :)

 

Alleen nu lijkt het deze week wel of ze de breekweek hebben verplaats naar een week ervoor!

We hebben gewoon 9 proefwerken deze week! Dat is toch niet normaal. Het is gewoon absurd...

Voor morgen moet ik 3 paragrafen leren voor scheikunde en een stuk of 15 begrippen voor geschiedenis en vor een so van engels moet ik ook nog ongeveer 40 woorden uit mijn kop leren. Alleen heb ik een klein, of liever gezegd groot, probleemje.

Ik heb nooit zin om te leren!! Gister ook al, een so van aardrijkkunde. Uiteindelijk al mijn moed bij (wat ik dan nog had toen ik de proefwerken van dze week geteld had) elkaar geschraapt en tenslotte ook wel 3 uur geleerd. Met alle voorbereidingen en pauzes erbij in... haha

 

Noiu, ik heb bijna mijn moed bij elkaar geschraapt om te gaan leren dus moet ik het maar eens gaan doen hè...?? Pffh.. het is alweer weg...

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 16/1/2006 - Maandag

Bah..maandag. Heb jij dat ook? Dat vreselijke maandag-gevoel?!

Je kan niet uit je bed komen, als je al uit je bed komt stap je er uit met het verkeerde been en de rest van de dag is heel lang en saai en alles gaat verkeerd. Nou, dat is het ergste geval bij mij. Vandaag was een uitzondering, ik werd vrolijk wakker en kon meteen opstaan en op school bij het tiende uur (tot 15:30) had ik het gevoel dat ik er net was. Best scary, maar goed. Als elke dag nou zo was, dan zou het leven een stuk minder moeilijk zijn. Klinkt heel erg gewichtig maar als je er eens over nadenkt klopt het wel.

 

Je hebt het waarschijnlijk zelf ook wel meegekregen. Jelle Klaassen heeft het darts gewonnen. Zo'n broekie waar niemand ooit nog wat van gehoord heeft en huppekee daar wint ie het darts (Lakeside ofzoiets)

Ik was wel blij voor hem maar goed, Mijn probleem is dus dat ik altijd zoveel medeleven met mensen heb. Ik vond Barney dus best zielig. Hij dart al wat jaren, wint zowat elk toernooi en dat verslaat zo'n broekie hem..Maar ja, beter een Nederlander dan iemand uit een ander land, denk ik dan maar om mijn medeleven te laten stoppen. Verder heb ik een goed voornemen. Beetje laat in het jaar als de meeste mensen er met het nieuwjaar mee beginnen, maar dat maakt eventjes niks uit. Ik heb namelijk besloten om geen scheldwoorden meer te zeggen en ook niet meer te vloeken. Elke keer als er iets is en ik wil .....zeggen dan zeg ik Gosss...Ik heb alleen zo'n idee dat iedereen hier in huis er nu al een beetje ziek van wordt, terwijl ik nog maar een alve dag bezig ben!! HaHa.. Hopelijk hou ik het nog een dagje vol..

(Ben niet zo'n kei ik voornemens waarmaken)

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 15/1/2006 - Logeren

Gelogeerd. Bij Simone. Zaterdag de 14e, de dag na de beroemde ongeluksdag. Ik kom binnen en krijg wat tedrinken met een nog overgebleven stukje taart van de verjaardag van haar zus. Toen pakte Simone's zusje een zakje met van die Haribo snoepjes en gaf er mij ook een. Ik trok er aan en schoot met me hand tegen het gebaks schoteltje aan, die knalt op de grond en ligt aan diggelen! Wat nou, vrijdag de 13?? Zaterdag de 14 zul je bedoelen..! Maar goed, toen haar moeder boodschappen ging doen gingen wij mee naar de videotheek, lekker 3 films gehuurd en  tot een uur of een tv gekeken. Daarna lekker lopen klieren en als we een geluidje vanaf de slaapkamer van haar ouders meteen allemaal koppens onder de dekens e net den alsof we sliepen. HaHa...

Ook deden we het Unox supporters spel! Meteen helemaal verslaafd daaraan...Maar dat was opeens helemaal weg toen Simone er bijjna was en dus bijna die 'beroemde' Unox handschoenen had gewonnen. Ze stond 1 trapje onder de w'winplaats' en ze had nog 4 levens mar toen was ze in een keer af! Ze willen die handschoenen dus gewoon niet weggeven1 Echt asociaal! Dan maak je dat spel bekend en iedereen wil die handschoenen en dan kan je ze niet eens winnen... Nu ik he schrijf bedenk ik me opeens dat dat bij alle spelletjes op internet is..:(

We hebben 2 klachten ingediend en een mailtje gestuurd. Hopelijk helppt het maar ik vertrouw er niet op..

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 13/1/2006 - Opruiming

Er is weer opruiming...yes! Niet dus. Nadat ik alle folders van leuke winkels had doorgespit ging ik naar de winkels met iets minder dan een tientje in mijn portemonnee in de hoope er wel een leuke gymbroek of anders een leuke truitje er van te kunnen kopen. Maar wat is het probleem nou?? Zul je nu wel bij je zelf denken..Het volgende: heb je 1 euro bij je, kost alles 2 euro. Heb je 5 euro bij je, kost alles 6 euro. etc. Dat had ik dus ook. Scapino, leuke gymbroek in mijn handen, een blauwe met een streepje aan de zijkant. 10 euro. Ik met hoop naar de volgende winkel. Je kent de 3 N'en. Niks, Noppes en Nada. (alhoewel ik Nada een leuke meisjesnaam vind) Ik dacht bij me zelf: naja de gymbroek die ik niet heb is ook nog niet het einde van de wereld..ik opzoek naar een leuk truitje..kom ik een vriendin tegen. Samen hebben we het hele centrum aggelopen. Zij had daarvoor ook een leuk truitje gekocht en liet het me zien bij de winkel. 15 euro..heb je weer dat zelfde probleem hè?? Nadat we besloten naar huis te gaan had ik me er bij neergelegd dat ik ooit nog wel eens wat leuk tegenkom met een leuk prijsje. (of gewoon veel geld meenemen, maar dan heb je er nog een probleem bij.)

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

hoowj mensen! Ik ben Irina en ik ben 14 jaar :-) Ik houd van tekenen, dansen, zingen, shoppen, mijn vrienden en nog veel meer! (kan ik niet opschrijven, want daar is deze pagina te klein voor) Doewgiejj (L)

Links

• Home
• View my profile
• Archives
• Friends
• Email Me
• My Blog's RSS

Friends

Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer