Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

My Diary

26/11/2006 - Vervolg Gala

Woeehh..het gala was opzich wel een leuke avond maar omdat HIJ erwas (en dan is een lang verhaal) was het iets minder. Kon alleen maar aan hem denken en natuurlijk kijken. En het probleem is hij wil me toch niet dus het had nog geen zin ook. Maar thuis bij Joyce was het echt leuk. Eerst eventjes een paar foo's kijken en toen gingen we "wat drinken". Beetje genant om allemaal op te schrijven. De mensen die erbij waren die weten het wel. Heb een beetje rare dingen gedaan. Naja..

 

Die schoenen die komen trouwens maandag pas. Ze moest werken omdat er ziekte was. Anders had ik ze nu al vanaf vrijdag.

Mijn lijstje is gelukt. Heb alles toch nog kunnen doen en de tante van Jerney die heeft ons heel mooi opgemaakt. Mijn ogen vond ik heel mooi.

Pas om 2 uur kwamen we bij Maaike aan. Haar ouders waren best een beetje boos omdat ze ongerust waren en Maaike niet reageerde op der smsje.

Wij hadden het in ieder geval heel erg leuk gehad.

 

De foto's die ik erbij doe die moet ik nog even van iemand krijgen dus die zie je nog wel een keer. 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

24/11/2006 - Gala

Vandaag ( vrijdag 24 november) hebben ze op school rapportvergadering en zijn we lekker vrij! Straks ga ik naar Joyce toe en samen gaan we naar Maaike om de verjaardag van Lesley te vieren. Gisteravond hebben we taart gebakken en nu zijn Maaike en Sebas fruitsalade aant maken en pudding als het goed is ( of zouden wij dat doen?? weet niet meer..) Nouja...Lesley wordt 16 jaar en dat moet gevierd worden!

 

Vanavond is er een gala op school. Vorig haar was het heel leuk, hoop dat het dit jaar net zo leuk wordt.

Vanavond wordt het heel druk. Ik meot nog echt heel veel doen. En natuurlijk heb ik dat niet eerder gedaan en moet alles op het laaste moment. ( hpmmpf..)

Wat ik nog moet doen is:

- schoenen poetsen

- douchen

- naar Joyce met alle spullen

- opgemaakt worden door Jerney der tante =D

- naar Gala

- ehmm..en dat alles in een paar uurtjes

 

Heb ook nog via Marktplaats schoenen gekocht en die worden vanavond gebracht..moet ik ook nog even aan mijn moeder vertellen. Want zij moet ze aannemen omdat ik er dan niet ben. Ik moet maar geen beroep nemen waarin je veel dingen moet regelen want dan komt het niet geod. Ik maak altijd dubbele afspraken en dan moet ik weer wat afzeggen en dan moet ik wat ik niet heb afgezegd ook nog vragen en dan mag dat ook niet en dan gaat alles niet door en dan heb ik dat andere voor niets afegzegd.. Ik hoop dat he het snapt want het is nogal ingewikkeld. Of nog meer..alles in een uur op een dag..pff ik kan dat niet hoor. Ook moet ik dus straks nar Joyce om naar Maaike te gaan en dat is om kwart voor twaalf en het is nutien voor half 12 en moet nog aankleden en opmaken en dat soort dingen. Ik kon het natuurlijk ook meteen 's ochtend doen, toen was ik al om half negen (!) uit me bed terwijl ik vrij ben. Maar toen was ik van plan om me schoenen te poetsen maar dat heb ik niet gedaan. Eigenlijk zou ikdat gister al doen. En eergister. En die dag daarvoor. en nog een paar dagen terug. Mar dat is nog styedes niet gebeur maar dat weet ik je al. Hmm ik begin een beetje te ratelen.

Ik geef uitgebreid verslag van gala en misschien wel met foto's! =D

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Recent Posts

Vervolg Gala
Gala

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS

Friends

Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer