Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

De avonturen van de HA-Ké Boys van JVC Cuijk Veteranen II....

31/12/2013 - ELFTALFOTO HA-KÉ BOYS SEIZOEN 2012-2013


Staand v.l.n.r.: André Deibergen (scheidsrechter), Patrick Severijn, Hans Kraay jr. (interim technisch-directeur), Ljubo Sijakovic, Twan Jochems, Harry Kersten, Ednan van der Ham, Julito Tauroni, Peter Linders, Remco Broeders, Henk Janssen (coach).
Zittend v.l.n.r.: José Manuel Cangas, Jack de Kinkelder, Jordy Derksen (k), Dirk Jonker, Willy van Sambeek (assistent-scheidsrechter), Juan Puerto, Toon Adriaans, Gerrie Hoffman (c).
Op de foto ontbreken: Wim Rossen, Giuseppe Prestia, Michel Luyer en Hans Schoolmeesters.
Fotograaf: Jeff Meijs (www.jeffmeijs.nl en www.voetbal-shoot.nl).
• 0 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

30/12/2013 - THE HA-KÉ BOYS ARE POWERED BY ..............

• 0 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

11/8/2013 - HA-Ké Boys nu ook op Facebook

Cuijk, 11 augustus 2013 - De HA-Ké Boys zijn vanaf vandaag ook te vinden op Facebook: https://www.facebook.com/HAKeBoys. Volg de HA-Ké Boys, bekijk foto's en videos en 'like' de pagina ("Vind-ik-leuk"). Je maakt dan kans op een invalbeurt als gastspeler....

• 0 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

16/5/2013 - ZATERDAGVETERANEN HA-KÉ BOYS ZOEKEN VERSTERKINGEN!

Cuijk, 16 mei 2013 -- De HA-Ké Boys, het tweede zaterdagveteranenelftal van voetbalvereniging JVC Cuijk, is op zoek naar versterkingen. Het voetbalseizoen nadert zijn einde en de transferperiode barst in alle hevigheid los. Voel jij je niet te jong om ’veteraan’ genoemd te worden? Lijkt het je leuk om zaterdagmiddag vanaf een uur of 17.00 weer eens een balletje te trappen? Speel je nu op zondag maar vind je de zaterdagmiddag eigenlijk een beter moment om te voetballen? Wil je meer weten over de HA-Ké Boys? Neem dan contact op met de teamleiding via lj.sijakovic@gmail.com.

Kriebels
Je kent dat gevoel wel. Het is zaterdagochtend. Eigenlijk heb je nog van alles te doen: de tuin schreeuwt –net als je partner– al maandenlang om aandacht, de kozijnen kunnen wel een likje verf gebruiken en dat ene klusje schuif je toch maar weer door naar volgende week. Het is tenslotte weekend! En dan denk je ineens aan vroeger: je tas met voetbalschoenen stond vrijdagavond al klaar. Zaterdagochtend keek je als eerste of de wedstrijd wel doorging. En uren voor de aftrap rende je met kriebels in je buik rond op het sportpark om alvast de geur van het groene gras op te snuiven. Je liep over van de energie. Je was –en bent eigenlijk nog steeds– een echte liefhebber!

Beweeg!
Ach, allemaal mooie herinneringen…... Zou je denken! Maar als speler van de HA-Ké Boys van JVC Cuijk komen die mooie herinneringen wekelijks weer tot leven! Elke zaterdag rond een uur of 17.00 in de middag op de strak gemaaide wei (of op kunstgras), net als vroeger. Alleen al het vooruitzicht zorgt ervoor dat je alle vervelende klusjes op zaterdagochtend met een glimlach pareert en nog voldoende energie overhoudt voor een lekker potje voetbal. Je kunt je kinderen bewijzen dat de verhalen over ‘…toen ik zelf nog speelde …’ niet uit de lucht gegrepen zijn en zelfs je partner geniet volop. Eindelijk hoor je weer eens van die echte oude voetbalhumor. Je beweegt weer! Je leeft! In de eerste, de tweede en misschien ook wel in de derde helft!

 

Je kunt terug! Echt waar! Neem contact op met de teamleiding via lj.sijakovic@gmail.com en ga mee naar de tijd toen geluk nog zat in hele kleine dingen!

• 0 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

31/10/2012 - HA-ké Boys verslaan zichzelf in Overloon

Cuijk, 31 oktober 2012 - De wedstrijden tegen de veteranen van SSS '18 uit Overloon staan elk seizoen garant voor strijd, passie en goed voetbal. En eigenlijk was dat ook deze zaterdag het geval, alleen bleken de HA-Ké Boys dit keer niet in staat om het vele balbezit om te zetten in doelpunten. Gevolg: eindstand 1-0 voor de mannen uit Overloon. Op sommige momenten speelden beide teams op het scherpst van de snede, maar uiteindelijk 'kwam alles goed'.

De start was meteen al veelbelovend. Met een ietwat gehavende selectie (toch weer bestaande uit 13 spelers) kwamen de HA-Ké Boys van JVC Cuijk prima uit de startblokken. Van achteruit werd er prima gecombineerd, met als uitblinker Dirk, die de laatste weken zijn tweede jeugd gevonden lijkt te hebben en in een blakende vorm verkeerd. Ook de omschakeling vanaf het middenveld naar de aanvallers verliep gladjes. Alleen daarna stokte alles een beetje. Waarom weet ik niet. Ik heb het niet bijgehouden, maar schat dat de mannen van JVC gedurende de wedstrijd zo'n 60 of 70% balbezit hebben gehad. Zelfs toen we halverwege het tweede bedrijf met tien man verder moesten, omdat de goed fluitende scheidsrechter Wim na een stevige tackle van het veld stuurde. Maar een echt uitgespeelde kans kan ik me niet herinneren.

De veteranen van SSS waren na een minuut of 15 in de eerste helft op voorsprong gekomen via een uitermate ongelukkig doelpunt. Hans redde, maar de bal kaatste via een JVC-verdediger rechtstreeks terug voor de voeten van een aanvaller van SSS, die dankbaar gebruik maakt van de hem geboden kans. Een doelpunt dat uit de lucht kwam vallen en de verhoudingen op het veld echt op z'n kop zette. Natuurlijk, ook SSS kwam af en toe gevaarlijk opzetten. Het is tenslotte nog steeds een van de beter voetballende veteranenteams in de regio. Maar het waren toch vooral de mannen van HA-Ké die het spel maakten. Af en toe dreigde de wedstrijd uit de hand te lopen, maar uiteindelijk liep alles (zoals dat hoort) met een sisser af.

Dat betekent dus uithuilen en opnieuw beginnen voor de HA-Ké Boys. Zodra we met z'n allen weer wat wedstrijdritme hebben opgedaan komen de combinaties en vooral de doelpunten vanzelf terug. Komende zaterdag opnieuw de wei in, dit keer thuis tegen Orion Nijmegen. Aftrap om 17.15 uur op het hoofdveld van Sportpark De G
roenendijkse Kampen. Komt dat zien!

• 0 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

21/10/2012 - HA-Ké Boys bewaren rust en spelen gelijk in Groesbeek

Cuijk, 21 oktober 2012 - Met 11,5 spelers (Juan voegde zich na de eerste helft bij het team) traden de mannen van HA-Ké aan tegen de veteranen van De Treffers uit Groesbeek. De enigszins gehavende selectie (een vloedgolf aan langdurige blessures) kwam aarzelend uit de startblokken. Tot overmaat van ramp raakte Jack al vrij snel geblesseerd, waardoor de HA-Ké Boys een groot deel van de eerste helft met 10 man moesten spelen. Gelukkig bewaarden de Boys de rust, mede op advies van interim technisch-directeur 'op afstand' Hans Kraay jr., die eerder deze week liet zien hoe je omgaat met tegenslagen. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een gelijkspel (1-1). Maar als de kansen wat beter waren benut (zeker in de tweede helft), dan had er beduidend meer in gezeten.

De verdediging, met invaller-keeper Hans op doel, Harry en Peter centraal achterin en Dirk en Jordy op de flanken, kwam in de beginfase stevig onder druk te staan. De oorzaak lag hiervan lag voor een deel bij de speelwijze van De Treffers, maar grotendeels aan de manier waarop een deel van de middenvelders en aanvallers 'niet thuis' gaven bij het storen em meeverdedigen. Als snel kwamen de Groesbekers op een 1-0 voorsprong. Kort daarna (en eigenlijk uit het niets) was het Dirk die (na een prachtige combinatie) de schitterende gelijkmaker scoorde.
Na de rust een ander HA-Ké. Feller op de bal, zodat de veteranen van De Treffers niet meer zo eenvoudig aan spelen toekwamen. In het tweede bedrijf leverde dat een aantal (grote) kansen op, maar geen helaas treffers meer. Zou mooi zijn als we de progressie die we in de tweede helft maakten ook zaterdag in en tegen Overloon (SSS) kunnen vasthouden.
• 0 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

15/10/2012 - VV Sambeek zegt wedstrijd af i.v.m. herfstvakantie

Cuijk, 13 oktober 2012 - VV Sambeek Veteranen heeft de wedstrijd van zaterdag 13 oktober afgezegd. In verband met de herfstvakantie was de teamleiding niet in staat een representatief elftal op de been te krijgen. De HA-Ké Boys spelen nu hun eerstvolgende wedstrijd op zaterdag 20 oktober in Groesbeek tegen de Treffers Veteranen.
• 0 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

6/10/2012 - Wedstrijd tegen Estria Escharen afgelast

Cuijk, 6 oktober 2012 - Het zit de mannen van HA-Ké niet mee de laatste weken. Na twee noodgedwongen vrije weekenden gaat ook de wedstrijd tegen Estria (6 oktober) niet door. Vrijdagavond bleek dat Estria niet over voldoende spelers kon beschikken om een representatief elftal op de been te krijgen. Volgende week zaterdag de uitwedstrijd tegen Sambeek Veteranen.
• 0 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

29/9/2012 - 6 oktober: thuis tegen Estria Escharen Veteranen

Cuijk, 29 september 2012 -  In verband met de heersende blessuregolf, alsmede het, door een aantal selectiespelers, live bijwonen van de eredivisietopper Ajax - FC Twente, kon de wedstrijd tegen SES Veteranen geen doorgang vinden. Aanstaande zaterdag thuis tegen Estria Escharen Veteranen, aftrap 17.15 uur.
• 0 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

20/9/2012 - Wedstrijd tegen Germania Groesbeek afgelast

Cuijk, 19 september 2012 - In verband met het grote aantal blessures, pijntjes et cetera is de thuis wedstrijd tegen Germania Groesbeek (datum 22 september) afgelast. 
• 0 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

15/9/2012 - NIET BOYS MAAR GIRLS VAN HA-KÉ STELEN SHOW TIJDENS BENEFIETWEDSTRIJD

Cuijk, 16 september 2012 - Uiteindelijk werd het toch een historische avond voor de mannen van HA-Ké. Een klein uur voor de benefietwedstrijd tegen oud-Vitesse pakten donkere wolken zich samen boven het hoofdveld van JVC Cuijk. ''Die pittige regenbui zou wel eens een negatieve invloed op de publieke belangstelling kunnen hebben, waardoor de opbrengst voor het KWF tegenvalt'', hoorde je de spelers denken. Maar niets bleek minder waar. De opbrengst voor het KWF Kankerbestrijding bedroeg maar liefst € 517. En voor een avondje voetballen is dat zeker niet verkeerd. Met dank aan de CollecTANTES van de avond, de HA-Ké Girls.

De Wedstrijd(dag)
Het blijft bijzonder: een wedstrijd spelen tegen oud-profs. Waren het twee jaar geleden tegen Feyenoord toppers als Ben Wijstekers, Peter Houtman en André Hoekstra; dit keer prijkten in de basisopstelling van Vitesse Arnhem de namen van onder andere Glenn Helder, Arco Jochemsen en Ruud Knol. Ga er maar aan staan als HA-Ké Boy van middelbare leeftijd met een gemiddelde trainingsachterstand van een jaartje of 10.

Gelukkig begonnen we rond half 6 met een broodje en een kommetje soep in de kantine van JVC Cuijk. Dat breekt het ijs en leidt de tegenstander wellicht een beetje af van de sportieve focus. Ook de spelersvrouwen en de leden van de Veterans Business Club i.o. waren overigens uitgenodigd. Daarna snel omkleden en warmlopen. Voor de wedstrijd sprak Hans Kraay jr. de Boys nog bemoedigende woorden toe in de kleedkamer, waarbij zijn typische lachje aan het eind van zijn speech verraadde hoe hij de kansen van de HA-Ké Boys inschatte. Toen beide teams het veld op kwamen werden de aanvoerders begeleid door Nick van Bree en Lars Korunka. Beide jongens speelden vorig seizoen nog voor JVC Cuijk. Dit seizoen vertonen zij hun kunsten in het team van Vitesse Arnhem D3, het jongste team van de Vitesse Voetbal Academie. Nick en Lars testten Vitesse doelman Jan Geert Wagenaar en allebei wisten ze hem te verschalken. Dat was een mooi begin...

Het verslag van het sportieve verloop van de wedstrijd vraagt om een korte toelichting. De HA-Ké Boys kwamen nerveus uit de startblokken. Te veel lopen met de bal leidde vaak tot balverlies. En met een Glenn Helder in de voorhoede van Vitesse zorgt dat voor veel gevaar en kansen, ... heel veel. Gelukkig herpakten de veteranen van JVC Cuijk zich na de rust. De enige echte kans voor de HA-Ké Boys in de eerste helft kwam van de voet van Julito: een schot (direct uit de lucht), dat via de paal de achterlijn passeerde.

Na de pauze speelden de HA-Ké Boys in opdracht van coach Henk vrijer. En dat leverde meer balbezit en ook meer kansen op. Juan's schitterde draaibal kon ternauwernood door de Vitesse-goalie tot corner worden verwerkt en Ljubo's schuivertje kwam net wat snelheid tekort, waardoor Vitessenaar Ruud Knol de bal juist voor de doellijn kon tegenhouden. Uiteindelijk zwichtte Vitesse voor een prachtig schot van Juan, waarmee de HA-Ké Boys loon naar werken kregen voor een prima tweede helft. Oja, niet onvermeld mag hier blijven dat oud-Vitesse in de tussentijd 13 keer het net had weten te vinden, ondanks goed keeperswerk van Jordy. Eindstand 1-13 dus, maar da's een detail.

Na de wedstrijd namen we in de kantine afscheid van keeper Henk Janssen. Na 10 jaar veteranenvoetbal (hij was erbij toen de voorloper van de HA-Ké Boys, JVC Cuijk Veteranen 2, in 2002 het levenslicht zag) hing Henk in augustus zijn keepershandschoenen definitief aan de wilgen.

Gelukkig blijft Henk als coach verbonden aan de HA-Ké Boys. Als herinnering ontving Henk zijn oude shirt, ingelijst en voorzien van alle handtekeningen van de HA-Ké Boys. Een mooi moment....... 


Mede mogelijk gemaakt door....
Zonder iemand tekort te willen doen, willen de HA-Ké Boys via deze weg een aantal personen bedanken voor hun belangenloze medewerking aan de totstandkoming van de benefietwedstrijd tegen oud-Vitesse.
Allereerst het bestuur van JVC Cuijk. Niets was Ingrid, Roel, Sjaak of Frans teveel. En iedereen weet dat mannen op middelbare leeftijd veeleisend zijn.
Verder de leden van de Veterans Business Club i.o.: zonder hen geen schitterende nieuwe tenues en geen benefietwedstrijd.
Dan Jef Meijs van Jeff Meijs Fotografie. Voor een kop koffie en een biertje maakte hij een fotoreportage vanaf de soep tot en met het laatste biertje in de kantine. En daar bovenop zorgde hij ervoor dat de foto's al vanaf enkele uren na de wedstrijd op zijn website www.voetbal-shoot.nl
bekeken konden worden.
Clemens Binkhorst van Printservice Cuijk, voor het kostenloos produceren van de mooie full color posters.
Niet te vergeten het kantinepersoneel. Bier tappen is een kunst gebleken deze avond!
Invallergrensrechter Tonnie Nuijen uit Vianen, die de dag voor de wedstrijd te horen kreeg dat de Vitesse-grensrechter geblesseerd was. Tonnie kwam naar Cuijk en vormde met André en Willy van Sambeek een prima arbitraal trio.
André Deibergen, voor het (zoals aangegeven) fluiten van een prima wedstrijd, maar vooral voor het leggen van de eerste contacten met oud-Vitesse.


Graag uw extra speciale aandacht voor....
..... Dirk Jonker, die vrij nam van zijn werk; de hoekvlaggen plaatste; de kleedkamers schoonmaakte voor de wedstrijd; de soep inkocht, kookte en uitserveerde; de broodjes inkocht, smeerde en uitserveerde; allerlei andere dingen regelde; en daarnaast ook nog eens een puike partij op de mat legde! Bedankt Dirk!
..... de spelers van oud-Vittese, die uit alle uithoeken van Nederland naar Cuijk kwamen; een sportieve wedstrijd speelden; en na de wedstrijd ook nog eens een deel van hun 'wedstrijdgage' doneerden voor het goede doel. Hulde mannen!
..... interim technisch-directeur Hans Kraay jr., die met gevaar voor eigen leven van Amsterdam naar Cuijks scheurde om op tijd bij JVC te zijn; vóór de wedstrijd in de kleedkamer een historische speech gaf waarna de HA-Ké Boys tot op het bot gemotiveerd de kleedkamer verlieten; en eigenlijk de training van het eerste mooest voorbereiden, maar toch de volledige eerste helft samen met Henk het technische gedeelte vanaf de bank voor zijn rekening nam. Bedankt meneer Kraay!

Graag uw super speciale aandacht voor.....
..... de vier collecTANTES van de HA-Ké Boys. De HA-Ké Boys moesten het deze avond binnen de lijnen hebben van hun techniek, inzicht en voetbalgogme. De HA-Ké Girls (want zo mogen we Yvonne, Elsbeth, Mileidy en Marian na de succesvolle collecte zeker noemen) wierpen bij de ingang van het sportpark vooral hun charmes in de strijd. En dat met succes!
Want of het nu meneer Jansen of Pietersen uit Cuijk was, meneer Kraay jr. uit Amsterdam of meneer Glenn Helder van (ooit) Arsenal London en Benfica: onze CollectTANTES liepen direct op hun prooi af, zetten (charmant als altijd) hun tanden erin en lieten pas los wanneer de collectebussen weer wat voller waren. Je zou je heel terecht kunnen afvragen wie het zwaarder had deze avond: de Boys op het veld of de Girls van HA-Ké bij de ingang van het sportpark. Dames, fantastische bedankt namens de Boys en namens het KWF Kankerbestrijding!
Al met al een mooie avond voor de HA-Ké Boys, voor het KWF en voor JVC Cuijk. Zo'n tweejaarlijkse benefietwedstrijd tegen een oud-profclub begint langzaam maar zeker een mooie traditie te worden..... 

• 0 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

13/9/2012 - STEUN VRIJDAG DE HA-KÉ BOYS ÈN HET GOEDE DOEL!

Cuijk, 13 september 2012 - Vrijdagavond om 19.00 uur trappen de HA-Ké Boys van JVC Cuijk af tegen de oud-profs van Vitesse Arnhem. De laatste oefenwedstrijd tegen Eendracht '30 Mook werd met 6-2 overtuigend gewonnen. Het ene doelpunt was nog mooier dan het andere. Als ik het me goed herinner scoorden Julito, Ednan (2), Juan, Giuseppe en Ljubo. Namen die het internationale karakter van het team weer eens benadrukken. Vooral het laatste doelpunt was er overigens één om in te lijsten, maar dat terzijde ........;-).

Zoals altijd doen de HA-Ké Boys er ook tegen het team van oud-Vitesse alles aan om de eer van JVC Cuijk hoog te houden. En met ervaren technische-duo Hans Kraay jr./Henk Jannsen op de bank moeten dat lukken. Maar mocht het tijdens de wedstrijd wat tegen zitten, dan zal 'de twaalfde man' de HA-Ké Boys weer in het zadel schreeuwen. Kortom: kom vrijdag naar deze benefietwedstrijd en steun de HA-Ké Boys èn het KWF Kankerbestrijding!

• 0 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

2/9/2012 - VETERANS BUSINESS CLUB STEEKT HA-KÉ BOYS IN NIEUWE TENUES

Cuijk, 2 september 2012 - De Veterans Business Club i.o. heeft het team van de HA-Ké Boys nieuwe tenues bezorgd. Het team zal op 14 september voor de eerste keer in de nieuwe outfit het speelveld betreden. Die avond spelen de HA-Ké Boys een benefietwedstrijd tegen het team van oud-Vitesse Arnhem ten bate van het KWF Kankerbestrijding.

Hans Kraay jr. (technisch-directeur van het eerste elftal van Topklasser JVC Cuijk) zal de HA-Ké Boys tijdens de wedstrijd vanaf de bank ondersteunen. De wedstrijd begint om 19.00 uur en wordt gespeeld op het sportpark de Groenedijkse Kampen. De toegang is gratis. Enige tegenprestatie die van het publiek wordt verwacht is een 'zo royaal mogelijke donatie aan KWF Kankerbestrijding', waarvoor voorafgaand aan de wedstrijd wordt gecollecteerd door een aantal spelersvrouwen.

O
nder het motto 'maatschappelijk verantwoord voetballen' stelt de Veterans Business Club zich ten doel de voetbaltechnische kwaliteiten van de HA-Ké Boys verder te verbeteren en het team te ondersteunen bij zijn maatschappelijk verantwoorde activiteiten. De benefietwedstrijd tegen oud-Vitesse is daarvan een prima voorbeeld, net als de benefietwedstrijd in 2010 tegen oud-Feyenoord. Deze bracht toen zo'n € 1700 op voor de restauratie van de Martinuskerk. De Veterans Business Club wordt gevormd door 9 maatschappelijk verantwoord ondernemende bedrijven uit (het Land van) Cuijk: HA-Ké Metselwerk, Jochems Machinery, Den Brok Tegelzettersbedrijf, Ap-art Mode, Inpladi Bureau voor idee en creatie, IK Marketing, Jarco Medik-Pets, John van Erp Service & Onderhoud, Di-visie Communicatiebureau en Café Goei Volluk.

• 0 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

30/8/2012 - POSTER BENEFIETWEDSTRIJD HA-KÉ BOYS VS. OUD-VITESSE

• 1 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

30/8/2012 - Succesvolle seizoensouverture HA-Ké Boys

Cuijk, 30 augustus 2012 - In verband met de voorbereidingen op de benefietwedstrijd tegen oud-Vitesse op 14 september dit keer een kort verslag van de seizoensouverture van de mannen van HA-Ké tegen de Boys uit Haps.

De eerste helft was duidelijk voor de HA-Ké Boys. Veel, heel veel kansen werden om zeep geholpen. Gelukkig had Patrick zijn vizier op wel scherp. Met een onhoudbare pegel van een meter of 20 gaf hij de Hapse gelegenheidsgoalie het nakijken. Behalve de magere oogst uit het eerste bedrijf leek er halverwege geen vuiltje aan de lucht.
Na de pauze hetzelfde beeld, waarbij gezegd moet worden dat Haps wat beter in het spel kwam. Of dat werd veroorzaakt door de afnemende fitheid van de HA-Ké Boys zal helaas voor altijd een raadsel blijven. Gelukkig keepte Dirk een puike partij en gelukkig stond Wim na maanden afwezigheid weer eens binnen de lijnen. Op de rand van het strafschopgebied pikte hij een afvallende bal behendig op en deponeerde deze achteloos in de kruising. Een schitterende goal!
Helaas voor de Hapse Boys kwam hun aansluitingstreffer te laat: 2-1. De eerste winst was binnen. Op naar een nieuwe serie......

De wedstrijd tegen Estria (1 september) gaat niet door. Eerstvolgende wedstrijd is op zaterdag 8 september in Mook tegen Eendracht.

• 0 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

26/8/2012 - HA-KÉ BOYS TEGEN OUD-VITESSE ARNHEM MET HANS KRAAY JR.

Het tweede veteranenteam van JVC Cuijk (beter bekend als de HA-Ké Boys) speelt op vrijdag 14 september een benefietwedstrijd tegen het team van oud-Vitesse Arnhem. De wedstrijd begint om 19.00 uur en wordt gespeeld op het sportpark de Groenedijkse Kampen. Onder andere de oud-internationals Glenn Helder (onder andere ex-Arsenal en Benfica) en Frans Thijssen (Ipswich Town en Nottingham Forrest), maar ook spelers als Arco Jochemsen en Roberto Straal zijn die avond van de partij. De definitieve lijst met spelers van oud-Vitesse Arnhem wordt binnenkort bekend. Hans Kraay jr. (technisch-directeur van het eerste elftal van Topklasser JVC Cuijk) zal het veteranenteam tijdens de wedstrijd vanaf de bank ondersteunen. De entree is gratis. Enige tegenprestatie die van het publiek wordt verwacht is een 'zo royaal mogelijke donatie aan KWF Kankerbestrijding', waarvoor voorafgaand aan de wedstrijd wordt gecollecteerd door een aantal spelersvrouwen. Meer informatie over de wedstrijd is (binnenkort) te vinden op onder andere deze website.
• 0 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

24/6/2012 - HA-KÉ BOYS OP 14 SEPTEMBER TEGEN OUD-VITESSE ARNHEM!!

Cuijk, 24 juni 2012 - De HA-Ké Boys spelen vrijdagavond 14 september in Cuijk tegen het team van oud-Vitesse Arnhem. Onder andere Roberto Straal, Glenn Helder, Edward Sturing, Marc van Hintum, Bart Latuheru, Didier Martel, Hans van Arum en Frans Thijssen spelen regelmatig mee met dit team. Noteer dit nu al in uw agenda! De wedstrijd begint rond 19.00 uur. Meer informatie volgt in augustus, na de zomerstop.
Deze wedstrijd is mede mogelijk gemaakt door de leden van de ´Veterans Businesss Club i.o.´
• 0 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

24/6/2012 - De HA-Ké Boys feliciteren Twan (#23) en José met 25-jarig huwelijk!!

• 0 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

3/6/2012 - HA-KÉ BOYS: NA BRONS MET EEN GOUDEN RANDJE OP NAAR OUD-VITESSE ARNHEM!

St. Anthonis, 2 juni 2012 - De mannen van HA-Ké hebben het seizoen 2011-2012 in stijl afgesloten. Na de nederlaag in en tegen Vianen een week geleden (1-2, doelpunt Julito), bleek het Internationale Veteranentoernooi van de Beekse Boys uit St. Anthonis het ideale podium voor het laatste kunstje van dit seizoen: een derde plaats, met twee overwinningen en twee gelijke spelen.


100% JVC
Voor het regelen van voldoende spelers blijkt de maand juni elk seizoen opnieuw een dramatische periode. En hoewel de toernooi-organisatie in St. Anthonis vooraf had aangeboden spelers te leveren bij een dreigend tekort, ging de teamleiding de uitdaging aan: aftrappen met enkel en alleen JVC'ers in de opstelling. En dat lukte! Met Remco ten Hoopen op doel (en dus technische coördinatie verzekerd) en als veldspelers Michel Letemahulu, Jose Manuel Cangas, Peter Linders, Piet Giesbers, Patrick Severijn, Marco Janssen, Fred Seegers, Frans Letemahulu, Jack de Kinkelder, Edwin de Koning en Ljubo Sijakovic. Het toernooi kon beginnen.....

Het toernooi
De eerste wedstrijd tegen de Westerbeekse Boys (vooralsnog dus geen internationaal tintje) leverde een verdiende 1-0 overwinning op. Voorzet Frans, Ljubo zet de keeper (zoals altijd conform de regels) onder druk, waarna Patrick doel treft. Geen vuiltje aan de lucht.

Daarna de wedstrijd tegen de veteranen van ''Krom en Stijf'' uit Millen (België). Qua beleving en spelopvatting weer een tandje hoger dan tegen de Westerbeekse Boys, maar ook deze pot werd gewonnen door doelpunten van Marco of Patrick (penalty) en Ljubo (iets dat leek op een voorwaartse beweging met het hoofd richting de bal na perfecte voorzet van Jack): 2-0.

Met de heren van DSV 5 uit St. Anthonis troffen de mannen van HA-Ké in de derde wedstrijd een directe concurrent voor de eindzege. Ook zij hadden op dat moment 6 punten uit 2 wedstrijden. De HA-Ké Boys zetten DSV vanaf de aftrap direct onder druk. Via een door Marco benutte penalty werd het verdiend 1-0. In de tweede helft liepen de HA-Ké Boys teveel achteruit. Mede daardoor kwam DSV terug in de wedstrijd en kon in de laatste minuut toch nog gelijk maken. De eindstand 1-1 betekende het eerste, onnodige puntverlies van de dag.

Om de finale te bereiken moesten de HA-Ké Boys de 'halve finale' tegen de veteranen van (oké, ik waag een poging) KS Orzel Trzcinna Futbolowo uit het Poolse Nowogródekpomorski winnen. De snelle Poolse spitsen dwongen de JVC'ers echter vooral vanuit een hechte defensie te blijven spelen. Opletten dus! Desalniettemin bracht Michel de HA-Ké Boys een voorsprong met een prachtige solo vanaf het middenveld tot letterlijk op de doellijn: 1-0. Daarna was het grotendeels 'alle hands aan dek'. Bijna leek het klusje geklaard, tot een verdwaalde Poolse vrije trap de hele Cuijkse defensie verraste en direct in het doel belandde. De drie minuten die nog resteerden probeerden de HA-Ké Boys er nog een slotoffensief uit te persen, maar helaas. Door het gelijke spel eindigden de mannen van HA-Ké op de derde plaats. De Polen verloren uiteindelijk de finale tegen de veteranen uit Sambeek.
 


Einde 'gouden' seizoen
Met deze 'bronzen plak' sluiten de HA-Ké Boys een prima seizoen af. Van de in totaal 27 wedstrijden werden er slechts 6 verloren (allemaal onnodig natuurlijk.....) en werd 4 keer gelijkspeeld.  Met 17 overwinningen lijkt dit vooralsnog het qua resultaten meest succesvolle seizoen uit de geschiedenis van JVC Cuijk Veteranen 2/HA-Ké  Boys. Meer details en statistieken volgen later dit jaar op 14 september, tijdens de officiële afsluiting van dit 'gouden' seizoen van de HA-Ké Boys.

Wedstrijd tegen Oud-Vitesse Arnhem in nieuwe tenues
Waarschijnlijk start voor de HA-Ké Boys eind augustus het nieuwe seizoen 2012-2013. Die eerste wedstrijden worden dan gebruikt als opwarmer voor de wedstrijd tegen Oud-Vitesse op vrijdag 14 september om 19.00 uur op het Sportpark de Groenendijkse Kampen (*). Tijdens deze wedstrijd spelen de HA-Ké Boys voor de eerste keer in de nieuwe tenues, gesponsord door de 10 eerste leden van de 'Veterans Business Club'' (in oprichting). Noteer deze datum alvast in uw agenda! Meer informatie volgt.

(*) Spelers die op de spelerslijst staan van Oud-Vitesse Arnhem en dus mogelijk op 14 september aantreden zijn onder andere:
Roberto Straal, Glenn Helder, Edward Sturing, Marc van Hintum, Ricardo Gil Muinos, Arco Jochemsen, Bart Latuheru, Rene Eijer, Didier Martel, Philip Cocu, Hans van Arum, Frans Thijssen, Alfred Schreuder en Dick Schoenaker. Begin september is er meer duidelijkheid over de samenstelling van de selectie op 14 september.
• 0 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

13/5/2012 - Johan Boskamp: ''Einde van een tijdperk....? Slap gelul!''

Cuijk, 12 mei 2012 - Het moest er een keer van komen, dat wisten de mannen van HA-Ké. Maar de wedstrijd tegen de veteranen van De Zwaluw (inclusief een aantal van hun zeer jonge zonen c.q. aspirant-leden voor de niet-nabije toekomst) was er de wedstrijd echt niet naar. Het was een beetje zoals de wedstrijd Barcelona tegen Chelsea van een week of twee geleden. Hoe dan ook, voor het eerst sinds 3 december 2011 (!) verlieten de HA-Ké Boys als verliezer het veld, na 16 wedstrijden zonder nederlaag: 1-3.

Zelden zal er op het hoofdveld van JVC Cuijk zo'n wedstrijd zijn vertoond. De ene partij weet uit drie kansen drie keer te scoren, terwijl de andere partij meer dan tien keer (!) alleen voor de keeper verschijnt en slechts eenmaal het doel weet te vinden. De Oeffeltse goalie verdiende de superhoofdprijs deze zaterdagnamiddag; hij keepte de wedstrijd van zijn leven.

Juan (ingevallen voor Giuseppe die met rugklachten het veld moest verlaten) had de mannen van HA-Ké na een klein half uur op een 1-0 voorsprong gezet. Splijtende dieptepass, Juan alleen op de doelman af, geen pardon. Zijn doelpunt was het passende sluitstuk van 30 minuten prima combinatievoetbal. Alleen dat benutten van de kansen, dat blijft de HA-Ké Boys zo nu en dan parten spelen. Ongelooflijk, het aantal kansen en mogelijkheden dat om zeep werd geholpen. En dat tel ik het aluminiumwerk niet eens mee. Ruststand 1-1.

De tweede helft een nog sterker aandringend JVC Cuijk. Het regende opnieuw kansen, maar het mocht niet baten. Ook Remco was inmiddels afgehaakt na een duel met zijn Oeffeltse tegenstander. En uit twee tegenstoten kopten de twee doelpuntenmakers van Oeffelt bijna blind op het JVC-doel, waarbij de bal steeds precies en onhoudbaar voor Jordy in de hoek verdween.

Teleurstelling overheerste na afloop. Zoals eerder aangegeven deed het gevoel me denken aan de wedstrijd Barcelona tegen Chelsea onlangs. Analyticus Johan Boskamp over die wedstrijd: ''Het is slap gelul om nu al te spreken van het einde van een succesperiode. Wel waar is dat de tegenstanders steeds minder ruimte weggeven. Zo bekeken zijn ze nu eventjes het slachtoffer van hun eigen sterkte. Ik ga kijken waar ze het beste voetbal serveren. Als dat in Genk of in Anderlecht is, ga ik daar naartoe. Maar tot nader order is dat in Barcelona.'' Als ik aan de HA-Ké Boys denk, dan is de conclusie van Boskamp over Barcelona identiek aan de mijne ..... .

Zaterdag 19 mei de uitwedstrijd tegen de veteranen van Vianen Vooruit. Aftrap 17.00 uur, vertrek vanaf Café Goei Volluk 16.15 uur.

• 0 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

<- Last Page • Next Page ->

About Me

''Balen!!!! Verleng ik net mijn contract bij Feyenoord met een jaar, vertelt mijn manager me dat de HA-Ké Boys versterkingen zoeken....'' (Jordy Clasie, Feyenoorder)

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer