Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Freeware en zo

6/1/2006 - De eerste keer

Posted in Internet

Gek eigenlijk, waarom doe ik dit? Er zijn al zoveel goede weblogs over freeware. Ik zal dus niets nieuws toevoegen. Toch denk ik dat voor iemand die, net als ik, geen zin heeft om geld uit te geven aan software elke blog over freeware welkom is. Iedereen heeft een andere invalshoek. Iedereen heeft dus zijn/haar eigen redenen om software wel of niet te beschrijven.  Ik heb me voorgenomen om bij ieder item iets over een door mijzelf getest freeware programma te schrijven.

 

Maxthon internet browser

Ik heb al heel wat browsers geprobeerd. Op dit moment gebruik ik die van Maxthon. Het is een krachtige webbrowser met een naar eigen wensen aan te passen interface. Hij is gebaseerd op de Internet Explorer engine (zeer waarschijnlijk je huidige webbrowser) wat betekent dat wat werkt in IE, werkt op dezelfde manier in Maxthon, maar met veel toegevoegde handige functies zoals:

  • Browse interface met tabbladen
  • Super Drag & Drop
  • Muissturing
  • Reclame stopper
  • Google Bar ondersteuning
  • Externe Gereedschaps balk
  • Heel veel (apart te downloaden) skins
  • en nog veel meer extra's.

Vooral het browsen met tabbladen werkt heel fijn. De browser is stabiel, kortom, ik ben blij dat ze er geen geld voor vragen.

 

Ga maar eens kijken op: http://www.maxthon.com/nl/

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Alle hier beschreven software is gratis te downloaden. Veel van de beschreven programma's zijn open source software. Alle hier vermelde programma's zijn, voor zover ik weet, spyware-vrij. Zelf heb ik alles wat op deze blog staat getest onder windows XP.

Recent Posts

De eerste keer

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer