Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

The River of Life

Stories and more

Afscheid nemen van Leuven

 

Klik op de onderstaande website (de blauwe zin precies hieronder  om mijn afscheids verhaaltje te lezen)

 

nadineoen.reisprofiel.nl/&totziens#verslag

Mijn Hotte Skileraren!

 

Mijn hotte skileraren en tegelijkertijd goede vriendje Reto en Stefan Voor het hele verhaal ga naar mijn andere weblogs om er over te lezen! Vond het wel even leuk om te plaatsen...vooral Reto staat er goed op haha ;-)

mijn nieuwste Blog website

he he

na veel gezeur en gedoe heb ik een nieuwe blogsite!!! dit wordt vanaf nu mijn echte blog en hopelijk gaatiehet vanaf nu WEL doen! Dus mensen die me willen volgen ga naar:

http://www.jacintha-jacintha.blogspot.com/

en het heeft geen email updat dus als ik iets nieuws schrijf wordt je dus ook niet op de hoogte gebracht, dus check mijn website geregeld

enne heb nog even heel wat over te dragen en alles te updaten qua verhaaltjes enzo dus dat duurt allemaal even maar hou het maar in de gaten! Geduld please!

Weblog begeeft het

Na wat geknoei en gedraai zie ik nu eindelijk in dat mijn ene website van fallingfeathers het nu opeens begeven heeft.

Dat heb je nu ALTIJD he met dingen op het net, zelfs weblogs werken niet meer.....ik kan me er ziek aan ergeren maar goed dat heeft dan ook wer geen zin meer.Ik zal kijken wat ik eraan kan doen en als hij het morgen nog steeds niet doet dan ben ik geneigd om maar weer een weblog helemaal opnieuw te beginnen en hoplijk zal die het dn wel doen!

ok tot zo ver mijn update en jullie horen nog wel van mij van hoe of wat...kan er ook niks aan doen!

voor nu hou deze blog maarin de gaten : www.bloggers.nl/jacintha/

 

Jacintha herderkind van onze Lieve Vrouwe

Ik draag deze website op aan een moedig en heel erg gelovig meisje die ik heb leren kennen op mijn bedevaartsreis in Fatima( portugal) Jacintha was een van de herderskinderen die Maria heeft gezien. Ik vond het zo ongelovig mooi hoe ze zo gelovig was. Al het lijden dat ze te leden kreeg droeg ze op aan de zondaars. Al stierf ze erg vroeg in haar leven ze heeft meer gedaan dan menig mens onder ons. Vandaar dat ik mijn website naar haar vernoem. Jacintha bedankt, en ik hoop dat velen jou voorbeeld mogen volgen. Ik iig wel. Ik hoop dat je mijn gebed hebt verhoort toen die dag bij het Graf. Vond het erg mooi en ooit op een dag kom ik terug naar Fatima!

Jacintha werd geboren op 11 maart 1910 in het dorpje Aljustrel, gelegen in het bisdom Leiria-Fatima. Haar ouders waren eenvoudige Godvrezende mensen. Al op vroege leeftijd was zij bekend met de verering van Maria. Ze stond bekend als een meisje met een moeilijk temperament. Ze was eigenzinnig, overgevoelig en betweterig, zo vertelt haar nicht Lucia. Ze was een meisje dat haar zin wist door te drijven In haar dagelijkse leven hield zij zich bezig met het hoeden van schapen en geiten. Samen met haar twee jaar oudere broertje Francesco. Nadat zij getuige is geweest van de verschijning veranderd haar karakter helemaal. Alleen als ze wil vertellen over de Dame dan komt haar aard weer naar boven. Ofschoon ze alledrie afgesproken hadden thuis niets van de verschijning te vertellen, was het Jacintha die reeds binnen de dag vol enthousiasme begon te vertellen wat hun overkomen was. Ze leefde geheel volgens de geboden en schroomde zich niet om de vriendjes en vriendinnetjes, ja zelfs volwassenen, op hun zonden te wijzen.Tijdens de korte periode dat zij gevangen gezeten hadden kon zij de medegevangenen overhalen om met haar de rozenkrans te bidden. Precies zoals zij aan Maria beloofd hadden. De ruwe bolsters knielden naast het kleine meisje en baden de rozenkrans mee. Samen met haar broertje Francesco ontving zij tijdens de verschijning van de engel de heilige Communie. Ze mochten de hemel zien en de hel en zij werd, zoals haar voorzegd was, voor haar leeftijd van de eerste heilige Communie, tot de Vader terug geroepen. Zij stierf op 20 februari 1920 in alle eenzaamheid in een ziekenhuis in Lissabon. Precies zoals de Maagd het voorzegd had. Op 13 mei 1999 werd zij, samen met haar broertje Francesco door paus Johannes Paulus II zalig verklaard.

Mijn echte website is : www.fallingfeathers.punt.nl

 Ga AUB naar mijn echte persoonlijke website , deze (waar je nu op kijkt) is maar een backup maar mijn ECHTE website is:

 www.fallingfeathers.punt.nl

daar staan al mijn persoonlijke verhalen, en ook filmpjes...moet nog heel wat updaten maar dat komt vanzelf wel.

maar voor nu mijn echte website is : www.fallingfeathers.punt.nl

en je mag er altijd berichtjes of reacties plaatsen!

groetjes,

Nadine ( alias Ezra)


<- Last Page :: Next Page ->
Hosting door HQ ICT Systeembeheer