Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Jacq's digi dagboek

Home - Profile - Archives - Friends

Druppel

Posted on 28/6/2006 at 12:51 - 0 Comments - Post Comment - Link


De onderwereldfiguur

Posted on 28/6/2006 at 08:10 - 0 Comments - Post Comment - Link

Onze brave, stille, bijna onzichtbare vorige buren wilden verhuizen en het huis ging in de verkoop.

Een achterlijk hoog bedrag werd hiervoor gevraagd en iedereen verbaasde zich over de arrogantie die je uitstraalt als je zulke bedragen durft te vragen. Echter niemand misgunde het ze echt.

Een dag in de verkoop en direct kijkers. Deze kijkers bleken wel erg enthousiast, want boden de vraagprijs en de deal was beklonken.

Niemand had nog gezien welke mensen dit onmogelijk grote bedrag voor een simpel rijtjes huis wilden en konden bieden, maar het moest toch wel wat bijzonders zijn.

We kwamen er al snel achter dat het een gezin betrof met een grote zwarte vader, een klein zwart moedertje en twee zwarte pubers van 11 en 13. Beroering alom. Donkere mensen hebben toch niet zulke banen dat ze dit soort bedragen kunnen neerleggen? Schoonmaker? bouwvakker? Crimineel?

Onze beledigende, stilzwijgend overeengekomen oordeel was geveld. Stuitend natuurlijk en discriminatie van de eerste orde. Ik schaam me dit te moeten zeggen, maar het ging zo. Wij die onszelf zo tolerant vonden, gaven ons over aan schandalige vooroordelen.

De buurtjes gaven het huis een frisse schilderbeurt, zeemden de ramen, harkte het tuintje en namen hun intrek. Wat zou hij voor de kost doen? Zou het allemaal wel kosher zijn? Onze stilzwijgende gedachten werden geuit, stiekem in een sfeer van fluisterende roddelarij. Het grote opletten begon....

Wie zijn die rare figuren die op onmogelijke tijden het huis binnengingen en weer enkele minuten later verlieten? Zwarte handel, dat was het vast!

Een dealer was het, we wisten het zeker.

Verder verliet de buurman elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondagavond het huis rond een uur of 11 's avonds om er 's nachts rond 5-en weer in te komen.

Wilde stapper? Nee joh! Doet vast dingen die het daglicht niet verdragen kunnen...

 


Een van mijn creaties

Posted on 27/6/2006 at 19:10 - 0 Comments - Post Comment - Link


En nog een..

Posted on 27/6/2006 at 19:09 - 0 Comments - Post Comment - Link


De Schepping

Posted on 27/6/2006 at 12:44 - 0 Comments - Post Comment - Link

De Schepping, een stichtelijkere naam dan bij mij te verwachten valt.

De naam staat voor het begin van een digitaal dagboek met hierin al mijn wel en wee.

Ik vind dat je toch een beetje exhibitionistisch moet zijn om je hele hebben en houwen op het internet "ten toon te stellen" maar daarentegen ben je een voyeur als je je intereseert voor andermans miserabele bestaan.

Kortom Go or Stay en lees lekker mee.

 

 

In dit digitaal dagboek zal ik trachten zo anoniem mogelijk te blijven. Toch nog een beetje weggekropen achter mijn digitale alter ego.

 

Ik zal me zo globaal mogelijk aan je voorstellen:

Mijn naam is Jacqueline, samenwonend met A. en moeder van een mooie dame van 6 en een eigenwijze humorist van 4. Ik woon in een gewoon huis in een doodnormale buurt en heb een parttime baan als secretaresse. Mijn hobbies zijn digitale foto en films bewerken, computer en lezen. Nog steeds zin om door te lezen na al dit oersaaie geweld? Ik zal een klein tipje van de sluier oplichten... misschien dat je blijft... ik begluur mijn omgeving, luister ze af en ga op onderzoek uit. Mijn leven moge saai zijn, dat van hen echter niet. Zeker niet in mijn beleving.

Wordt vervolgd met het eerste deel: de onderwereld figuur.


Hosting door HQ ICT Systeembeheer