Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Jammicus' blog spot

22/9/2007 - Hoe te spreken

Soms kom je wel eens in zo'n situatie waar je niet weet wat te zeggen, of hoe het te zeggen, of wanneer het te zeggen, of.... nu ja, je snapt waarschijnlijk wel waar ik heen wil.

Zo'n situatie zit ik momenteel in. Ik heb namelijk onlangs iemand ontmoet die ik iets wil zeggen, tenminste dat denk ik.

Kijk het zit zo. Ik ben communicatief niet echt wat je noemt een held. En zij trouwens ook niet. Eigenlijk zijn we beide wat je zou noemen nerds of geeks. Nu wil het geval dat ik haar graag mag en zij mij ook, maar ik ben er nog niet achter op welke manier. Niet alleen weet ik niet op welke manier zij mij mag, ik ben er zelfs nog niet zeker van op welke manier ik haar mag. Ik denk, ik hoop, dat we elkaar op dezelfde manier mogen en dat alleen nog niet hebben durven zeggen. Maar op welke manier is dat?

Tijd zal het ons leren hoop ik, maar is het dan slecht van mij dat ik ondertussen hoop houd dat zij geen andere jongen tegen komt, of gekomen is. Is het slecht van mij te hopen dat ze niet verlieft wordt als het niet op mij is? En wil ik wel dat ze op mij verlieft wordt? Ben ik echt zo gek op haar? Of ben ik gewoon ... ?


Post A Comment!

About Me

Recent Posts

Hoe te spreken

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer