Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Hartstilstand

Tip van de week

22:49, 19/2/2010 .. 0 comments .. Link
een lege agenda maakt gelukkig, al is het maar voor een paar dagen !

september 5, 2009

11:44, 7/2/2010 .. 0 comments .. Link

Ik stak mijn rechterhand in de lucht als teken dat er iets met me gebeurde. Maar er gebeurde niets met mij. Drie dagen later werd ik wakker.

Ik voelde mij als een vis in het water, midden in het leven, vol met plannen en ideeën Plotsklaps, ik stak nog een hand uit naar de stralende zon, werd het donker en de zon werd blauw. De wereld en alles om me heen stond heel even stil en iedereen deelde in die stilte. Vier handen en een telefoon kwamen er aan te pas om alles weer in goede banen te leiden. De specialisten stroopten hun mouwen op om alles technisch weer in orde te maken. Via enkele omwegen lukte dit wonderbaarlijk en gaven zij het startschot voor een vervolg van dit leven. Daarna was het alleen nog maar een kwestie van tijd voor het verdere herstel. Dankzij de steun van velen en met mijn gezonde eigen wijsheid hoop ik hier zelf nog meer vaart aan te geven. In de hoop dat dit spoedig zal leiden tot een deelname aan het gewone gezonde leven, dank ik jullie van harte, mede namens iedereen in mijn naaste omgeving, Riet, Sandra, Yannick en Bonny.

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Tip van de week
september 5, 2009

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer