Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Le soap

29/6/2009 - Haha en dit is Badoo in het Nederlands

Kijk dan: da's toch schattig.. een privé clun (club? clan? ) met slechts 34 miljoen leden. Echt een klein groepje. En bij de aanmelding kun je aankruisen of je geslacht vrouwelijk of voor mannen is.
Heerlijk dit soort vertaalfout
en!
Geloof je het niet: check BADOO of ga naar http://badoo.com/invite/register.phtml?

Voor de eerste keer hier?

Badoo is een prive clun met 34.433.455 speciaal geselecteerde leden.
Je bent uitgenodigd door een vriend. Om lidmaatschap aan te vragen, vul het volgende korte formulier in:


0 reacties reageer hierop! permanente link

29/6/2009 - Contact contact?

Ja hoor, ik heb er weer eentje. In de onderwerpsregel bovenaan de mail staat : Erkan Yavuz sana Badoo'da mesaj bıraktı!‏
Het zal wel weer de nieuwe variant op Facebook zijn.. Dus heb je een Badoo account, je mag mijn marechausseetje toevoegen hoor!


 

Badoo'da yeni bir mesajın var!

See this message in English, Deutsch, Français, Italiano, Español, Português or 12 other languages. This email was sent by Erkan (erkyvz@hotmail.com). If you received this message by mistake, please just ignore it.
Erkan Yavuz sana mesaj bıraktı.
Açmak için bu linki takip et:
Mesajını kontrol et...Seni bekleyen bir kaç sabırlı arkadaşın daha:

Tanzliatris
, Türkiye
Ebru Kimene
, Türkiye
Suaty
, Türkiye

Link çalışıyor mu? Bu linki adres barına kopyala:
http://eu1.badoo.com/0148459112/in/w.5iK2ZbBUQ/?lang_id=76


Badoo

Bu sadece gönderilen bir maildir. Bu mesaja verilen cevaplar görüntülenmez veya cevaplanmaz. 
Badoo'dan başka bir mesaj almak istemiyorsan, buraya tıklayabilirsin.

0 reacties reageer hierop! permanente link

25/1/2009 - Twee jaar

gelukkig, ik kan nog op mijn blog, ik dacht laatst dat ik het wachtwoord voor eeuwig en altijd kwijt was.
het is dinsdag al weer 2 jaar geleden dat ik terug ben gekomen in Nederland. Aan de ene kant lijkt het zo lang geleden, aan de andere kant voelt het als een paar maanden. Klinkt als een cliché, 't is wel waar.

Over de afgelopen maanden is genoeg te vertellen maar dat doe ik wel elders. Over Turkije is minder te melden, maar helemaal rustig is het nog niet. Kun je nagaan: NOG NIET. Ongelooflijk.

Later meer,
maar in ieder geval ben ik er nog steeds. Dat je 't weet
1 reacties reageer hierop! permanente link

17/8/2008 - Jaja ik ben er nog steeds

maar geen nieuws voor dit blog. Inmiddels heb ik een ander blog aangemaakt, over de dagelijkse wissewasjes. Alles over Turkije hou ik op dit blog -- dat is dus meestal het slechte nieuws.
1 reacties reageer hierop! permanente link

2/7/2008 - gezellig... vrienden

Heel even een update dan:
Ken je nog het verhaal van Erkan, de man van de jandarma die de hele tijd zat te MSN'en terwijl de familie van Soner probeerde mij ervan af te brengen om aangifte te doen?? Aangezien ik mijn email verplicht moest achterlaten zodat men mij snel op de hoogte zou kunnen brengen van de verloop van het proces (jajaja... eg ni) wist hij mijn email adres.
En zodoende had hij eerst een uitnodiging gestuurd om vriendjes te worden op MSN.
En toen een uitnodiging voor Hi5.
En vandaag voor Facebook.

Houdt het dan nooit op???
Nee, ik wil geen vrienden worden. Je bent geen vriend, Erkan. Never ever. Hoe dat heet in het Turks weet ik niet meer. Maar dat kan me ook niet schelen.
0 reacties reageer hierop! permanente link

25/11/2007 - Het heeft in ieder geval geholpen!

Of het nu komt doordat Erkan gespammed is op MSN, of dat in Turkije mijn blog nog steeds gevolgd wordt (  .. ) in ieder geval meldde Erkan zich 2 weken geleden.  Hij had nieuws: hij zou zijn best doen om het proces-verbaal dat nog bij de rechter ligt, op te halen en naar mij te sturen. Nu hoop ik wel dat hij een kopie maakt en niet de originele papieren opstuurt, anders is mijn dossier niet compleet en sta ik alsnog met lege handen. 
En hij vertelde dat Soner zich niet meer mag vertonen buiten de manege om. Schrale troost: want ondertussen is hij niet gestraft, en ik moet maar aannemen dat het waar is wat Erkan verteld. Volgens hem wordt Soner zodra hij zich in Manavgat vertoond, opgepakt en naar de gevangenis gebracht. Op mijn vraag waarom dan, antwoordde hij dat Soner een slechte man is. 
Ja, vertel iets nieuws, denk ik dan..

Verder heb ik weer de gebruikelijke oproepen gekregen op de telefoon: een paar keer laten overgaan en dan neerleggen. Want als ik opneem dan kost het geld, en zo weet ik alleen wie mij nog mist. Als ik in een gulle bui ben, zal ik wel terugbellen, maar dan kost het MIJ geld.
Slimme Turken!!

In ieder geval ben ik vanaf maandag op vakantie. Niet naar Turkije, hoewel er bijzonder mooie hotels worden aangeboden: 2 weken voor 300 euro maar toch maar niet...  Bovendien heb ik beloofd never ever terug te gaan naar Turkije, en daar hou ik me aan.
Ik was op zoek naar een zonnige plek IN EUROPA - op naar het veilige Portugal!

Als ik in de tussentijd geen nieuws heb, staat de volgende update pas half december weer op de site.

Prettige Sinterklaastijd, en tot later!


PS: zo grappig, en binnen 2 uur werd ik weer gebeld. Dat is vrijwel altijd zo, als ik iets geblogd heb... toeval zeker?!
0 reacties reageer hierop! permanente link

2/11/2007 - My space

een oud verhaal: de jandarma die niet alleen ervoor gezorgd heeft dat mijn procesverbaal verdween maar ook dat ik niet bij de rechtszaak aanwezig zou zijn, en verder echt alle moeite heeft gedaan om te zorgen dat zijn vriend - de dader - niet aangeklaagd zou worden had mij ooit gemaild. Of ik nog wist wie hij was.

Daarna wilde hij vriendjes worden op MSN.... na weken twijfelen heb ik JA gezegd, puur om te kijken hoe lang het zou duren voor Ali en Bekir zouden reageren.

Ik heb geen echt nieuws van hem, alleen dat hij nu meer informatie prijsgeeft, via My Space. Tja, mij maakt het niet uit, maar waarom zou ik het niet doorvertellen?? Kijk dus allemaal bij Erkan of nog beter: vraag of hij vrienden met je wil worden.
Haha, stel je voor dat hij honderden verzoeken uit Nederland zou krijgen... dan moet hij toch wel aanvoelen dat er iets aan de hand is. ..

lijkt me tof... komt er vanzelf wel weer een reactie... en misschien ECHT NIEUWS. Dus maak maar een nepaccount aan en SPAM die goser

Bedankt alvast   !!
0 reacties reageer hierop! permanente link

25/10/2007 - EU maant Turkije tot hervorming wetsartikel

Turkije moet snel artikel 301 veranderen,  dat stelt dat het strafbaar is om de Turkse staat of  'identiteit' -een breed toepasbaar begrip- te beledigen. Beledigen gaat al snel, waarschijnlijk valt het plaatsen van dit stukje er ook onder. Niet voor niets is de Nederlandse Europarlementatier Langendijk ook door Turkije aangeklaagd, louter en alleen omdat hij artikel 301 ter sprake stelt. En wat te denken van Nobelprijswinnaar Pamuk? En Hrant Dink, de journalist die begin dit jaar vermoord werd in Istanbul, was ook niet erg geliefd bij de machthebbers.

In september begaf advocaat Mustafa Rollas zich naar een politiebureau in Izmir om twee van zijn zojuist aangehouden cliënten bij te staan. Het leverde hem niet alleen molestatie door agenten op. Terwijl hij geboeid werd opgesloten in een cel incasseerde hij ook rake klappen en schoppen. Zijn cliënten kreeg hij niet te zien. Dus kom er bij hem niet mee aanzetten dat Turkije op weg naar het EU-lidmaatschap steeds democratischer wordt en de mensenrechten meer en meer respecteert. 
Lees meer in NRC, 24 oktober
0 reacties reageer hierop! permanente link

24/10/2007 - Hoe moet ik het aanpakken?


Ik zal proberen om ook wat leukere info hier te plaatsen, want ik merk dat zelf IK er tegenop zie om naar de blog te gaan... alsof het een last is.

Zoals ik de vorige keer al schreef, ben ik van plan om een soort actiegroepje op te richten. Met andere Nederlanders die problemen hebben gekregen in Turkije. Ik werd hiervoor gepolst door IFTAS, de organisatie uit Roosendaal, die me in het begin steunden en coachten en met steeds nieuwe organisties en adressen kwamen om te proberen ergens een voet aan de grond te krijgen met de rechtszaak. Zij kwamen nu met het voorstel om meer "slachtoffers" een werkgroep te vormen en op die manier de gang van zaken in Turkije in het nieuws en op de politieke agenda te krijgen.

Wat me wel duidelijk is geworden, is dat ik zeker niet de enige ben die problemen met justitie heeft gehad. Het is voorgekomen dat men helemaal geen aangifte heeft kunnen doen (ik heb het wel kunnen doen, maar de papieren zijn OF in het grote grijze archief oftewel de vuilnisbak belandt en anders ergens op een stoffige plank. Resultaat is hetzelfde) of met moeite. Bewijsmateriaal is bij iedereen afgepakt of er is niets mee gedaan, afhankelijk wat het beste uitkwam. Advocaten hebben bij niemand iets uitgehaald. De Nederlandse ambassade en het consulaat en ook het ministerie staan niemand bij en wijzen alle verantwoordelijkheid af. Keer op keer hetzelfde verhaal.
En aangezien de grote kranten het niet opnemen als nieuws blijven duizenden toeristen een goedkope vakantie naar Turkije boeken, in de veronderstelling dat het land veilig is. Want ja... als je er niets over hoort......
En je hoort er niets over, want iedereen stopt het in de doofpot. Een vicieuze cirkel dus

Maar waar haal ik medestanders vandaan? Ook ik kan ze niet uit een hoed 'google-en' ..  het moet dus toch via Nederlandse advocaten gaan, die van de zaak afweten.

Heeft iemand een tip?
0 reacties reageer hierop! permanente link

10/10/2007 - Weer online

Na maanden niet online te zijn geweest, is het tijd voor een update. Die komt er zeker binnenkort aan. Houdt moed en log over een dag of 2 a 3 in, en dan hoop ik het gedaan te hebben.

Met mij gaat het goed, ben alleen een beetje verdrietig als ik alle nare verhalen hoor over toeristen in Turkije. Wat gaat er veel mis, echt mis, en keer op keer staat men machteloos: geen aangifte kunnen doen, de ambassade en het consulaat die het laten afweten, advocaten die niets doen. Keer op keer hetzelfde verhaal, en daarom wil ik ook de komende maanden (jaren??) me inzetten om dit te verbeteren.  

En tussendoor vraag ik me af: is Soner inderdaad inmiddels vader geworden, of heeft zijn vriendin ingezien dat hij een van de slechtste mannen van Turkije en omstreken is?

 - wordt vervolgd -

1 reacties reageer hierop! permanente link

<- Last Page Next Page ->

Over mij

Omdat er ook wel kritisch naar Turkije mag worden gekeken. De Turkse keuken behoort tot de drie beste cuisines van de wereld. En het weer en natuurschoon kunnen fantastisch zijn. Corruptie bij politie en justitie komt echter ook voor, en dat heeft meer inpact. Ik heb het aan den lijve ondervonden en ben ondergedoken en werd door het consulaat teruggestuurd naar Nederland. De advocaat deed niets, net zo min als het consulaat, de ambassade en de pers. Nu is de volgende stap: hoe kun je anderen waarschuwen voor zulke avonturen in Turkije?

Vrienden


Hosting door HQ ICT Systeembeheer