Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

2033

2 Juli 2033, Dag 1

14:05, 7/2/2010 .. 0 comments .. Link
Dag 1. Vandaag begint mijn weblog. Onze ochtend begon als volgt. Mijn wekker ging af om 7.30. Ik moest eruit om Luuk wakker te maken en zijn ontbijt klaar te maken. Nils was al weg om de surfplanken klaar te leggen in 'Le Vague'. Zijn eigen surf school. Ik ben vandaag vrij. terwijl Luuk ontbijt hang ik buiten de was op. Om 8 uur is Nils terug en staat Luuk al klaar om naar school te gaan. Nils en Luuk beginnen te stoeien waardoor Nikki wakker wordt. Nikki komt naar beneden en ontbijt samen met Nils en mij. Om 8.15 gaat Luuk met de fiets naar school. Nikki gaat naar boven om zich om te kleden en nog even snel iets af te maken voor school. Ik help Nils met het klaarleggen van de surfsuits voor de eerste groep. Volwassenen die iets willen doen met hun collega's van het werk.Om 9.15 breng ik Nikki met de auto naar school. Daarna rijd ik door om boodschappen te doen bij de supermarkt in het dorp. Deze is tegenwoordig alleen nog maar open van 's ochtends 8.00 t/m 11.00 en 's avonds 5 t/m 8. Zo besparen ze energie. Mijn boodschappenlijstje voor vandaag is: Bloemkool, aardappelen, suiker, gehakt Kaas, stokbrood, siroop, rijst, doperwten, entrecote, sinaasappelsap en marsepein. (voor Nils zijn verjaardag op 6 Juni. 42 wordt hij alweer. Daarna ga ik naar een boekwinkel in Mayenne genaamd l'Annuaire. Hier hebben ze een boek over surfen dat Nils al heel lang wil hebben.

1 Juli 2033, Het begin

14:00, 1/1/2000 .. 0 comments .. Link
Waarom begin je een weblog?

Iedereen heeft zijn eigen redenen. De een om zijn gedachten kwijt te kunnen. De ander om zijn iets niet te vergeten. Tegenwoordig gebruikt eigenlijk iedereen het als dagboek, zodat er minder papier wordt gebruikt. Maar ik heb een andere reden. Ik heb een dochter met huidkanker. Nikki is nu 15 jaar oud en heeft deze ziekte al 4 jaar. We hebben nu al heel veel verschillende ziekenhuizen gezien en al veel verschillende medicijnen uitgeprobeerd. Gelukkig hebben we nu eindelijk een medicijn gevonden wat aanslaat en de kans is groot dat ze het zal overleven. Een vriendin van mij heeft na haar studie oncologie een privé kliniek geopend in Nieuw Zeeland. Daar hebben ze een nieuw medicijn ontdekt. Geheel veilig is het nog niet, want Nikki is een van de eerste tien personen die het medicijn gebruikt. Ik zal je er het een en ander over uitleggen. Het nieuwe medicijn heet STW en lijkt heel erg op chemo. Het is een straling die ze kunnen verkleinen tot alleen het precieze oppervlak van de kanker. Zo dringen de stralen niet dieper het lichaam binnen en kunnen ze daar geen schade aanrichten. Je haar valt niet uit maar je bent wel tijdelijk slechtziend. Ze moet buiten de STW wel andere medicijnen slikken omdat haar lichaam het anders niet aan kan. Omdat het een nieuw onderzoek is moeten Nikki en de rest van de familie een weblog bijhouden. Zo kunnen de doktoren precies bijhouden wat we op een dag doen. Dit kan namelijk van invloed zijn op het onderzoek. Daarom begin ik vanaf morgen aan weblog over mijn dagelijkse bezigheden.

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

2 Juli 2033, Dag 1
1 Juli 2033, Het begin

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer