Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Jesper's Slice Den Bosch

Het tweede bezoek aan de slice

{ 21:58, 13/9/2010 } { 0 comments } { Link }

Vandaag ben ik voor de tweede keer naar mijn slice gegaan. Dit keer om wat specifiekere dingen te ontdekken.

Op het moment dat ik de slice bezocht voeren er toevallig net twee binnenvaartschepen langs waarvoor de brug verderop open ging zodat ze erdoor konden. Mij viel ook op dat de enige bloemetjes die op het gras van de steile wal groeide een soort van paardenbloemen waren. Toen ik verder door de straat liep rook ik een penetrante azijn lucht en hoorde ik een schuurmachine tekeer gaan, waarschijnlijk was er iemand in de buurt aan het klussen. Op hetzelfde moment zag ik allerlei versieringen op een balkon hangen, wellicht zitten de mensen graag buiten op het balkon als het mooi weer is omdat zij voor de rest geen tuin hebben. Toen ik terug naar school liep viel me nog een achtergelaten winkelwagentje op die op een parkeervak stond. Dit alles heb ik weer op foto’s vastgelegd die hieronder volgen.

 Presence van de slice

{ 15:56, 7/9/2010 } { 0 comments } { Link }

Tijdens de les webresearch ben ik op google streetview mijn slice gaan bekijken en toen kwam ik erachter dat het “Rouppe van der Voortplein” deels in mijn slice ligt. Na die naam in te hebben getypt op google vond ik een artikeltje over de geschiedenis van desbetreffend plein (http://www.bossche-encyclopedie.nl/panden/willemsvaart,%20zuid%20-80.htm). Rouppe van der Voort was een firma die van midden 19e eeuw tot begin 20e eeuw een loden pijpentrekkerij bezat aan de Zuid-Willemsvaart. In het artikel werd ook verteld dat sinterklaas er in die tijd elke november met zijn stoomboot arriveerde, een kopje koffie dronk bij Rouppe van der Voort en vervolgens aan zijn intocht begon.

Ook zag ik op google streetview dat er recentelijk nog een vastgoedhandelaar genaamd “Faber Vastgoed” in mijn slice heeft gezeten maar die heb ik niet gezien toen ik zelf door de slice ben gelopen. Nader onderzoek op de website van de kamer van koophandel wees uit dat het rechtspersoon is ontbonden of verplaatst en dat de vestiging is opgeheven of verplaatst. Daarna heb ik op google de website opgezocht van de vastgoedhandelaar en deze liet alleen een plaatje van een huis zien en voor de rest stond er geen informatie op en kon je nergens op klikken (www.fabervastgoed.nl). Toen ik op “paginabron bekijken” drukte zag ik boven alle html codes de website staan vermeld van het webdesign bedrijf dat de website gemaakt heeft. Ik ben naar die website gegaan (www.lausbergwebdesign.nl) om erachter te komen waar de website van “Faber Vastgoed” gehost werd. Op de website stond dat het bedrijf gebruikt maakte van de hostingdiensten van Vevida. Toen ik op die website (www.vevida.nl) keek heb ik gezocht vanuit waar de websites gehost werden. Dit stond helaas niet op de website vermeld.Eerste Bezoek aan de slice

{ 17:27, 2/9/2010 } { 0 comments } { Link }

Ik ben vandaag voor het eerst naar mijn slice toe gegaan. Mij viel meteen op dat het grootste gedeelte van mijn slice uit water of gras bestaat. Ik heb een aantal foto’s gemaakt van dingen die me opvielen. En ik heb gekeken hoe wireless mijn slice is en heb daar een screenshot van gemaakt. Ik vond 15 draadloze netwerken. Allen waren ze beveiligd. Één ervan was een lokaal netwerk met de naam: print server 2A62D1. Mogelijk is dit van een bedrijfje in de buurt.

De Slice

Een paaltje om de boot aan vast te leggen.

De draadloze netwerken die ik ontving.


 

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Links


Categories


Recent Entries

Het tweede bezoek aan de slice
Presence van de slice
Eerste Bezoek aan de slice

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer